I'll see you soon then
|
04 Jul 2010, 22:36
|||
|
|||
Pai,chiar daca nu v-as lasa,voi tot ati scapa la OFF
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
04 Jul 2010, 22:48
|||
|
|||
dapp
off-topacitul la putere si DM rullz |
|||
04 Jul 2010, 23:43
|||
|
|||
Siii, am aterizat si euu..
[ ca acum m-am intors de la o plimbare cu Jenna ] Fetelor.. Aly si Sophy.. Principalul e sa va distraati. Si.. mna.. ne vedem noi cand va intoarceti. Asaa.. Off-topic.. Si eu, si eu, si eu.. [asta imi aminteste de o faza cu Matt miss you.. ![]() Despre ce vorbiti voi aici? You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
05 Jul 2010, 00:05
|||
|
|||
Alice, Sophia, distractie placuta!
Si eu de abia astept sa plec la tara, la bunici!! Nu am mai fost de muult timp! ![]() Asa....fara sa vreau am citit prin paginile astea ceva...hmmm ...niste planuri inpotriva mea...mai exact planuri pentru terorizarea lui Rose ![]() Si cum adica party fara coreeni??? !! Dar stati putin....despre petrecere tot vorbiti voi acolo??? Oricum...sa stiti ca nu o sa va mearga...il aduc pe Goo Jun Pyo ca partener la party asa ca nu scapati voi de coreeni Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
06 Jul 2010, 02:00
|||
|
|||
Rose, vorbesc de o petrecere pe care trebuie sa o dea in conacul lui Shery, daca am inteles eu bine. Si.. mi-a zis si Stef ceva pe mess.
Apropo, Sophy.. ciudat titlu ''I'll see you soon then..'' ; )) In fine, Rose, iti dau eu voie [am voie sa fac asta, nu? =))] sa aduci unul doi coreeni, daca vrei tu asa mult. Si.. wow. Planuri pentru terorizarea lui Rose? Ma bag, ma bag. Glumesc, normal. ![]() You run. I con.
|
|||
06 Jul 2010, 02:06
|||
|
|||
Intrunire secreta (din parti ) a clubului huhurezilor!
Obiectiv: planificarea petrecerii lui Sherry Pentru inceput, o rog pe Isa (desemnata oficial noua mea adjuncta)(don't ask!) sa imi aminteasca ce am planificat pana acum. Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
06 Jul 2010, 02:12
|||
|
|||
Welcome, partener huhurez de off-topic. Glumesc.
P.S. - Tre' sa mai vorbim [mai ales cu Shery ] si sa ne intalnim pe aici mai multi huhurezi. [miss my love.. ![]() All right, so.. petrecerea lui Shery. Da' eu de ce sunt adjuncta ta? Anyway.. Ce am planificat pana acum.. hmm.. pai.. Va ii vom lua cadou o masina zburatoare cu aripi, roz cu stelutze, care sa aiba o toaleta vorbitoare ca sa nu se plictiseasca. Si care sa aiba si un frigider incorporat [ideea mea, Stef, stai calm ![]() Fain, nu? Sa incepem toti sa strangem bani pentru cadou. Sii.. invitatiile le vom arunca din aviooooon!! Asta daca nu cumva ne da Shery bicicleta ei. ![]() You run. I con.
|
|||
06 Jul 2010, 02:21
|||
|
|||
Iata ce putem face daca ne punem creierii la treaba
Intrebarea e... cum strangem banii? Aaa... stiu! Dam lovitura la trezorerie si problemele se rezolva Despre invitatii... mai bine le aruncam din avion... nu cred ca bicicleta lui Sherry poate suporta greutatea a 85723752723 de invitatii Problema e ca... s-au cam dus de rapa surprizele pentru Bell si Rose In acest caz, ar fi corect sa o punem tot pe Rose sa faca mancarea Urmatoarea problema: sa o invitam sau nu pe Lady Gaga Razbunarea cea mai mare
|||
06 Jul 2010, 02:24
|||
|
|||
Paai, cu siguranta va fi si Matt la petrecere, iar el nu o suporta pe Lady Gaga. Si nici eu. Si nici alte, multe, persoane.
Deeci, mai bine o lasam pe Lady asta in pace in videoclipurile ei cu gay. Desi ar fi amuzant sa aruncam cu rosii in ea. 8-> ![]() You run. I con.
|
|||
06 Jul 2010, 02:31
|||
|
|||
ok, ok... fara lady gaga...
Oricum, eu o prefer pe Pink Sa nu-mi ziceti ca nici p'asta n-o suportati Pentru lista cantecelor avem nevoie de Sherry... doar daca nu transformam petrecerea intr-una surpriza Cine se ofera sa faca decoratiunile? Eu sunt cam ocupat cu pictura. Tineti minte un singur lucru: CAT MAI MULT ROZ!!! CAT MAI MULTE STELUTZE!!! Mda... sunt doua lucruri, dar au legatura intre ele Razbunarea cea mai mare
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|