some love
|
28 Jun 2010, 18:57
|||
|
|||
wow, Ada, chiar esti foarte norocoasa ca dupa un an inca va iubiti, si ce super ca baiatul e romantic
cuvintele cred ca sunt de prisos eu ma bucur ca esti fericita ![]() |
|||
28 Jun 2010, 19:52
|||
|
|||
Ada McNair Wrote:La chestia cu prietenii....mie mi-au trebuit 7 ani de prietenie cu Anna...si tot nu ne stim PERFECT PERFECT Ati fost in Grecia SINGURI ? |
|||
01 Jul 2010, 01:13
|||
|
|||
nununu
Cu parintii lui am fost parintii nostri se cunosc ...ma rog..prin intermediul nostru.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SI IUBITUL MEEEEU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
01 Jul 2010, 07:21
|||
|
|||
Sunt foarte tari pozele , Ada
Mai ales ultima Ai iesit foarte bine Sa fiti fericiti ! > ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
01 Jul 2010, 10:51
|||
|
|||
Foarte dragute pozele! Imi place mult a 3-a din coada.
Tu esti vopsita sau asa e culoarea ta naturala, mai roscat? ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
01 Jul 2010, 12:00
|||
|
|||
Felicitari Ada esti foarte norocoasa,iar pozele sunt superbe in special cea cu mainile voastre in inimioara si eu imi iubesc mult prietenul si am facut deja un an si 5 luni si am avut multe momente romantice cu el.Ada sa ne mai pui poze si sa ne mai povestesti despre tine si despre el
![]() |
|||
01 Jul 2010, 12:02
|||
|
|||
Ada, esti super dragutza, si imi place mult culoarea parului tau
nu arati de 14 ani si mie imi spune toata lumea ca arat de 16 si esti foarte norocoasa si tu Alice, la fel un an si 5 luni, e ceva ![]() |
|||
01 Jul 2010, 12:05
|||
|
|||
Mersi mult Alice poate o sa va pun si niste poze cu noi.Apropo eu credeam ca Ada are cam 16 -17 ani are 14 ani pentru ca nu arata de 14.
![]() |
|||
01 Jul 2010, 12:28
|||
|
|||
Adaa..
Esti foarte draguta si aratati foarte bine impreuna. Sa ve iubiti mult! Alice S. Poate ne pui niste poze cu voi doi.. > ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
04 Jul 2010, 13:56
|||
|
|||
Foarte dragute pozele... Ce culoare frumoasa de par ai, Ada!
Ce norocoase sunteti sa aveti niste prieteni care va iubesc atat de mult. ![]() Mie lumea imi zice ca par mai mica Am aproape 16 ani si ceilalti imi dau cam 13-14 Puteti sa ma ajutati si pe mine putin? ; ![]() Cand am aflat recunosc ca m-am bucurat putin... cine si-ar dori un iubit atat de mincinos? Ideea e ca acum ma intreb ce ar trebui sa fac: sa ma prefac ca nu s-a intamplat nimic? Ea nu imi este prietena sau ceva de genul, este doar o colega de scoala asa ca nu as avea niciun motiv sa ii spun... [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|