some love
|
04 Jul 2010, 15:15
|||
|
|||
Hmm...Mai bine nu i-ai spune. Las-o sa fie fericita,plus ca...necunoscand-o atat de bine,vei iesi tu cam prost.
Desi,daca vrei tu neaparat,spune-i,dar de castigat,nu vei avea nimic. Tipa o sa se desparta de tip,dar el va ramane cu cealalta,asa ca tot cu nimic nu ramai,si faci si un rau unui om. Deasemenea,este si o sansa ca tipa sa se certe cu ala...si sa ramana tipul liber...mai inspecteaza un pic terenul,si dupaaa... |
|||
05 Jul 2010, 10:51
|||
|
|||
Lucrurile se aranjeaza de la sine si nu raman pedepsite. Tipul ala o sa le piarda pana la urma pe amandoua asa ca nu are rost sa te bagi. Se descurca ei singuri :-j
|
|||
05 Jul 2010, 11:44
|||
|
|||
Cred ca ea deasemenea,vrea teren liber Ca sa fie cu tipul. Adica,de asta a scris la "some love",nuuu?
Si din moment ce-l place,mna. Nu cred ca ar fi o idee prea buna sa-i spui,s-ar afla,si n-ai ajunge la inima lui prea tare. Cel putin,daca as fi eu in locul tipului,nu prea te-as iubi daca ai face asta,pentru faptul ca eu as incerca sa ma ascund de prietena mea cand o insel,nu sa vina o fetiscana care sa-i zica "chestia" de care eu ma ascundeam...zic si eu. (asta daca as fi in cazul tipului,bineinteles) |
|||
06 Jul 2010, 01:43
|||
|
|||
[sunt cu cineva acum... asa ca...]
|
|||
06 Jul 2010, 11:50
|||
|
|||
Ginny
Nu imi vine sa cred cum ai putut sa scrii atat de mult . Si nu imi vine sa cred cum de am avut rabdare sa citesc. Cand o sa scrii si tu odata aici ca ai o relatie de cateva luni si ca esti fericita ? P.S. : " omege ma intreb daca o sa ma casatoresc vreodata in conditiile astea=)) inca din noaptea nuntii ma si vad fugind cu soferul=)))) " Mi'a placut faza asta ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
07 Jul 2010, 03:27
|||
|
|||
[same shit]
|
|||
07 Jul 2010, 13:28
|||
|
|||
Ginny Malfoy Wrote:viata mea in romane=)) Cred ca era mai bine cand iti placea de Pattinson si de Justin Bieber. |
|||
07 Jul 2010, 23:54
|||
|
|||
[nu mai conteaza]
|
|||
08 Jul 2010, 09:27
|||
|
|||
Deci...prietena mea ii schimba deees...si am ramas eu cu el
![]() ![]() ![]() |
|||
08 Jul 2010, 16:49
|||
|
|||
cand e momentul sa ii dau o cerere pe facebook lu hogea? /
![]() ![]() si pe profilul lui scrie ca e intr'o relatie si e interesat de femei=)) vedeti nu mai dorm noaptea din cauza lui..ma trezi la 1 [in zorii zilei ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|