Care e cea mai draguta pereche?
09 May 2010, 21:05
Hmmm...complicat
Nu pot sa spun ca mi-a placut una mai mult decat alta, pentru ca toate perechile din Harry Potter avea ceva aparte. Harry si Ginny aveau o relatie destul de timida, cel putin la inceput, apoi a devenit mai serioasa, insa mi se pare ca se potriveau destul de bine. El gase in ea sprijin moral si incurajare si alinarea pe care nu putea sa o ceara de la prieteni. Ea il iubise de la inceput si chiar daca paruyse ca renuntase la el, in adancul inimii sale el era sufletul geaman.
Tonks si Lupin erau cam in antiteza. Ea era vesela si plina de viata, iar el era mai posomarat. Se completau perfect, asa ca erau un cuplu dragut.
Bill si Fleur erau potriviti unul pentru ca aveau o relatie puternica. Chiar si in perioada aceea dificila cand toti erau vanati, legatura lor a rezistat in ciuda greutatilor intampinate. Fleur a invatat sa-l ajute pe Bill si sa-l sprijine, si asta era exact de ce avea nevoie.
Hermione si Ron se potriveau inca de la inceput. Ea era inteligenta si era deasupra lui la acest capitol, iar Ron era incapatanat si nu vroia sa recunoasca. Certurile lor au intarit legatura dintre ei si mai mult si au facut ca impacarea sa fie pretuita de fiecare. Cand nu-si vorbeau reciproc, amandoi se simteau pierduti, singuri, realizand cat de mult insemna unul pentru celalalt. Si Ron si Hermione erau foarte gelosi, chiar daca pretindeau ca nu au sentimente sau daca nu recunosteau.

Alte cupluri, nu au iesit atat de in evidenta, decat cel cu Harry si Cho, dar care m-a enervat. Ea profita oarecum de Harry pentru a-si vindeca ranile dupa moartea lui Cedric.
Totusi, cred ca cea mai frumoasa relatie au avut-o Ron si Hermione, dupa parerea mea.

Rose Evans

Half-Blood

[Image: 250v610.jpg]
Find all posts by this user
25 Jun 2010, 15:34
Snape si Cho - se cam potrivesc,nu vi se pare?
sau
Tom si Luna!
Pe bune,chiar imi place perechea asta

[Image: 2py4a6u.jpg]

Nu faceti power-play cu personajul meu
25 Jun 2010, 20:06
Snape si Cho^? I don't think so

Pai , imi plac de Ginny&Harry! ...Ron si Hermione , Lupin si Tonks Love

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
25 Jun 2010, 20:08
si Ron cu Hermione
desi as fi preferat Harry&Hermione, bun si asa
si sa nu uitam de Molly si Arthur
sau Lilly si James
25 Jun 2010, 20:10
Nu prea cred ca ar fi mers Harry&Hermione
Ah , da...si Lily&James Am uitat de ei , sunt cuplul perfect =))

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
02 Jul 2010, 13:42
cel mai mult mia placut Ginny si Harry,dar si Ron si Hermione,Tonks si Lupin,George si Katie...Dumbledore si Nimeni,Lily si James etc

If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
02 Jul 2010, 13:44
Eu raman la marea mea pasiune pentru trio'ul : Ron & Hermione & Harry , desi stiu ca Harry o iubeste pe Ginny.
Nu stiu de ce , dar mie imi este putin antipatica
Si ador scenele cand Hermione se imbratiseaza cu Harry si bla bla , iar Ron devine gelos

P.S. : NU ma luati in seama. Am tampit :|

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

16 Aug 2010, 18:22
ahh, de departe, Ron ºi HermioneHeart
Ron era aºa naiv uneori, iar Hermy tot fãcea pe deºteapta:> cuplul perfect

[Image: userbar1.png]
16 Aug 2010, 19:04
Lupin si Tonks, sincer nu-mi plac delooc ! ... Harry si Hermione s-ar potrivii de minuneee LoveLove

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
08 Sep 2010, 18:02
eu sincer ador DracoxHermione, dar normal ei doi nu or sa fie in veci vecilor impreuna... sau HarryxHermione... nu-mi plac deloc Ron si Ginny... prea antipatici... aberez:-J

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  De care actor/ actrita din HP va place ( cum arata :D ) Julia Lilith Potter 55 12,329 09 May 2010, 21:13
Last Post: Rose Evans