Make us proud! Atsuko R. Sakura
20 Jul 2010, 14:34
Make us proud!

[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2921-make-us-proud-atsuko-r-sakura">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2921-make-us-proud-atsuko-r-sakura">conectat pentru a vedea acest link]</span>

Fa-ne mandrii, asta am auzit in ziua in care parintii mei au fost omorati, lacrimile amare s-au scurs pe obraz, au devenit reci, goale, si de atunci am jurat ca nu vor mai aparea in ochii mei. Am trait tot timpul cu senzatia ca aveam totul, ca parintii mei vor traii pana la adanci batraneti, ca am sa duc mai departe mandria si orgoliul familiei, si tatal meu ma va ajuta, insa nu a fost asa. Fiind amandoi devoratori ai mortii, au murit slujindul pe Cap-de-Mort, si au murit incercand, daruindu-si viata si sufletul, acestui malefic vrajitor. Dupa ce au murit, mi-am jurat ca voi duce la bun safarsit ceea ce parintii mei incepusera, asa ca in acea seara, de 14 iulie, am fost chemata la cea de-a 14-a intrunire a devoratorilor, el... era acolo, am facut "Juramantul de neincalcat" si am jurat loialitate si devotament Lordului.
Acum iata-ma, aici... la Hogwarts....misiunea mea a inceput, si nu voi avea pace pana ce nu voi indeplini cerintele Lordului. Ha... nu voi spune care sunt cerintele si asa am spus prea multe, pericolul pandeste la orice pas, poate din greseala as putea sa pierd acest jurnal, este pretios pentru mine.... nu pot sti in mainile cui poate ajunge.. si atunci... planul meu si juramantul meu ar fi incalcate.

[align=right]Atsuko R. Sakura

[Image: Slytherin_by_Little_Tinje.jpg]

[Image: Slytherin_1_by_The_Last_Silver_Moon.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21 Jul 2010, 09:26
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2921-make-us-proud-atsuko-r-sakura">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2921-make-us-proud-atsuko-r-sakura">conectat pentru a vedea acest link]</span>

Sunt extrem de nervoasa si de suparata... sigur voi primi detentie pentru ca am folosit un blestem de neiertat asupra unui elev, si mai ales in scoala.... stiu ca e interzis dar... nu puteam suporta umilinta la care ma punea acea .... verisoara....
Mda, Bell Evans e verisoara mea, o prostuta de la cercetasi cu sange semi-pur.... merit eu atata suferinta...Happywide normal ca nu si deaceea nu am permis-o.... si ce daca iau detentie mare scofala......va trece va veni alta zi....
Mda.. incerc sa ma calmez, nu o gasesc pe tonks, pisicuta mea, am venit cu ea si am lasat-o in camera.. insa nu e... le-am intrebat pe colege insa nu au vazut-o am cautat-o peste tot...insa nimic....Sad ma tem doar sa nu fi facut unul dintre baieti vre-o gluma proasta....eh asta.. e...ma duc sa citesc o carte .... poate ma mai relaxez... dar promit ca imdeiat ce scap de detentia pe care sper sa nu o primesc am sa iti scriu si am sa-ti povestesc totul cu lux de amanunte

[align=right]Atsuko R. Sakura

[Image: Slytherin_by_Little_Tinje.jpg]

[Image: Slytherin_1_by_The_Last_Silver_Moon.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply