Recomanda o carte
03 Jul 2010, 17:15
^^ am citit si oglinzile si minunile, Al
si mi'au placut amandoua
ca sa nu fie OFF de tot..vreau sa citesc "Mansfield Park" de jane austen actiunea e cam la fel cu cea din operele pe care le'am amintit mai sus deci sigur imi va placea
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07 Jul 2010, 10:49
Stiu ca aceasta carte a mai fost recomandata de Desiree , dar nu ma pot abtine .
Chiar merita citita .

The Awakening [ Trezirea ] de L. J. Smith

[Image: 9780061140976.jpg]

Este primul volum din "Jurnalele vampirilor "
Aseara m'am pus pe citit si l'am terminat acum
E o carte superba , si nu seamana deloc cu seria " Amurg " .
Nici macar cu serialul nu prea seamana , personajele fiind total diferite.

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

07 Jul 2010, 21:42
Am citit de curand, la inceputul vacantei 4 romane politiste(si primele de acest fel) pe care vi le recomand: "Crima din Orient Express" si "Zece negrii mititei" de Agatha Christie si "Cianura pentru un suras" si "Buna seara, Melania!".

Stiu ca in topicul acesta ar trebui sa vorbim doar despre o carte asa ca o sa va spun cateva cuvinte doar despre "Zece negrii mititei". Stilui autoarei este, din punctul meu de vedere, putin cam exagerat, destul de indepartat de realitate, dar in acelasi timp captivant.In aceasta carte 10 oameni care aparent nu au nimic in comun sunt chemati din diverse motive pe o insula, unde afla ca toti sunt autorii unor asasinate(unele nu chiar atat de evidente), care au ramas nepedepsite.Rand pe rand acestia sunt ucisi in timp ce incearca sa descopere cine este asasinul...

P.S.: Ati citit "Noua si scurta viata a lui Bree Turner", scrisa de autoarea romanelor Amurg? Eu am citit imediat ce a aparut, chiar eram curioasa si mi s-a parut destul de draguta, in stilul acela destul de banal, dar cat de cat interesanta.

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
11 Jul 2010, 17:02
Daca e cineva care nu a citit trilogia care s-a transformat in cvatrilogie "Mostenirea" de Christopher Paolini sau mai bn cunoscuta sub numele primei carti Eragon cititi-le....a 4 a e in curs de aparitie....Shogun pentru cei carora le place cultura japoneza....alte carti fantasy faine...cititi de la Erik L'homme sau Lois MCMaster Bujold.

Whenever Someone Thinks of You, That's Where Home Is.
11 Jul 2010, 17:43
Eragon am citit doar primul volum E super
Pacat ca biblioteca nu avea si volumul II De cumparat,l-as cumpara,dar nu am bani...

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
11 Jul 2010, 18:36
E naspa treaba ca-s scumpe cartile in general...

Whenever Someone Thinks of You, That's Where Home Is.
11 Jul 2010, 20:18
Sunt prea scumpe
De exemplu "Jurnalele vampirilor-Furia" costa 40 de lei si are doar vreo 280 de pagini E mult prea mult,acum cativa ani cred ca ar fi costat doar vreo 30 de lei
Si eu imi cumpar carti din banii mei (cand sunt parintii in toane bune si ma lasa ),dar cred ca acum cu criza nu mai am nicio sansa
Si la biblioteca gasesti doar carti de astea romanesti sau romane clasice E aiurea,sa fie 24456 de volume cu Poezii de Eminescu si doar un volum din Stapanul Inelelor ( am luat un exemplu,prin Botosani la B. judeteana asa am vazut )

Ca sa nu fie total OFF....m-am gandit sa imprumut de la biblioteca Cronicile Vampirilor Sper acum doar ca au Interviu cu un vampir

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
11 Jul 2010, 20:24
Mda , nu ca as avea eu o gramada de bani sau numai stiu eu ce ( nu's milionara ), insa degeaba mi-as strange pentru o carte sau altceva ca oricum ii cheltui rapid.
Asa ca nu ma mai silesc sa cumpar unele carti...Thinking Ori le imprumut , ori le iau de la biblioteca ori citesc pe net for free Chiar daca unele sunt in engleza si nu traduse

ON: Clark , thanks
Cred ca am sa ma apuc si eu de citit Eragon Thinking

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
11 Jul 2010, 20:30
eu mam apucat de citit blonde de milioane
desi nam terminat inca, pana acum cartea e foarte tare,
da stiu, cartile in ziua de azi sunt cam scumpe si de obicei nu am bani sa mi le cumpar pe cele pe care le vreau si nu ma injosesc cerandui bani mamei ca oricum stiu ca numi da

vreau sa ma apuc de citit Twilight da nu reusesc sa le gasesc la biblioteca pentru ca sunt rezervate pentru vreo 2 ani sau asa ceva.
daca nu le gasesc nici la biblioteca cred ca o sa le imprumut de la cineva care le are

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
11 Jul 2010, 20:36
Sophia Mason Wrote:vreau sa ma apuc de citit Twilight da nu reusesc sa le gasesc la biblioteca pentru ca sunt rezervate pentru vreo 2 ani sau asa ceva.

Serios?
Cati oameni Twilight-addicted pot exista?

Love you, Bells.