Ce ti-ar placea sa devi?
|
03 Jul 2010, 19:15
|||
|
|||
Si eu vreau sa fac ceva cu viata mea ,dar voi reusi si aici .
Plus ca la Liceul Militar , din cate stiu nu este filologie , bilingv engleza - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
03 Jul 2010, 19:18
|||
|
|||
Tu,. de ce intelegi gresit?
Nu am zis ca nu poti face ceva cu viata si aici. O.o Poooti, si inca multe. Da, la Liceul Militar nu sunt DELOC profile. Doar la Academie. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
03 Jul 2010, 19:20
|||
|
|||
Deci gata
Imi stiu viitorul A.T. Laurian sosesc Filologie-Bilingv Engleza ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
03 Jul 2010, 19:22
|||
|
|||
\m/
Yeah, right! OFF: Las' ca discutam noi despre Blondu cand te intorci de afara. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
03 Jul 2010, 20:10
|||
|
|||
Ar fi tare sa scriem aici la 30 de ani sa vedem cati au facut ce si-au dorit acum
![]() |
|||
03 Jul 2010, 20:58
|||
|
|||
Da
E foarte tare ideea , Anna O sa incerc sa nu uit ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
09 Oct 2010, 01:17
|||
|
|||
Mnoh...poate ca ma veti crede o copchila de 13 ani cu vise tampite...dar eu numai de psihologie nu sunt si multi mi-au zis asta, pana si maica-mea T_T Sau medic veterinar...hmm, ar merge dar prefer oamenii Da, vreau sa dau la medicina si numai eu stiu cat am innebunit-o pe Sophie si numai stiu pe cati altii cu asta
Medic chirurg, v-ati prins. Eu studiez de pe acum carti de anatomie si altele Pur si simplu ma pasioneaza asa ceva.(in special cardiologiaa ![]() Si nu stiu daca la 30 de ani voi avea timp sa scriu ceva aici ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
09 Oct 2010, 08:59
|||
|
|||
Ce as vrea sa fiu cand ma fac mare?
Hmm, nu stiu exact, dar sunt sigura ca dupa ce termin liceul vreau sa merg la o universitate in Marea Britanie si sa studiez Dreptul si Stiintele Politice, apoi mi-ar placea sa calatoresc in jurul lumii si sa scriu cartii [si sa ma casatoresc cu un rocker, dar nu asta nu se pune ] Multi zic ca am sa-mi schimb ideile in ceva timp, dar eu stiu ca asta vreau sa fac. Am adoptat aceasta idee in urma cu vreo 4-5 ani si n-am sa renunt atat de usor la ea. Nu sunt sigura in legatura cu sa am marit cu un rocker pentru ca sunt cam impotriva casatoriei si a copiilor, deci probabil ca doar imi voi gasi un iubit rocker [ce aberez aici ] my momma { raised } me a prophet
|
|||
09 Oct 2010, 11:18
|||
|
|||
Paai ... de-a lungul anilor am avut mai multe idei. Cat eram mai mica voiam sa fiu profesoara, dar dupa cum se aude ca se dau salarii la profesori ... ~.~ -_-
Sincera sa fiu, mereu mi-a placut sa ma gandesc la o cariera in cercetare - mai exact, genetica ... Sunt ciudata forumului, deci nu va mirati ![]() ![]() |
|||
09 Oct 2010, 11:20
|||
|
|||
eu una as vrea sa merg pe criminalistica(medic legist.) ^^
iubesc chestiile astea (poate suna ciudat dar sunt fascinata de subiectul asta o.O) sau , daca nu , poate as vrea sa fiu arhitect NU ma laud dar am ceva talent la desen si cred ca e si asta o optiune. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|