Parerea despre membrii
|
07 Jul 2010, 07:35
|||
|
|||
Ginny
Prima data cand ti'am trimis PM nu stiam cum sa fac Adica mi'era rusine si na... dar dupa aia mi'am dat seama ca esti o tipa super de treaba Si erai mereu " ocupata " Cu reviste stii tu de care =]] Esti o fata super de treaba si as vorbi cu tine 23 de ore pe zi Nu de alta , dar mai trebuie sa fac si altceva Love you , tutaa Imi plac posturile tale kilometrice Si .. Imi place ca esti fana Damon & Elena ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
07 Jul 2010, 12:28
|||
|
|||
Bella
iar am ajuns la tine Nu mai conteaza Stii parerea mea despre tine si tot tacamu' Esti o prietena buna si amuzanta Si umm , daca ai observat , la pranz mereu postam doar noi doua P.s: Lume , lume , cei care v-ati spus parerea despre mine va multumesc Insa trebuie sa zic asta : Sunt enervaaanta! Cea mai enervanta persoana care o stiu Mai ceva ca diriga Mda , nu bagati in seama partea asta >.< ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
07 Jul 2010, 12:30
|||
|
|||
Helena , nu esti enervanta deloc.
Eu sunt mai rea ca tine Si chiar abia acum am observat ca numai noi doua suntem pe forum Pacat ca eu plec in jumatate de ora sa ma intalnesc cu Desiree si cu Isa Asa , exceptand asta Esti o tipa super Si vorbesc la modul cel mai serios Esti amuzanta si mereu ma binedispun posturile tale Imi plac rpg'urile tale , imi place ca esti activa Si pe langa asta , esti o prietena buna ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
07 Jul 2010, 12:40
|||
|
|||
Nu cred , daca m-ai cunoaste in realitate ai vedea cat sunt de enervanta Insa incerc sa nu fiu
Si tu esti o tipa super Oh da? Mersi , eu credeam ca sunt depresiva Kiddin' , daca stiu sa ridic moralul si sunt optimista se datoreaza faptului ca sunt zodia leu... ![]() Si mie imi plac RPG-urile tale Alea care le faci Cu tine n-am facut Iar ficul tau e deasemenea super P.s: Lumee , haideti mai la un RPG =)) ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
07 Jul 2010, 15:26
|||
|
|||
Helena,imi place ca esti activa
Si ca esti una dintre putinii membrii care fac rpg Si esti tare fiindca te uiti la TVD (Team Damon )
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
07 Jul 2010, 20:00
|||
|
|||
Dess ( nu te superi ca iti zic asa , nu?
![]() Pai , si tu esti o membra activa Hmm , pai imi place ca avem aceleasi preferinte : asculti rock , te uiti la filme horror oh da , si iti place VD Iar fic-urile tale le ador Si RPG-urile... Dap , pai esti de treaba si imi plac glumele pe care le postezi P.s: Ma supar pe voi Mai postati si voi la RPG , doar eu , Bell si Luna Slyherin parca? ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
07 Jul 2010, 20:02
|||
|
|||
helena
pastaia si la faza cu RPG'ul, eu am ajuns sa scriu doar cu Luna si Helena, god esti o fata foarte simpatica iti place VD asculti Breaking benjamin si imi plac mult rpg'urile tale |
|||
07 Jul 2010, 20:08
|||
|
|||
Bellyshor fasola/pastaia mea
Hm , mda Forumul duce lipsa de inspiratie? Nici-o problema , faceti ca Bell ( cine stie , cunoaste... ![]() Si tu esti o fata draguta Iar RPG-urile tale sunt superbe Si ficurile la fel Ambele ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
09 Jul 2010, 14:32
|||
|
|||
Helena, esti super tare.
Scri foarte bine, iar RPG-urile tale sunt printre cele mai bune. Esti bestiala > ![]() my momma { raised } me a prophet
|
|||
09 Jul 2010, 14:36
|||
|
|||
Zoya
esti o viperina perfecta imi plac mult rpg'urile tale si esti foarte de treaba |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 42,180 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,157 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|
Totul despre zodii | Bell Evans | 79 | 17,308 |