^^ Stiti ca imi va fi dor de voi... :(
|
22 Jun 2010, 13:23
|||
|
|||
Be crazy and have fun!
Si noua ne va fi dor de tine > ![]() PS: Ce-i cu mine,Stefane? PS2: Eh...nu offtopiciti voi pe aici fara mine >.< glumesc PS3: da' am lansat o moda cu ps'urile PS4: m-am tampit PS5: TERMIN! ![]() ![]() |
|||
22 Jun 2010, 13:35
|||
|
|||
Edward Rochester Wrote:Cel puþin scapi de noi!Ce vrei sa spui acolo? Cine ar vrea sa scape de noi? In plus, Bree de-abia s-a intors pe forum. Shayera Holl Wrote:PS: Ce-i cu mine,Stefane?Ce-i cu tine? Ne-ai molipsit de... maladia ps-urilor Esti libera sa ni te alaturi la offtopacit daca vrei Si, sunt de acord cu PS4 (glumesc... sau nu? voi ce credeti? ) Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
01 Jul 2010, 20:46
|||
|
|||
HEY! >
![]() M-am intors Mai vreau in tabara, a fost genial! Ne-am distrat foarte mult si am ras incontinuu, desi eram doar 10 copii(dintre care doar 2 baieti ^^) 8-> Dar mi-a fost dor si de voi! > ![]() P.S.: Voi ati vazut ca a iesti Portugalia din CM? [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
01 Jul 2010, 21:01
|||
|
|||
Welcome back , Bree
Ne-a fost dor de admina noastra P.s: Stiu , am vazut Si eu tin cu Portugalia Si cu mai multe alte echipe , dar asta e in top :-) ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
01 Jul 2010, 21:24
|||
|
|||
welcome back
ti'am simtit lipsa si ne bucuram ca avem o admina care intra zilnic si mai scrie si la RPG dar si ceilalti admini, sunt cei mai buni numai DM'ul poate avea asa admini |
|||
02 Jul 2010, 08:24
|||
|
|||
Bine ai revenit , Bree
Vrem poze ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
23 Jul 2010, 22:42
|||
|
|||
Stiu ca nu sunt o prezenta foarte activa pe forum, dar totusi ma mai vedeti din cand in cand pe aici, asa ca ar trebui sa va spun ca voi fi plecata weekend-ul acesta la munte...
![]() Deci sa fiti cuminti! > ![]() ![]() P.S.: Am vazut ca ziceati cand m-am intors din tabara de poze... ![]() [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
23 Jul 2010, 22:53
|||
|
|||
daa, vrem poze
sper sa te distrezi o sa ne fie dor de tine |
|||
23 Jul 2010, 22:59
|||
|
|||
Bree , chiar daca nu esti activa , eu te vad cateodata pe forum Admina noastra
And have fun in excursia de la munte! Happy weekend si sa ne pui si poze cand te intorci! ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
23 Jul 2010, 23:00
|||
|
|||
Distractie placuta la munte
Sa te intorci cu poze
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|