some love
13 Jul 2010, 01:44
Eduard am si eu o intrebare...tu ai 11 ani?

Whenever Someone Thinks of You, That's Where Home Is.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
13 Jul 2010, 01:44
aproape 12

If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
13 Jul 2010, 01:46
nununu:-L daca incepi sa te bati cu ala nu o cuceresti:-L daca incepe sa tina la el..asta e.. o sa te urasca daca ii faci ceva.cand ma gandesc ca eu ziceam de flori[-x =))))
mai bine faci ceva inaintea aluiaSmile sincer.. e cel mai bine asa. nu puteti voi2 sa va imprieteniti naiba? /Smile ca il injunghii pe la spate si incerci sa o ai tu primul pe tipa aia e altceva=))
oricum s'ar putea sa nu aleaga pe nimeni si sa mai astepte putin..daca e si ea de varsta taHappywide
13 Jul 2010, 01:52
Dude...ce s-a schimbat lumea Nu sunt ruda cu dr. love da eu zic sa rezolvi cu ea...Lasa-l pe tipu ala in pace ca nu de el iti place...putin curaj vezi ce simte ea si dupa vezi ce faci cu ala...

13 Jul 2010, 01:55
Da...dar mereu am vrut sa il bat peala plus ca mai am un prieten foarte bun la bataie care vrea sa il bata pe prietenul lu ala asa ca am putea merge noi pe strada si sa ii aruncam in zid si sa le dam si sa le dam si sa le dam panai lasama acolo vineti plus ca as vrea sa il bat si pe prietenul lui ala pentru ca acum sta cu o fata de care imi placea mai demult si sa ii arat eo ce inseamna sa fi bun la bataie findca eu experimentez asta in fiecare zi la scoala cu prietenii mei dupa care ma impac iar a doua zi

P.S. datimi comm la Hp 8 de la writers hangout plz

If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
13 Jul 2010, 02:01
In general nu imi permit sa dau sfaturi la persoane pe care nu le cunosc dar...lasa bataia ca o sa ai timp de ea mai incolo o sa vezi...oricum bft cu tipa sper sa iasa bn Happywide.

13 Jul 2010, 02:02
multumesc mult esti de treaba dar va rog io din tot sufletul comm la harry potter 8 writers hangout Sad (scz de spam)

13 Jul 2010, 02:28
Quote:am putea merge noi pe strada si sa ii aruncam in zid si sa le dam si sa le dam si sa le dam panai lasama acolo vineti
vin eu si va bat pe toti:-L
nu m'ati vazut in actiune niciodataCool i'm a superwomanSmile Finna))
13 Jul 2010, 02:45
tare faza dami si mie un comm reao !!

13 Jul 2010, 02:54
maineFinna
fac din offtopic un obiceiFinna