Thread Closed 
O vizita in Sectorul Interzis
09 Jul 2010, 20:10
Pana cand Madam Pince intra in sector , urmata de nimeni altul decat Rubeus Hagrid si majestatea sa , ingrijitorul Flitch . Nici ca puteai gasi undeva un trio mai ciudat , cu slaba si inalta Pince , dimensiunile mari ale lui Hagrid si mutra acra a ingrijitorului , urmat de pisica sa .
-Ce ne facem?intreba Belll .Mai fa odata vraja de deziluzionare !
-Hai ca exagerezi.Este Hagrid , spuse Stefan calm mai ca iesind sa il salute .
-Stai!zise Bell.Nu e singur , ah , unde e Tom ?
Dar motanul de cum o vazuse pe pisica iesi , etalandu-si blana albastra si riscand sa le faca rost de detentie .
Luna facu vraja de deziluzionare , pentru toti , inclusiv motanul care se apropie de ei iar in urmatoarea secunda Madam Pince sari doi metri tipand :
-Ce a fost asta ???
-Ce a fost ce?intreba Hagrid vrandu-se bland dar iesindu-i un ton amenintator .
-Ceva m-a atins pe picior!
-Faceti ceva , spusera toti trei elevii trazi in cor unul spre celallalt .
-Expecto Patronum , spuse Luna si din bagheta ei tasni o pisica argintie care se duse acolo unde adultii tipau unul la altul .
-Buna idee , spuse Bell sarcastica . Numai ca acum mai mult ca sigur or sa ne prinda .
OCC : Nu stii daca Rose mai scrie?

[Image: 2py4a6u.jpg]

Nu faceti power-play cu personajul meu
Find all posts by this user
10 Jul 2010, 14:14
OOC: Rose nu mai scrie la RPG de ceva timp..

Bell si Stefan ramasera impietriti, asteptand reactia adultilor.
"-Un patronus?! Inseamna ca e cineva aici" striga bibliotecara, ingrozita.
"-Poate doar ni s'a parut" murmura Hagrid, recunoscand patronusul Lunei.
"-Cum doamne sa ni se para ca vedem un patronus!!" obiecta Filch.
"-Nu uita ca esti Non" ii sopti Hagrid, iar ingrijitorul se enerva si pleca.
"-Hai sa mergem si noi, cine stie ce stafii se plimba prin biblioteca!" sopti Madam Pince, ingrozita.
Pasii ei rasunara repede in linistea bibliotecii, inchizand usa dupa ea. Hagrid o urma in tacere, aruncand priviri suspicioase in jur.
"-Abia am scapat.." murmura Bell, cand ramasera din nou in liniste.
"-Si Rose inca doarme" chicoti Stefan.
"-Mai bine doarme" spuse Bell. "Decat sa inceapa iar cu coreeana" completa ea, zambind.
"-Apropo, frumos patronus, Luna" o complimenta Stefan, iar cercetasa aproba.
Astropufa pastra in continuare linistea..
10 Jul 2010, 21:02
Astropufa pastra in continuare linistea pentru ca vazu cum cineva ( sau ceva ) o ingrozise pe Madam Pince . Ceea ce nu fusese nici Tom , si nici Patronusul .
-Dementori , sopti incet cand privirile lui Stefan si Bell se oprira asupra ei .
-De unde Dementori ? izbucni in ras Stefan . Daca nu ai observat tocmai ai creat un Patronus , si suntem in scoala !!! continua sa rada .
Luna il ignora . Privea in continuare in locul de unde plecasera
adultii .
-Nu acolo , spuse ea dupa cateva secunde ce parura secole . In ochii lui Pince , reflectati defapt .
-Pe bune? facu sarcastic Stefan .
-Da , raspunse Luna uitandu-se in sfarsit spre ceilalti doi .
Toti trei se intoarsera cu spatele si vazura cum ...

11 Jul 2010, 11:12
Si vazura cu motanul lui Stefan se catara pe un raft al bibliotecii, daramand o multime de carti. Speriata de zgomotul brusc, Rose sari ca arsa si incepu sa tiep.
"-Nunim, taci!" murmura Bell, apropiindu'se in graba de ea.
"-Si tu Tom, ce naiba faci acolo" il certa Stefan pe Tom. Acesta scoase un mieunat prelung si ii sari in brate.
"-In sfarsit te'ai trezit" spuse Luna, uitandu'se atenta la Rose.
"-Cat am dormit?" intreba cercetasa, ridicandu'se de pe podea.
"-Destul de mult..te'a vazut si Dumbledore" chicoti Bell.
"-Dumbledore?! Nu se poate" mormai Rose, imbufnata.
"-Hai..dormeai ca un bebelus" spuse si Stefan, izbucnind in ras.
"-Dormeai bine..asta conteaza" sopti Bell, cu un zambet.
"-Si voi ce ati mai facut??" intreba Rose.
"-Pai..au venit multi pe aici. Hagrid..Filch..bibliotecara, chiar si Dumbledore" raspunse Luna, ganditoare.
"-Hagrid in biblioteca?!" intreba Rose, mirata.
"-Da, ma intreb cum a incaput" chicoti Stefan.
"-Dar el ce facea aici??" spuse Rose, curioasa..
11 Jul 2010, 15:05
-Nu stiu,spuse Luna uitandu-se prin camera in cautarea ajutorului . Siguri n-ati vazut Dementori?
-Dementori?intreba Rose . Au fost aici Dementori?
-Nu conteaza,zise repede Luna . Deci ... cum ai dormit?
-Nu schimba subiectul!i-o taie repede Rose .
-A,si stiai ca ingrijitorul e Non?
-Da,stiam,spuse Rose . Dar cum?Dementori?
-Da,dar eu nu i-am vazut , zise Bell sarcastica . Si nici Stefan .
-Asa e,vorbi Stefan in timp ce il mangaia pe Tom .
-In regula , incheie Luna . Bell , ce forma are Patronusul tau?

12 Jul 2010, 12:07
"-O veverita de zapada" raspunse cercetasa, zambind.
"-O, tare" aproba Luna.
"-Al tau e o pisica, nu?" intreba Stefan.
"-Tocmai l'ai vazut" murmura astropufa, absenta. "Al tau, Rose ce e??" intreba ea.
"-Un leopard de zapada" murmura Rose, vesela.
"-Mai, mai, se pare ca somnul ti'a redat energia pierduta cu coreeni" spuse Bell, chicotind.
"-Sa sti ca da, surioara" aproba Rose, vioaie.
"-Si acum, ce facem?" intreba Stefan.
"-Orice nu contine coreeni!" zise Bell, hotarata.
"-Ok, ok" mormai Rose, intristandu'se.
"-Tu Luna, ce mai zici? E interesanta cartea?" o intreba Bell pe astropufa..
13 Jul 2010, 11:36
-A,da,raspunse Astropufa brusc animata.Am ajuns la partea cu - ,,Cum se poate reintregi sufletul"
-Pe bune?intreba Stefan . Cum?
-Pai ... cel care le-a facut trebuie sa sufere,sa ii para rau pentru ...
-Hei,ce-i aia?intreba Rose intrerupand-o pe Luna .
Toti se uitara in directia aratata si vazura cum o carte de acolo incepea sa se agite si sa muste tot ce prindea in jur .
Iar pisica lui Stefan sari la ea ...

15 Jul 2010, 11:21
Bell ramase impietrita, privind cartea ce musca totul in jurul ei.
"-Stati asa! Asta nu e cartea aia pe care Hagrid ne'a pus sa o cumparam in anul cand a fost el profesor??!" murmura ea, cu ochii mariti de groaza.
"-Te referi la Cartea Monstruoasa?" intreba calma Luna.
"-Ceva de genul" aproba Bell.
"-Se poate..dar parca nu era atat de..hmmm, violenta?!" intreba Stefan, in timp ce incerca sa isi fereasca motanul de falcile ascutite ale volumului prafuit.
"-Si cum o impiedicam sa distruga toata biblioteca?" spuse cercetasa, pe un ton neutru.
"-Madam Pince o sa ne omoare daca afla ca noi am fost aici si i'am trezit cartea asta" se planse Stefan.
"-Oh, nu va mai ingrijorati atat" chicoti Luna.
"-Mda..cred ca ar trebui sa o legam cu ceva, asa faceam in anul III" murmura Bell.
"-Leag'o tu daca esti viteaza!" protesta Luna.
"-Dar nu putem sa o lasam sa se distruga..siu sa mai distruga si altceva pe aici" zise Bell, dezaprobatoare.
"-Daca spui tu.." mormai Luna.
"-Stefan, unde ti'e curajul de cercetas??!" mormai Bell, iar Luna spuse:
16 Jul 2010, 14:50
Luna spuse :
- N-ar fi mai simplu sa folosim o vraja? Stiu si eu ... poate Rictumsempra ? (OOC : in jocul PC Harry Potter and the prizioner of Azkaban am vazut ca se facea asa)
-Rictumsempra?intreba Stefan.Vrei s-o gadili?
Luna ii arunca o privira sarcastica si vorbi , la fel de firect ca si cum ar fi intrebat cum va fi vremea maine :
-Atunci , nu vrei sa o legi tu ? i se adresa lui Stefan . Iar noi ne putem intoarce in camerele noastre si vedem maine ... daca a mai ramas ceva din tine .
Stefan se albi iar Bell chicoti in timp ce Rose ne privea pe toti aproape ... fascinata , de parca asta era un spectacol de teatru in care ea nu era decat un decor , neimplicata in desfasurarea actiunilor .
-Nu ai face asta , nu ? intreba Bell inca amuzata . Hai , ataca .
Luna isi atinti bagheta spre care , iar inainte sa se auda ceva zgomotlele ca de dinti incepura sa sune mai incet pana cand amutira .
- De unde stii sa faci vraji nonverbale ? intreba Stefan in timp ce motanul venea aproape alergand spre el .
-De la Voldemort , glumi Luna . De unde puteam sa stiu in afara de un profesor din scoala asta ?

16 Jul 2010, 15:33
Bell zambi cu subinteles. Si ea invatase sa faca vraji non-verbale, dinainte de a fii predate la orele de curs. Pur si simplu, orele pe care le petrecerea la biblioteca ii aduceau mereu un plus de informatii..intotdeauna folositoare.
"-Si acum, ce facem?" intreba Stefan, inca palid.
"-Pai..eu vreau o carte despre vrajile de curatare" murmura Rose, ridicandu'se. Incepu sa colin de culoarele dintre rafturile de carti, aruncand priviri fugare cotoarelor prafuite.
"-Eu cred ca am sa iau o carte despre motani" chicoti Stefan.
"-Tu Luna ramai la cea despre Horcrux'uri?" intreba Bell, vioaie.
"-Probabil ca da. Este mult prea interesanta ca sa renunt la ea" raspunse astropufa, usor absenta.
"-Tu, Bellyshor, ce carte vrei?" intreba Stefan, de dupa un raft plin cu carti despre animale interzise.
"-Nu stiu..poate ceva despre Potiuni" chicoti cercetasa.
"-Stai asa! Nu'mi zii ca ti'e dor de orele lui Snape?!" mormai Stefan, indispus.
"-Nu, glumeam..dar sincer acum, chiar crezi ca vei gasi o carte despre motani in Sectorul interzis?!" intreba Bell, zambind.
"-Pai..nu cred" raspunse baiatul, incapand sa rada.
Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Intamplari in Sectorul Interzis Anaella L. Hathway 40 5,404 12 Jul 2011, 15:31
Last Post: Desiree Rose Goth
  O plimbare in Sectorul Interzis Anaella L. Hathway 21 3,873 31 Mar 2011, 01:27
Last Post: Jack Diggory
  In sectorul interzis Luna Slytherin 2 1,346 15 Oct 2010, 11:15
Last Post: Luna Slytherin
  Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi Katya Sokorov 2 1,680 15 Oct 2010, 10:39
Last Post: Katya Sokorov
  Legitimatii Sectorul Interzis Katya Sokorov 1 1,771 19 Aug 2010, 13:05
Last Post: Katya Sokorov
  Sectorul interzis Ginny Malfoy 33 5,203 17 Jan 2008, 09:54
Last Post: Gemini Andre