witch
|
18 Jan 2009, 03:43
|||
|
|||
Pai sigur ca imi place. De fapt unele putri ale personajulu meu, sunt puterile acestor fete.
Imi place de fete ca personaje, actiunea serialului nu stiu ce sa zoc ca nu m-am uitat la prea multe episoade, si asta doar din cauza graficii, decorurilor, parca desenate cu "piciorul" ca imi vine sa il iau la sutiri si injuraturi pe cel care s-a dat mare grafician la pc si a facut serialul. A singura fata care imi place si cred ca e cea mai reusitra desenata este Cornelia. Irma Will si Taranee nu imi plac cafurile lor deloc. ![]() |
|||
29 Jan 2010, 00:46
|||
|
|||
revista a aparut la noi in 2001 parca,eu stiam de ea din 2000 de cand ma dusesem in italia cu ai mei si nu aveam ce sa citesc. inca o cumpar,e ca un hobby mai ciudat de al meu desi s-a departat mult de ideea originala(uhm sau/si de pretul origginal) e singura banda desenata care o colectionez,de la primul nr pana la ultimul and i'm still proud of it
|
|||
02 Jul 2010, 12:49
|||
|
|||
Eram si eu innebunita intr-o vreme dupa W.I.T.C.H Si inca imi place
Am si eu cateva numere... ![]() Imi place de Irma si Taranee. ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
02 Jul 2010, 12:51
|||
|
|||
Ah..daca a'ti stii voi ce fac cu revistele Witch
Imi place sa le decupez . Stiu ... Parca as avea 2 ani , dar asta e Cred ca cel mai mult imi placeau : Will , Irma si Hay Lin. Cornelia mi'era antipatica . Era prea ... perfecta - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
02 Jul 2010, 12:56
|||
|
|||
Cand aveam vreo 10 ani , imi placea la nebunie de Cornelia Acum sunt mai mult cu Irma si Taranee
Si stai linistita , si eu aveam mania sa decupez revistele. Erau ferfenita. ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
02 Jul 2010, 13:00
|||
|
|||
W.I.T.C.H.
my god, eram obsedata de desenele astea aveam toate revistele si ma uitam in fiecare zi imi placea de Irma [apa :>] |
|||
02 Jul 2010, 19:48
|||
|
|||
Stiti ca luna aceasta a iesit de sub tipar ultimul numar Witch?
![]() [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
02 Jul 2010, 19:52
|||
|
|||
Ultimul? Ahh , credeam ca inca se mai vand
Ce mi-e dor sa le vizionez pe Jetix Desenele copilariei mele (Mai ales Robo-Gandacelul ) Dar un singur lucru nu-mi placea la serial : tema muzicala in romana care era f. naspa ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
02 Jul 2010, 22:37
|||
|
|||
Cred ca o sa o cumpar pe ultima maine .
Adica...e ultima . Si asa ca n'am mai decupat de muuult timp ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
23 Oct 2010, 13:29
|||
|
|||
Imi placea acum ceva vreme , imi placeau revistele
Dar nici desenul nu era prea nereusit ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
HP meets Blair Witch Project | Valentino Gaunt | 0 | 974 |
31 Dec 2011, 03:29 Last Post: Valentino Gaunt |