Peripeţii la Hogwarts
11 Jul 2010, 19:19
hai soro nu ne mai tine atat in suspans si pune o data nextul ala ca nu lai mai pus de mult

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11 Jul 2010, 21:32
hai, al..chiar vreau un next de la tine
11 Jul 2010, 21:48
Capitolul XII
Pedeapsa

Alice se trezi devreme în dimineaþa urmãtoare. Coborî scãrile în spiralã, ºi în Camera de zi îl gãsi pe Albus, care, aparent, nici el nu putea sã doarmã. Ieºirã prin gaura din tablou ºi se îndreptarã cãtre Marea Salã, pentru micul dejun.
Cei doi erau printre puþinii care se trezirã. Se aºezarã la masã, ºi îºi puserã mâncare în farfurii. O bufniþã gri zburã deasupra capetelor elevilor, ºi lãsã o scrisoare la masa Cercetaºilor. Alice luã scrisoarea, o deschise, ºi vãzu cã e de la Neville.
-De la cine e scrisoarea? întrebã Albus bând din pahar.
-De la dl Longbottom, cãtre noi, spuse Alice fãcându-ºi prietenul sã se înece.
-Poftim? întrebã acesta tuºind. Ce spune?

Alice ºi Albus,

Având în vedere ce s-a întâmplat asearã, þine de datoria mea sã vã pedepsesc. Ar trebui sã-mi mulþumiþi cã nu vã scad puncte pentru escapada voastrã nocturnã.
Alice, dacã tot îþi place sã citeºti, probabil ºtii de ce pedeapsã am avut eu parte când eram în anul I. Nu gãsesc o pedeapsã mai potrivitã. La ora ºase, sã fiþi amândoi ºtie Alice unde.

Neville Longbottom

Terminaserã de citti scrisoarea, ºi Alice privi cãtre masa profesorilor. Neville îºi ridicã paharul, ºi zâmbi.
-Despre ce pedeapsã este vorba? întrebã Albus atât curios, cât ºi speriat.
-Ne trimite în Pãdurea Interzisã, spuse Alice calmã. ªi din câte am înþeles, trebuie sã ne întâlnim cu Hagrid. Asta e de bine. În mare parte.
-În mare parte? Pãi Hagrid nu cunoaºte pãdurea?
-Ba da, ºi, cum am zis, e de bine. Mã întreb ce o sã facem în pãdure.
-Sper cã nu va fi nimic periculos, ºi ºtiu cã o sã-mi zici cã nu va fi nicio problemã doar pentru cã Hagrid va fi cu noi, dar mi-a spus tata cã Pãdurea poate fi periculoasa, spuse Albus rapid, ca sã nu fie întrerupt de Alice.
-ªtiu cât de periculoasã poate fi Pãdurea, dar Hagrid o sã ne protejeze.
Albus vru sã rãspundã, dar se abþinu, ºi cei doi îºi terminarã micul dejun.

La ora ºase, Alice ciocãni în uºa groasã de lemn a colibei. Un lãtrat se auzi iar Hagrid apãru în prag.
-Salut copii! spuse acesta binevoitor. Tot' bine?
-Bunã Hagrid, spuse Albus. Suntem bine, cu excepþia faptului cã suntem pedepsiþi.
-Nu aveþi de ce sã vã faceþi griji. Haide, Colþ! În plus, nu e atât de periculoasã Pãdurea.
Intrau în Pãdure acum, iar pe Alice o încerca un sentiment de teamã, amestecatã cu entuziasm. Era atentã la potecã, aºa cum o sfãtui Hagrid, dar se uita ºi fascinatã în jurul ei. Trunchiurile copacilor erau groase, iar rãdãcinile le îngreunau mersul. Coroanele acestora blocau majoritatea razelor soarelui ºi pãdurea devenea din ce în ce mai întunecatã cu cât cei trei înaintau.
-Hagrid, întrebã Alice, de spui cã Pãdurea nu e atât de periculoasã?
-Aveþi noroc cã nu veþi fi nevoiþi sã veniþi aici peste câteva luni. Atunci va fi mai periculoasã, din cauza lui Fluffy.
-Fluffy? Cânele cu trei capete Fluffy?
-Da! Va fi eliberat dupã Paºti, dupã spusele lui Abeforth.
-S-a întors Abeforth? întrebã Alice curioasã.
-Da, a trecut azi pe la ºcoalã. Oricum, astea nu sunt lucruri care sã vã intereseze pe voi. Oricum, voi de unde ºtiþi cã a fost plecat?
-Nu þi-a spus dl Longbottom de ce ne-a pedepsit?
-Nu, rãspune Hagrid scurt. De ce?
-Pãi, ºtii tunelul din Camera Necesitãþii care duce la Capul de Mistreþ? Am gãsit tunelul ãla ºi am vorbit cu Tom, barmanul, ºi ne-a spus cã dna McGonagall i-a cerut ajutorul lui Abeforth într-o chestiune legatã de ºcoalã.
-Aþi fãcut voi asta? Îmi amintesc când era Harry la ºcoalã, spuse Hagrid gânditor. Ce vremuri! ªi lui i-ar fi plãcut o aventurã de genul ãsta. Dar asta nu înseamnã cã v-ar încuraja sã vã aventuraþi prin castel în timpul nopþii. Sã nu mã înþelegeþi greºit!
-Dar tata prin ce fel de aventuri a trecut când era de vârsta noastrã?
-Pãi, a fost ºi el pedepsit în anul I, pentru cã a umblat noaptea pe coridoare, ºi a venit tot în pãdure. Dar atunci, gãsisem unicorni.
-Cum e cel de acolo? spuse Alice cu mâna ridicatã, arãtând spre un copac.
În stânga acestuia, se plimba un pui de unicorn. Era asemãnãtor unui cal, dar avea blana argintie, cu o uºoarã tentã de albastru, iar din frunte, un corn lumina întunericul pãdurii. Frumuseþea lui era fascinantã, ºi cei doi prieteni îl priveau pe pui cu admiraþie.
-Evreo problemã dacã mergem ºi îl mângâiem?
-Nu cred, rãspunse Hagrid asigurându-se cã totul este în regulã. E destul de mare sã-ºi poarte singur de grijã, ºi nu o vãd pe mama lui nicãieri. Mergeþi, dar încet, fiindcã o sã se sperie!
Alice îºi apucã prietenul de încheieturã ºi se îndreptã spre unicorn. Blana lui era moale, iar coamã imaculatã era mãtãsoasã, ºi atârna de partea stângã a capului acestuia. Timpul rezervat fãpturii, se pare cã expirase, fiindcã Hagrid îi zori pe cei doi sã-ºi continue drumul. Acesta fãcu paºi repezi înainte, iar Alice rãmase cu Albus în urmã ºi îi ºopti:
-Þii minte cã m-ai întrebat la începutul anului ce se aflã la etajul trei, ºi de ce nu avem voie sã mergem acolo?
-Da, dar de ce? Ai descoperit ceva?
-Câinele lui Hagrid, Fluffy, este la etajul trei, si va fi eliberat în timpul vacanþei de Paºti, dupã spusele lui. Dar pãzeºte ceva, ºi acel ceva va fi mutat, într-un loc gãsit de Abeforth. Pentru asta i-a cerut McGonagall ajutorul.
-Veniþi? se auzi vocea lui Hagrid.
-Suntem chiar în spate, spuse Albus tare. ªi tu ce sugerezi? ºopti cãtre Alice.
-Cã trebuie sã aflãm ce pãzeºte Fluffy. Înainte ca acel lucru sã fie mutat.
-Bine, zise Albus pe un ton sarcastic, sã presupunem cã ajungem la Fluffy fãrã sã fim vãzuþi. Cum plãnuieºti sã trecem de un câine cu trei capete? Întregi?!
-ªtiu eu o modalitate de a trece de Fluffy, nu-þi fã probleme. Acum, hai sã mergem, cred cã ne aºteaptã.
Hagrid se opri ºi îi aºtepta pe cei doi în dreptul unor copaci ale cãror crengi rare lãsau lumina sã gâdile firicele gingaºe de iarbã. Frunzele mici licãreau în adiera vântului de parcã sute de licurici magici îºi duceau veacul pe marginile acestora.
-Copii, aceºti copaci se numesc Thunderi, spuse Hagrid punându-ºi mâinile în ºold. Va trebui sã le culegem seva. Hai sã ne punem pe treabã, adãugã scoþând din buzunarele interioare ale hainei sticle ºi douã tuburi ascuþite în capãt.
-Dar de ce trebuie noi sã culegem seva asta? întrebã Albus oftând. Alice era fericitã cã pusese el întrebarea în locul ei.
-Este foarte importantã, ºi plinã de substanþe magice. O parte i-o voi da lui Madame Pomfrey, iar restul va fi trimisã la Sf. Mungo.
-De ce Sf. Mungo?
-Vezi tu, Alice, aceºti copaci cresc doar în aceastã Pãdure ºi seva se foloseºte în Poþiunea Lupis...
-Ce e aia Poþiunea Lupis? întrebã Albus rapid.
-Tocmai asta vroiam sã explic, spuse Hagrid. Poþiunea Lupis este o poþiune...
-Care ajutã vârcolacii sã-ºi pãstreze gândirea umanã, îl întrerupse Alice. Trebuie bãutã zilnic în sãptãmâna dinaintea lunii pline. Scuze, Hagrid!
-Defapt, ai explicat mult mai bine decât aº fi explicat eu. Ei bine, da, la asta se foloseºte seva, ºi de aceea trebuie strânsã cât mai multã ºi cât mai repede. Hai, la treabã!
-ªi ce se va întâmpla dacã nu se va mai putea culege seva? întrebã Albus.
-Voi nu puneþi prea multe întrebãri? zise Hagrid agitat. Continuaþi sã o strângeþi cât arunc eu o privire prin jur.
Jumãtate de orã mai târziu, Alice ºi Albus erau gata de plecare, cu ºapte sticle pline de sevã. κi luaserã la revedere de la Hagrid, ºi merserã la cinã.
Pentru urmãtoarele luni, Alice îºi promise sã nu se mai aventureze în castel, ºi sã stea departe de probleme. Dar ultima întrebare pusã de Albus, îi dãdu de gândit, astfel încât, primele sãptãmâni din Decembrie o gãsirã în bibliotecã.

PS1Toungeoftiti nextul
PS2:Scuzati intarzierea ; ))
PS3:Sper sa va placa
PS4:cam acum incepeti sa realizati cese intampla in continuare
PS5Happywidear totusi, nu o sa va asteptati la ce va urma
PS6:Va rog sa nu postati comentarii gen "super, astept nextul" va rog yo mult! vreau sa comentati la sange ce va placut si ce nu
PS7:sper sa ma fi descurcat cu descrierea ; )) mie sincer mia placut ce a iesit in mare ; ))

[Image: 2igkmd1.png]
11 Jul 2010, 21:51
mi'a placut mult, Al
chiar ti'a iesit de minune descrierea..si ma bucur ca ai folosit ideea cu seva..
inceputul il stiam, dar tot mi'a placut si cand l'am citit a doua oara..
e ca si cum as citi inca o data seria HP..si imi place mai mult decat prevede legea
si un lucru important..ma tine ocupata
mersi ca l'ai pus..
11 Jul 2010, 21:54
Bell Evans Wrote:si ma bucur ca ai folosit ideea cu seva..
inceputul il stiam, dar tot mi'a placut si cand l'am citit a doua oara..
si imi place mai mult decat prevede legea
si un lucru important..ma tine ocupata
ma bucur ca tiai stors creierii de dragul meu si nu mai spune ca lai citit inainte ca spune lumea ca fac discriminari
mai mult decat prevede legea e posibil si, sper sa gasesti ceva cu care sati ocupi timpul, nu doar cat citesti capitolele mele

[Image: 2igkmd1.png]
11 Jul 2010, 21:57
e un fic mai complex..si chiar o sa imi ia ceva timp
am nevoie de asta
11 Jul 2010, 22:04
L-ai pus in sfarsit!
Mda , numai repet de o suta de ori ca e super , super , super ca toate celelalte capitole
Hm , Potiunea Lupis? Devinee si mai interesant...>Happywide<

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
11 Jul 2010, 22:19
Alice
Sigur ca ne place
Gata cu subestimarile

Quote:În stânga acestuia, se plimba un pui de unicorn. Era asemãnãtor unui cal, dar avea blana argintie, cu o uºoarã tentã de albastru, iar din frunte, un corn lumina întunericul pãdurii.

Nu stiu de ce aveam impresia ca puii de unicorn au blana aurie

Quote:Alice îºi apucã prietenul de încheieturã ºi se îndreptã spre unicorn. Blana lui era moale, iar coamã imaculatã era mãtãsoasã, ºi atârna de partea stângã a capului acestuia. Timpul rezervat fãpturii, se pare cã expirase, fiindcã Hagrid îi zori pe cei doi sã-ºi continue drumul.

E bine ca ai scris ca era un pui de unicorn,altfel Albus nu se putea apropia de el... Dar ar fi fost mai bn sa descrii mai mult aici

In rest nu am intrebari

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
11 Jul 2010, 22:50
deci eu vreau sa intelegeti ca eu scriu acest comm[ care se presupune a fi kilometric] doar pentru ca sormea ma OBLIGAT

deci, imi place foarte mult acest capitol si acest fic, in primul rand pentru ca e scris de tine, in al doilea rand pentru ca..... pentru ca nu stiu[ nu mai gasesc alte motive [apropo, voua de ce va place[iar incep sa fac off =))[ imi place sa fac offf] ar trebui sa comentez capitolul acum dar nam ce scrie si sormea mia dat ordine serioasa sa fie un comm kilometric[ nu prea stiu eu cum sa fac asta [cred ca o sa incep sa vorbesc despre cu totul altceva decat despre capitol [stai.... deja fac asta] mama cat de multe paranteze am pus ]]]]]]
imi place ficul asta pentru ca e plin de actiune[defapt nu e prea multa actiune pana acum [ asta imi aminteste ca si eu trebuie sa bag mai multa actiune in ficul meu [ asta imi aminteste ca eu trebuie sa pun nextul la ficul meu [asta imi aminteste ca iar am inceput sa vorbesc prea mult despre cu totul alte chestii]]] si e ca si cum as citi din nou HP [de cate ori sa mai spus asta ] dar chiar asa este. imi place cum descrii si cum povestesti la persoana a treia [ chestia asta e cam unica pe aici, din toate ficurle pe care leam citit e singurul la persoana a treia[ iti trebuie foarte multa ingeniozitate si talent sa scrii la persoana a treia[ asta imi aminteste ca si eu scriu la persoana intai .... si nu numai eu.... deci va rog cai care scrieti la persoana intai sa ignorati ceam scris mai sus ]]

din capitolul asta se inteleg multe[ prea multe]
deci stiam pana acum ca Abe e plecat si ceea ce face el e foarte important pentru climaxul ficului.
acum inteleg ca el sa dus sa caute ceva care va fi ascuns in padurea interzisa si aparat de Fluffy [ vai ador cainele ala vreau si eu unu ]

dar nu prea sunt de acord cu asta, puteai sa fii si tu mai originala si sa nul mai bagi pe Fluffy[ deci imi place si numele lui, imi place totul la el da nu pot sa am si eu unu[ cred ca stiu ce voi face cand voi fi mare ma fac savant nebun care face experimente stupide pe caini ca sa inventez un caine cu trei capete ]]
deci puteai sa scrii cu totul si cu totul alteceva, dar imi place ca lai bagat pe Fluf.... gata nui mai spun numele ca iar incep sa spun prostii despre vremurile mele in care voi fi un savant nebun[ stai un pic... deja fac asta ]

mia placut faza cum il intrerupe Alice pe Hagrid la faza cu potiunea Lupis si mia mai placut faza cu
-Bine, zise Albus pe un ton sarcastic, sã presupunem cã ajungem la Fluffy fãrã sã fim vãzuþi. Cum plãnuieºti sã trecem de un câine cu trei capete? Întregi?!

oare cum o sa treaca de Marele caine cu trei capete mare mister
ei bine, eu deja stiu si sunt sigura ca toata lumea stie

deci sper ca esti multumita de commul meu Kilometric pentru ca mam chinuit putin sal scriu

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
12 Jul 2010, 08:42
Woow , Alice
Ma bucur mult ca te'ai intors si ai postat si nextul
Chiar mi'a placut cum ti'a iesit descrierea
Nu prea am reprosuri
Deci , sper sa pui urmatorul capitol

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Aventuri la Hogwarts Jack Diggory 4 2,046 15 Apr 2011, 16:28
Last Post: Fleur Delacour
  La Hogwarts Anaella L. Hathway 101 20,643 03 Apr 2011, 14:42
Last Post: Anaella L. Hathway