Recomanda o carte
|
11 Jul 2010, 20:43
|||
|
|||
Ah , am uitat...
![]() M-am apucat si eu acum de "Ciresarii" Am citit primele doua carti doar Insa miercuri parca apare la Jurnalul si editia cu cartea a treia Ca in fiecare saptamana...De obicei de acolo imi iau cartile Si mai mult de 10-20 lei nu costa. Imi place in special prima carte ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
15 Jul 2010, 22:07
|||
|
|||
Eu, sincer, le recomand acelora carora le plac animalele, in special cainii, cartea ''Io & Marley'' [pe italiana; se traduce ''Eu & Marley''] dar o gasiti in Romania si in varianta in romana..
Eu o citesc acum in varianta pe italiana, si e superba. E vorba despre doi tineri, abia casatoriti, care iubesc mult cainii si decid sa isi ia un pui de Labrador. Well.. nici nu se gandesc la faptul ca acest mic pui de Labrador va face muuulte prostioare. E superba.. atat va pot spune deocamdata, pentru ca eu am ajuns abia la capitolul III. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
15 Jul 2010, 22:35
|||
|
|||
Isabella nu ai vazut filmul?
![]() Whenever Someone Thinks of You, That's Where Home Is.
|
|||
15 Jul 2010, 22:48
|||
|
|||
Stiu ca afost ecranizarea in 2008 sau 2009 Dar nu m-am uitat.
Prefer cartile uneori.. Desi ma intereseaza vad si filmul.. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
15 Jul 2010, 22:54
|||
|
|||
E cu Owen Wilson...nu stiam ca exista carte...ar fi fost fain sa o citesc inainte sa vad filmul...oricum fain si filmul...ca oricare altul cu Owen Wilson
Whenever Someone Thinks of You, That's Where Home Is.
|
|||
16 Jul 2010, 09:12
|||
|
|||
Eu mi'am cumparat acum doua zile cartea " Draga John " de Nicholas Sparks .
Inca nu am terminat'o , dar mi se pare foarte interesanta , si fata de alte carti are un pret destul de acceptabil. Cum am precizat si mai sus , inca nu am terminat'o , dar cred ca merita citita ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
16 Jul 2010, 19:53
|||
|
|||
Hehe M-am apucat si eu de "Aripile Vantului" si e super pana unde am citit
In viitorul apropiat am sa citesc "Stapanul Inelelor" si "Cronicile Vampirilor" Toate seriile :-) ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
16 Jul 2010, 21:48
|||
|
|||
Helena, si eu citesc "Pe aripile vantului" si imi place foarte mult pana acum...
[ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
16 Jul 2010, 21:51
|||
|
|||
Eu citesc "Scarlett" acum e o continuare de la "Pe aripile vantului" doar ca e scrisa de o alta autoare..si pot sa spun ca e la fel de buna ca romanul initial..actiunea infatiseaza viata lui Scarlett, dupa ce a trecut prin toate aventurile din romanul anterior..
si "Pe aripile vantului" a fost superb cel mai tare roman |
|||
17 Jul 2010, 13:52
|||
|
|||
Bell Evans Wrote:Eu citesc "Scarlett" acum e o continuare de la "Pe aripile vantului" doar ca e scrisa de o alta autoare..si pot sa spun ca e la fel de buna ca romanul initial..actiunea infatiseaza viata lui Scarlett, dupa ce a trecut prin toate aventurile din romanul anterior.. Continuarea "Scarlett" a fost chiar mai buna decat m-am asteptat Avand in vedere ca e o autoare diferita si stilul e diferit chiar mi-a placut Si finalul cartii mi se pare bestial,desi cam putin probabil in lumea reala
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|