O vizita in Sectorul Interzis
|
17 Jul 2010, 10:03
|||
|
|||
-Voua nu va e dor de Severus? intreba Luna privindu-i tinta pe toti trei .
-Severus?intreba Stefan si incepu sa rada . Nu , nu imi e doar de ... Severus , mai bine ca am scapat si de ala .Slughorn e de departe mult mai bun. Si incepu sa rada . -Mie imi placeau orele lui , este singurul profesor cu care se poate discuta fara sa auzi exclamatii socate . -Vrei sa zici , cu care poti tu discuta , rase Stefan in continuare . -Da , vroiam doar sa fiu politicoasa , zambi si Luna spre el . Oricum , Severus este de departe cel mai curajos om . -Cum zici , continua Stefan sa se amuze . -Stii ce?Gandesti cam cat o lingurita , spuse Luna la fel de calma ca de obicei . Oricum , fara el nu mi-as fi dat niciodata seama de ce vroia se faca Dumbledore . -Ce vroia Dumbledore ? intreba Rose de unde statea . -Sa foloseasca Legilimantie , stiti voi , cu horcruxurile . -Oricum , de ce ii zici pe prenume ? zise Rose . -Asa , pentru ca il cunosc de atat de mult timp si ei bine ... dar nu vreau sa spuneti cuiva de asta . -Nici nu o sa o facem , spuse Bell . -Stefan?intreba Luna . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
18 Jul 2010, 13:46
|||
|
|||
"-Sigur ca nu o sa spunem la nimeni" balbai Stefan.
"-Ok atunci" murmura Luna, revenind la carte de pe genunchii sai. Bell se ridica de pe jos si se indrepta spre un raft din stanga ei. Incepu sa cutreiere rafturile pline de praf, pana gasi o carte cu coperi gri, invechite. O ridica si o deschise, dar dintre paginile ingalbenite iesi un tipat infiorator. "-Ce naiba?!?!" striga Bell. "-Ce se aude?" intreba Stefan, de langa un raft. "-Cartea asta urla" mormai Bell, inchizand volumul greu si asezandu'l inapoi la locul sau. "-Draguta voce" murmura Luna, cu un zambet. "-Cred ca am sa ma ocup cu mangaiatul pisicii" mormai Bell, asezandu'se langa Rose. Tom veni spre ea si i se cuibari in brate. "-Voi ce mai ziceti?" intreba Bell. |
|||
19 Jul 2010, 08:44
|||
|
|||
Luna se intoarse spre ceilalti si zise :
-Ei , stiti ce ? Este aproape trei noaptea deci Severus acum patruleaza pe holuri . Stiti ... cum ne-a zis Dumbledore ... -A,da ! facu Bell iar Rose se uita derutata la sora ei . Daca vine aici ce facem? -Simplu , raspunse Stefan . Ne ascundem dupa rafturi . Apropo stie cineva de unde putem sa luam cartea aia despre proprietariile pietrei nu-mai-stiu-care . -Este pe ratul de acolo , hai cu mine si iti arat . Stefan se uita dupa ajutor in jur iar in final zise : -Bine . Haideti si voi , si Tom . S-au dus toti spre raft si acolo Luna arata spre una din carti . -Asta e . Parea ca mai vrea sa zica ceva dar in spatele lor se auzi o voce : -Mai mai mai ! Pe cine am prins noi aici ? Se intoarsera si o vazura pe Madam Pince privindu-i de la inaltime . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
20 Jul 2010, 09:38
|||
|
|||
Bell si Stefan inghetara, dar Luna zambi.
"-Doamna Pince, nu aveam somn si am venit sa mai citim cate ceva" spuse ea, inca zambind. "-La ora 3 noaptea?! Si in Sectorul interzis?! Si vreti sa va si cred?!" urla femeia, fulgerandu'i cu privirea. "-Cam asa ceva" murmura Bell. "-Iesiti! Acum! Pana nu chem un profesor!!" striga bibliotecara, alungandu'i. Rose mormai dezaprobator, in timp ce ieseau pe holul scufundat in intuneric. "-Ne intoarcem, nu?" intreba Stefan, chicotind. "-Logic!" aproba Rose. "-Dar pana pleaca baba aia, ar trebui sa ne ascundem undeva. Snape va fi aici in cateva momente.." sopti Bell. "-Ce'ar fi sa mergem pana la bucatarie? Mie una mi'e foame" sopti Rose, iar ceilalti aprobara. |
|||
20 Jul 2010, 14:33
|||
|
|||
-Hey,voi,ati fost in Sectorul Interzis nu?intreba Eduard,cand Bell,Stefan si Luna se ascunsesera langa intrarea in biblioteca asteptand sa plece doamna Pince.
-Da,sopti Bell. -Pot sa vin si eu cu voi?intreba Eduard. -Desigur!zise Stefan.Haide repede aici,in curand va veni doamna Pince. Eduard se ascunse si el,iar cand doamna Pince pleca,ei se dusera din nou in Sectorul Interzis. If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
|
|||
20 Jul 2010, 15:42
|||
|
|||
Bell mergea alaturi de Rose si Stefan in intuneric, iar cei doi astropufi ii urmau.
"-Daca vine din nou Madam Pince ce facem??" intreba Stefan, ingrijorat. "-Voi arunca o vraja de deziluzionare peste toti" murmura Bell, dupa care sopti incantatia. "-Acum ar trebui sa fim invizibili, nu?" intreba Eduard. "-Dap, nu ne vede nimeni, nici noi nu ne vedem intre noi daca te uiti" murmura Stefan. "-Asa este. Acum sa ne intoarcem in biblioteca" chicoti Rose. "-Ai chef de citit, nunim??" intreba Bell, zambind. "-Eu una vreau inapoi cartea aia despre Horcrux'uri" sopti Luna, deschizand usa masiva a bibliotecii. Ajunsi in Sectorul Interzis, fiecare isi lua o carte si incepu sa citeasca. Bell alese un volum despre vrajile non-verbale.. |
|||
24 Jul 2010, 14:24
|||
|
|||
OOC : scuze ca nu am mai scris dar am fost plecata , abia am ajuns
Luna se intoarse la cartea ei despre horcruxuri cu gandul sa o termine dar cand o deschise disparu tot scrisul . -Probabil ca Pince a facut o vraja , murmura Stefan . -Hei,voua nu vi se pare ca ,,Pince" seamana cu ,,Prince" ? Poate o fi ruda cu Eileen Prince , vorbi Rose privind de parca se astepta sa iasa o creatura infioratoare din carte sau vre un vartej puternic care sa ii tarasca spre Voldy . Luna o privi dezaprobatoare . -Este o diferenta intre familia Pince , de care eu nu am auzit , probabil ca are sange-mal si Prince care este una dintre cele mai cunoscute . Bell o privi cu aceiasi expresie pe Luna , de dezaprobare , cand auzi cuvantul ,,sange-mal" dar nu zise nimic asa ca Luna continua : -Dar am pierdut sirul dupa Eileen . Nu era chiar adevarat , dar avea numai o banuiala . -Ce banuiesti ? intreba Bell prinzandu-i privirea . -Nimic doar ca ... Dar nu mai apuca sa termine pentru ca Madam Pince iesi de dupa un raft cu o bata de sport in mana si aratand ca o nebuna ( la fel ca de obicei ) . Arata cu bata spre Luna si zise : -Sange mal deci ... -Upsi , soptire Bell si Stefan in acelasi timp iar ceilalti doi aprobara tacut . Numai Luna o privi pe Madam Pince calma si cand vorbi , facu o mare tampenie . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
25 Jul 2010, 12:32
|||
|
|||
"-Va simtiti jignita, sau de ce va suparati?!" intreba Luna, pe un ton senin.
Rose si Bell incepura sa rada, iar Stefan ramase socat. "-Luna" mormai el. Bibliotecara se invineti la fata si iesi urland din biblioteca. "-M'am saturat de copiii astia, ma duc la director!!" tipa ea. "-Cred ca am incurcat'o" murmura Bell. "-Si eu cred acelasi lucru" sopti Rose, incruntandu'se. "-Sunteti gemene, normal ca credeti acelasi lucru" murmura Luna, intorcandu'se la cartea despre horcrux'uri. "-Si vrei sa zici ca acum vei sta aici si vei citi linistita in continuare?!" intreba Stefan, care fusese tacut pana atunci. "-Exact, voi puteti pleca" raspunse astropufa, relativ indiferenta. "-Eu nu plec" spuse Bell, iar Rose o privii uimita. "-Ramai atunci" spuse Luna, ridicandu'si privirile din carte. "-Atunci ramanem si noi" spuse Stefan, asezandu'se pe podeaua prafuita.. |
|||
26 Jul 2010, 10:44
|||
|
|||
Luna se uita la fiecare dintre ei analizandu-i dupa care zambi si spuse :
-Se duce dupa Dumbledore ... nu e chiar asa o mare chestie . Rose o privi mirata iar Bell intreba : -Nu e mare chestie ?O sa mai zici asta si dupa ce iti ia vreo 5000 de puncte ... doar stiti cu totii cat uraste ... sa spuna ... -Sange mal , completa Rose atunci cand lui Bell incepu sa ii sune telefonul magic . -Si nu iti e frica ? intreba si Stefan privind-o tinta pe Luna . Luna se gandi putin inainte sa spuna ce vroia initial , si anume : ,,Am crescut printre Devoratori , nu imi e frica de acel mos smintit ! " , dar pana la urma zise doar : -Dumbledore nu e chiar atat de periculos cum pare ... Iar cand le vazu fetele aproape furioase ( mai putin Bell , care vorbea la telefon ) adauga : - ... nu ar face rau unui elev . Sau nu ar mai face ... -Ce vrei sa spui ? se repezi Stefan , curios sa afle mai multe . Dar Luna nu mai reusi sa raspunda pentru ca pe hol veneau pasii grabiti ai lui Madame Pince cu tonul sau nervos urmata de Dumbledore care incerca sa o calmeze : -M-a facut sange-mal Dumbledore ! Iti dai seama ? O eleva ! Si peorma mai era si obraznica ! Cica de ce m-am suparat ? N-am fost in viata mea mai nervoasa !!! Astropufa aia a fost , cea care ne tot face probleme !!! SI mai erau acolo si inca vreo cativa ... un Astropuf si trei Cercetasi !!! Luna rase incet . Habar n-avea Pince ca deja vorbisera cu Dumbledore . -Sunt sigur ca nu a facut-o intentionat , incerca Dumbledore sa o calmeze - mai mult pentru ca putea trezii elevii . -Ba da ba da ba da ba da ba da ba da ! se plangea pe acolo Pince . -Patetic , murmura Luna cu ochii in cartea acum nescrisa . -Ma faci tampita Dumbledore ? tipa Pince in continuare . Ei bine sunt foarte citita ... -Imi dau seama , incerca Dumbledore sa o linisteasca . Erau chiar langa curtea de langa clasa de Transfigurare si langa clasa de Farmece . Stefan dadu sa se ascunda dupa un raft de carti dar Bell il prinse de maneca si il aseza la loc in timp ce ea stie cu cine vorbea . Rose se uita spre sora ei si ii facu un semn usor din mana ca mai bine ar sta cu totii pe podea . Elevii s-au asezat si in urmatoarea secunda izbucni furtuna ... Pince intra in Sectorul Interzis si arata cu bagheta ei spre Luna : -Ea a fost domnule director ! Ea m-a facut sange-mal ! Luna zambi spre ea si spuse fara nici o inflexiune in voce : ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
27 Jul 2010, 12:36
|||
|
|||
"-Nu inteleg de ce s'a suparat, domnule director. E adevarul adevarat" spuse Luna, cu vocea limpede. Bell isi inchise telefonul, iar acum statea tacuta pe podea, alaturi de Rose si Stefan.
"-Domnisoara, aceast cuvant este foarte urat" murmura Dumbledore, privind'o atent. "-Dar e adevarat, nu am invatat cumva sa nu spunem minciuni?!" continua Luna. "-Nu crezi ca ar trebui sa o oprim?!" intreba Rose, soptind. "-Cred ca stie ce face" o linisti Stefan. "-Inadmisibil, eu nu mai indur nimic!!" urla Madam Pince, iesindu'si din minti. "-Va rog frumos sa nu mai tipati..elevii dorm" spuse directorul, calm. "-Dar cum sa nu tip? E absurd!!" spuse bibliotecara. "-Domnisoara Slytherin, insist sa va cereti scuze!" protesta Dumbledore. "-Si eu insist ca nu am de ce sa imi cer scuze" continua Luna. "-Luna" sopti Bell. "-Domnisoara Evans?" intreba Dumbledore, uitandu'se la cercetasa. "-Nimic" sopti aceasta, plecandu'si privirile. "-Luna, te rog sa iti ceri scuze" murmura Dumbledore. Astropufa il privi rece, dupa care spuse: |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,400 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
O plimbare in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 21 | 3,869 |
31 Mar 2011, 01:27 Last Post: Jack Diggory |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,345 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,680 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,770 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
Sectorul interzis | Ginny Malfoy | 33 | 5,197 |
17 Jan 2008, 09:54 Last Post: Gemini Andre |