Continua propozitia...
|
08 Sep 2007, 18:29
|||
|
|||
Imi sfaraie calcaiele de cate ori il vad pe gagikmiu ca se dezbraca
![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
08 Sep 2007, 18:29
|||
|
|||
Calcaiele mele sunt foarte foarte rezistente, nu ma dor nici dak sar p calcaie o ora intreaga.
|
|||
08 Sep 2007, 18:36
|||
|
|||
Am postat in acelasi timp
![]() O ora intreaga de-ar tine episoadele Naruto as fi cea mai fericita fata din lume. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
08 Sep 2007, 18:57
|||
|
|||
Lumea este uneori rea de aceea eo ma izolez de ea shi traiesc in propria mea lume.
|
|||
08 Sep 2007, 19:01
|||
|
|||
Lumea in care traiesc eu este diferita de realitate,dar ma bucur fiindca am mai gasit cativa cu aceasi problema
![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
08 Sep 2007, 19:06
|||
|
|||
Problema este ca ea se tot incapatzaneaza shi nu vrea sa renuntze la ideea de ashi face un tatuaj verde cu o igoana.
|
|||
08 Sep 2007, 19:07
|||
|
|||
Iguana este un animal fascinant,dar ca reptile tot mai mult imi plac serpii.
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
08 Sep 2007, 19:13
|||
|
|||
Serpii sunt nijte animale oribile, eo personal le urasc din toata inima.
|
|||
08 Sep 2007, 19:16
|||
|
|||
Inima imi spune sa-mi fac temele de vacanta,ca am stat tot timpul degeaba si nici macar nu le-am inceput.
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
08 Sep 2007, 19:18
|||
|
|||
Inceputul shi cuprinsul compunerii este bun insa problema e ca la sfarsit nu ai folosit nici un adjectiv pe care l-am invatzat ora trecuta.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
La cinci cuvinte -> propozitia/fraza . | Lewin Lovwell | 91 | 15,142 |
12 Jan 2013, 20:35 Last Post: Tom Ronald Smith |