some love
13 Jul 2010, 12:20
=))))) Ada asta imi aduce aminte cand am venit in aprilie si am dat pe chat roulette sau ceva de genu si cica noi pe la tipi care faceau nush ce ":|"=)) sau cica unu "you're hot:>" si cica noi "and you're notSmile"=))
Revenind la vremea de azi..
Naspa de tine ginny daca ti-ai lasat numaru pe facebook=))
Parerea mea,eu nu cred ca-ti place nici de gigi nici de cosmin..e doar o proasteala de-a ta.Iti "place" de ei doar fiindca sunt skateri,sunt cute(oarecum) si vai vai populari sau mai stiu eu ce(era sa scriu poponari in loc de populari=)))
Eu zic sa stai linistita si sa-ti cauti unu normal (cat mai departe de a fi un skater) :-bd

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
13 Jul 2010, 12:38
Mie imi place de o fata numita Andreea Balasa,a inceput cand diriga ma obligat sa stau cu ea in banca fiindca sunt rau ,ea este foarte desteapta si foarte dragutza si de asemenea foarte frumoasa LoveLove , a luat premiul intai ca si mine dar iei ia iesit media anuala 10 iar mie 9.96,in clasa cincea adica anul trecut a fost si sefa clasei si sper ca si anul acesta sa fie,s-ar putea ca si ea sa ma placa am 2 motive:
1.A fost foarte fericita cand i-am adus un suvenir dupa ce am fost plecat in grecia
2.Cand am vorbit cu ea prin mesaje a zis ca sunt Destept si Amuzant iar eu iam zis ca e Desteapta si Frumoasa
Voi ce ziceti credeti ca ma place,o,da era sa uit unui din alta clasa un fraierot care sa luat o data de mn,dar un prieten deal meu ma razbunat am auzit ca o place iar ea mia zis ca il uraste, si acum ca el umbla dupa ea va fi razboi,poate ca atunci nu am putut lupta (cand sa luat de mn) pentru ca erau 2 dar acum sa dato voi ce ziceti credeti ca ma place

If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
13 Jul 2010, 12:46
NUU MI'AM LASAT NUMARUL PE FACEBOOK=))))))))
gigi nu e sk8er:-L adica e=)) dar nu stiam asta pe vremea cand a inceput sa imi placa de el[-( si cosmin e asa de dragutOmg3 si e sensibilOmg3 nu nu e gay=)) si nu nu stiu de ce am zis asta..nu e sensibil=))) hehe e Leu si merge cu balanta:> gigi e capricorn asa ca s'ar ingrozi de cat cheltui si (am cheltuit 12 din 14milioane de la inceputul verii..stiu imi vine sa plang dar nu ma mai gandesc la asta:-s) ..asa=)) Luci e sagetator deci e bineeCool si armani leu la fel de bineCool ce'mi plac LeiiCool

si VESTE cosmin e single&happy si nu mai mi se pare asa cute LuciSmile adica ne certam prea des si intr'una si il urasc si ma urasteFinna) stiu ca ma gandeam ca dupa asta o sa ajungem impreuna=))))) dar nu visez nu stiu cat la el cum e cu cosmin Smile si ar fi ceva de genu sa stau cu cineva ca sa am prieten. si din cauza provocarilor lui tampe fumam cand ne intalneam cu gasca:-L dar ori sunt eu anormala ori nu stiu..nu s'a prins de mine si nu m'am apucat pe bune de tigariSmile si acum nu mai suport fumul de tigara..daaaar [strike]imi place sa ma sarut cu un tip care tocmai a fumat ceva[/strike] =))))))))))))
apropo luci a zis ca sunt draguta cand ma enervez si incep sa urlu=))))))
13 Jul 2010, 14:04
Nu rezolvi nimic cu bataia. Sincer,daca cineva l-ar bate pe prietenul meu,l-as omori cu mana mea daca as putea. In nici un caz nu m-as indragosti de el.
Si daca tipul o place si ea il place,nu ai ce face.Gandeste-te un pic: nu ai cum s-o obligi sa te placa prin agresiune.
Poate doar prin lucruri dragute gen: cadouri,flori
Sa-i arati ceva ce tipul ala nu are.
Eu...urasc batausii.Mi se pare ca sunt fiinte care arata ca oamenii dar au ramas mintal la stadiul de maimuta. Smile
Daca vrei s-o cuceresti,tot ce trebuie sa faci e sa- iarati ca esti mai bun ca el(SI NU,NU LA BATAIE). Sa fii dragut,sa-i faci complimente etc Smile Sa incerci sa fii MULT MULT mai dragut si mai ok decat celalalt. Incearca sa-ti musti limba chiar daca nu-ti place,trebuie sa faci sacrificii si sa faci chestii care probabil nu ti-ar sta in fire. Smile (ma refer tot la chestiile dragute )

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
13 Jul 2010, 14:09
Quote:Nu rezolvi nimic cu bataia. Sincer,daca cineva l-ar bate pe prietenul meu,l-as omori cu mana mea daca as putea. In nici un caz nu m-as indragosti de el.

Daca cineva s'ar lua de prietenul meu , as face acelasi lucru , Ada .
Nu as putea suporta nici gandul ca se ia pur si simplu la cearta cu el , dar sa'l si loveasca ar fi prea mult.
Cred ca ar trebui sa incerci sa o impresionezi , asa cum a spus si Ada Love

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

13 Jul 2010, 14:12
Pai nici nu mai vreau sa fiu prieten cu fraiera aia da mi-ar placea sa ii inegresc fata aia de aurolac iar pe prostul ala care ii place de andreea,tot o sa il bat pana la urma

If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
13 Jul 2010, 14:14
Ar trebui sa incerci sa fi mai calm
Adica.. mai sunt si alte fete si nu trebuie sa iti consumi nervii pentru ea si pentru prietenul ei.
Cel putin , asta e parerea mea .
Eu sunt impotriva violentei.
Mi se pare ceva destul de .. infantil .

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

13 Jul 2010, 14:16
pai intelegeti andreea NU il suporta pe baitelu ala,dar mi-a zis sa nu il bat cand i-am zis ca o scap eu de fraierul ala,a zis ca lasa-l ca nu-l suport si dupaia vei avea probleme

13 Jul 2010, 14:17
Atunci , chiar nu mai inteleg nimic
De ce sta cu el daca nu il suporta ?
E genul ala de fata care vrea doar sa aiba prieten si atat ? :|

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

13 Jul 2010, 14:20
ahhh :@ :@ nu intelegi nimic :@ , andreea nu sta cu nimeni :@ ,cealalta fata de care imi placea mai demult sta cu un idiot care il are prieten cel mai bun pe ala care o place pe andreea ai inteles :@