Daca ati putea ati schimba ceva?
|
15 Jul 2010, 13:57
|||
|
|||
L-as lasa pe Voldemot in viata, si pe saraca Hedwig
![]() Acuma sincer, nu putea sa omoare pe altcineva, decat pe o saraca bufnita? "I'm in love with a fairytale even though it hurts
'Cause I don't care if I lose my mind I'm already cursed " ![]() |
|||
15 Jul 2010, 14:14
|||
|
|||
Io ias omori pe toti si apoi ias reinvia si apoi iar ias omori sunt rau acuma serios,mie imi place asa cum e ,dar nu ias omori pe sirius,lupin,tonks,hedwig si dobby
![]() If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
|
|||
15 Jul 2010, 15:04
|||
|
|||
Eu zic ca au murit prea multi...Adica dupa ce a trebuit sa omoare un cuplu si un frate geaman a trebuit sa omoare si o bufnita si un spiridus...Zoya din cate am vazut intr-un interviu cu JK intrebata fiind daca s-a gandit vreodata sa-l omoare pe Harry a raspuns da,numa ca ar fi dezamagit o gramada de copii.A zis si ca se gandise sa moara si Weasley senior dar nu a lasat-o inima.
Whenever Someone Thinks of You, That's Where Home Is.
|
|||
15 Jul 2010, 16:25
|||
|
|||
^ eu nu ma refeream la autoare, ci la cititori
my momma { raised } me a prophet
|
|||
16 Jul 2010, 15:40
|||
|
|||
eu l-as fi lasat pe snape in viata sau macar ar fi murit ... altfel , intr-un mod mai violent poate , pentru ca acum pe bune el a fost cel mai curajos om din cartile astea - poate intr-un duel strans cu voldemort
iar bella si voldy au murit amandoi ... atat de simplu !!! bella era una dintre cele mai tari devoratoare si a invins-o cine ? molly weasley care era ... nu mi se parea o vrajitoare asa buna asi fi zis sa sa castige bella a si cu voldy?mi-ar fi placut o lupta mai lunga plus ca ... harry si ginny nu ar fi fost impreuna ! si nici ron cu hermione ! harry ar fi fost cu ... cho,poate , ginny cu malfoy , hermione cu ... dean poate si ron cu katie sau pansy sau ... hannah abbott ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
16 Jul 2010, 16:20
|||
|
|||
Doamne ce grupari idioate ai facut si tu luna...cho era o idioata si jumatate,malfoy la fel,cica hermione cu dean ron navea nicio treaba cu katie
If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
|
|||
16 Jul 2010, 16:25
|||
|
|||
NU o ataca
Asta e parerea ei Si ce daca face grupuri ciudate? Si ca sa-mi spun si eu parerea , hmm pai...as fii vrut mai multa drama Insa imi place si sfarsitul scriitoarei , cu toate ca as fi vrut mai multe detalli in epilog ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
16 Jul 2010, 16:27
|||
|
|||
dar chiar a fost amuzant dean cu hermione p.s. plz dati-mi si mie un comm la hp 8
If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
|
|||
17 Jul 2010, 10:55
|||
|
|||
stii ce?am pus grupurile alea pentru ca mie NU imi place de Hermione , si nici de Ron ... imi plac Devoratorii si Ordinul Pheonix ( nu in totalitate , doar vreo cativa )
![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
17 Jul 2010, 11:12
|||
|
|||
Fiecare are dreptul sa isi exprime parerea , in functie de preferintele sale.
De exemplu , mie imi placeau Harry & Hermione Chiar daca nu prea aveau ei nici o treaba , dar in fine . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ceva mai special? | Lyra Dust | 6 | 2,385 |
02 Nov 2008, 16:50 Last Post: John Weasley |