Limbi straine
|
02 Jul 2010, 19:29
|||
|
|||
pai, stiu engleza, si imi place mult engleza, diriga mea era cea mai buna profa ever, si o cunosc din clasa a 2a, imi va fi foarte dor de ea
![]() cu franceza sunt absolut paralela, fiindca nu prea am facut franceza in ultimii 4 ani, dar am avut mereu media 10 si stiu asa si asa spaniola telenoveaua sa traiasca ![]() |
|||
02 Jul 2010, 21:18
|||
|
|||
Nu prea sunteti amatori de franceza(nici eu,ca veni vorba,niciodata nu am invatat la franceza ).In timpul orelor ma joc pe telefon...
Si mi se pare destul de suspect,avand in vedere ca am avut media 10 toti anii si am luat si locul 2 la olimpiada Engleza...chiar pot spune ca o vorbesc de cand ma stiu,probabil din cauza jocurilor de pe calculator Mai stiu si un pic de spaniola de la telenovele(copchila proasta ce eram,la 12 ani ma uitam la telenovele ),dar acum nu prea ma dau in vant dupa limba asta...
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
02 Jul 2010, 21:29
|||
|
|||
Si eu cand eram mai mica ma uitam la telenovele , mai exact Rebelde si prindeam spaniola Acum numai stiu decat cateva cuvinte in limba asta si urasc telenovelele Oricum , spaniola imi place Fata de franceza , care atunci cand o aud imi vine sa ma dau cu capul de pereti. x(
![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
02 Jul 2010, 21:34
|||
|
|||
OFF: Si eu ma dau cu capul de pereti cand aud de o telenovela(ma enerveaza....toate sunt la fel,cu fata saraca si baiatul bogat ce se iubesc si cu mama rea care urla intr-una ca nu-i convine viitorul ginere ....si bineinteles,toate au final fericit )
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
02 Jul 2010, 21:38
|||
|
|||
OFF: Iar toate actritele au un accent de pitipoanca de imi vine sa vomit. Bleah! Iar in fiecare telenevola exista cel putin un prost/o proasta Iar de povestile telenovelelor numai spun...Cele mai mari tampenii de pe suprafata globului Mi se face greata numai cand aud de ele
![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
02 Jul 2010, 23:15
|||
|
|||
ador franceza
e atat de tare ![]() si imi place la nebunie sa vorbesc franceza cand citesc un nume strain imi vine sa il pronunt asa ![]() ![]() ![]() ![]() nu o vreau pe mama ![]() ![]() asa=))) la inceput uram limba asta adica nu, nu la inceput..pe undeva pe la..inceputul semestrului p anul asta ![]() ![]() ![]() ![]() ma rog..franceza O__O mi'ar placea sa imi placa la fel de mult si engleza, btw inteleg sa citesc dar cand vorbeste cineva engleza...x_________x si se asteapta sa si inteleg=)) ala ma poate face o Llama si eu " ![]() ![]() ![]() ![]() aha si ma enerveaza..nu zice pe moment ce trece..te trezesti in ultimele 2 saptamani de scoala "popeasco ai un 4..ce vei face fetito nu stiu eu nu stiu nimic / ![]() uuh franca parca ziceam ca vreau sa scriu poezii in franceza..da nu sunt asa de buna:| mai bine le citesc pe cele deja scrise=)) aaah si georgi aka.. ![]() ![]() |
|||
03 Jul 2010, 12:52
|||
|
|||
Eu fac Engleza si Franceza,la Engleza am note marii si sunt cel mai bun din clasa,mai multe stiu de pe net , Franceza sunt bun numai in teste,ca de pronuntat
![]() ![]() If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
|
|||
03 Jul 2010, 14:00
|||
|
|||
aproape toata lumea inafara de Ginny are ceva cu franceza
da ce naiba are franceza fratilor ca nu inteleg Nici eu nu sunt geniala la franceza, nu ma pricep sa pronunt mai nimic habar nam cum se scrie si nu stiu absolut nici o regula la gramatica [ inafara de aia cu acordarea participiului cu subiectul, daca verbul auxiliar este Etre ] dar imi place la nebunie franceza si vreau so invat la perfectie ca sa merg in Franta [omg... berete si tipi super ] imi place la nebunie cum suna franceza si Je T'aime mi se pare ca cel mai romantic lucru ever Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
03 Jul 2010, 14:04
|||
|
|||
Ginny e de-a mea, fratilor.
Si mie imi place franceza, dar ma pricep destul de bine mai ales pentru ca eu stiu si italiana la perfectie. Dar imi place mult si engleza.. 8-> You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
03 Jul 2010, 14:08
|||
|
|||
Urasc franceza,doar din cauza profei,care ma uraste ca nu am vrut sa merg la Olimpiada. Deci...aveam un 10 dintr-un test,la care chiar m-am chinuit sa invat (da teste naspa tare :-s),si...la sfarsitul anului ce face?
"Stii...Florea...ai un 10..hmm...n-ai fost la Olimpiada,nu esti de 10. Iti mai pun un 8 sa-ti iasa 9 ![]() VACA!!! La Arte aveam DOAR 10!! pentru ca franceza chiar stiu,dar vaca-i proasta ![]() La engleza.....in schimb..o ador pe profa...si ea ma adora...caci ma chinui sa fiu activa,chiar daca zic numa bazaconii ![]() Defapt,sunt cam a5a din clasa...Am o tipa care a iesit pe locul 1 ...la toate concursurile de engleza posibile :|:|:| Deci colega mea e mai buna decat profa Deci....nimeni nu-i mai bun la engleza decat colega mea Asa....in concluzie...imi place engleza din cauza profei,si urasc franceza,tot din cauza profei |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ghiduri tv straine. | Sharma Sanara | 0 | 1,340 |
30 Jan 2009, 18:39 Last Post: Sharma Sanara |
|
Limbi straine | Hermione McGonagall | 15 | 4,212 |
19 Dec 2008, 13:18 Last Post: Raizen Isildur |