Ce seriale urmariti?
16 Jul 2010, 19:45
am inceput sa ma uit la "Grey's anatomy"..mai vazusem niste episoade inainte, dar acum m'am apucat serios..am vazut deja primul sezon si am ramas..wow e bestial si actorii sunt foarte draguti numai o blonda e cam..blonda dar e foarte foarte tare
si dupa ce il termin [7 sezoane :>] ma apuc de "Private practice" care e cu aceeasi actrita, cea care o interprezeteaza pe Addison
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
16 Jul 2010, 19:49
Si mie imi place "Grey's Anatomy" M-a innebunit o colega cu el ( btw , vrea sa se faca chirurg ) si pana la urma l-am urmarit si e super Bell , te referi la Katherine Heigl?
Insa febletea mea ramane "Prison Break"

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
16 Jul 2010, 20:01
am auzit si eu de serialul ala
cica e tare
si mentionez ca ma mai uit o data la Vampire diaries, cu o prietena
si cred ca ma voi uita si la "Doi barbati si jumatate" [mi l'a recomandat cineva ]
16 Jul 2010, 20:06
Quote:Lincoln Burrows este condamnat la moarte pentru uciderea fratelui Vice-Preºedintei SUA ºi încarcerat în închisoarea Fox River, în aºteptarea executãrii sentinþei: moartea prin electrocutare. Fratele lui, Michael Scofield, este însã convins cã Lincoln este nevinovat ºi se hotãrãºte sã îl salveze. Întocmeºte un plan ingenios de evadare ºi, pentru a putea pãtrunde în închisoare, îºi însceneazã propria arestare: simuleazã jefuirea unei bãnci, iar la proces pledeazã vinovat. Odatã condamnat, este trimis, la cererea sa, în închisoarea de maximã securitate Fox River, unde se aflã ºi Lincoln. Aici începe sã îºi punã în aplicare evadarea, ajutându-se de planul codat al închisorii pe care ºi l-a tatuat pe corp. Pentru ca totul sã decurgã perfect, are însã nevoie de cooperarea câtorva deþinuþi, criminali periculoºi, pe care trebuie sã îi atragã de partea sa.

Am auzit si de "2 barbati si jumatate" Comedie
Si as mai vrea sa incep sa urmaresc "Heroes" si "C.S.I: Miami" Ah , da si "Supernatural".
Shame on me ca nu le-am vizionat pana acum Finna

16 Jul 2010, 20:12
dapp, si eu vreau sa vad "heroes"
si "Lost" ca l'am abandonat la sezonul 2
si sa termin "Gossip girl"
20 Jul 2010, 18:02
Stiti de ce serial am uitat sa mentionez pentru ca sunt o tuta? Sad
"The O.C" Am vazut toate sezoanele Tin mine ca ma uitam cu varul meu pe Protv la "Rebel in California"
[Image: the+oc+serial+sezonul+4+online.jpg]
Miss this show...:-<

24 Jul 2010, 19:18
Sorry de dublu-post , dar a auzit careva de serialul "Happy Tree Friends"?

E animat , si la prima vedere pare dragut , numai bun pentru copii inocenti
Insa nu , e foarte sadic Daca nu ai slab de inger mori de ras Eu cu prietena mea radeam tot timpul la ele Si asa am ajuns sa molipsesc clasa cu desenele astea sadice
Daca va place acest gen , vi-l recomand =))

24 Jul 2010, 20:15
am vazut si eu cateva episoade din Doi barbati si jumatate si mori de ras Charlie Sheen e genial si mam hotarat sa vad din nou Gossip Girl, toate 3 sezoanele, chiar daca din al 3lea nu am vazut decat 3 episoade cand ajung acasa am de gand sa vad si Jurnalele vampirilor, mia povestit o prietena despre ce e vorba in mare, si mia sporit interesul, care oricum era mare datorita voua zilele astea am vazut vreo 12 episoade din Happy tree friends acum vreo cativa ani numi placea sa ma uit la ele, erau sadice, dar leam revazut vara asta pe alea care le are varmiu in comp si am murit de ras
am vazut aseara doua episoade dintrun serial, 10 Things i hate about you.
Mi se pare ca are vro 20 de episoade, dar serialul e super tare
este vorba despre 2 suruori, Kat si Bianca, care merg la acelasi liceu, dar nu seamana deloc intre ele. Sunt multe faze amuzante, am ras de am spart si am vazut doar 2 episoade, si nici pe ale intregi inca un serial de urmarit trecut pe lista
cand difuza pe prima, ma trezeam dimineata ca sa vad primele sezoane din "In al saptelea cer" vai cat imi mai placea parul lui Ruthie cand era mica si creata si tot pe prima ma uitam la "CSI:Las Vegas" era bestial
pacat ca nu mai difuzeaza Sad

OFF:ce mult am scris

[Image: 2igkmd1.png]
08 Aug 2010, 01:04
am o intrebare, se uita cineva la SNL[satruday night live], pe antena2 vinerea de la 10 park? am vazut reluare azi dimineata si efectiv, mori de ras e un fel de mondenii, varianta americana, doar ca e de 1000 de ori mai amuzant si mai bine realizat

[Image: 2igkmd1.png]
16 Aug 2010, 14:28
îmi place sã mã uit la CSI, Columbo, Friends, House MD, Mesaje de dincolo.
Sunt multe seriale care îmi plac, anyways

[Image: userbar1.png]

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Seriale Julieta D. Thibault 9 2,279 13 Jan 2013, 00:42
Last Post: Julieta D. Thibault