The house of fears
|
23 Jul 2010, 10:20
|||
|
|||
~ Capitolul IV ~
Partea a II a Un om , care parea destul de invarsta , se apropia de mine si de Megan . Fata lui se crispa la vederea noastra . Parea putin surprins . Ne cerceta cu privirea , apoi spuse , pe un ton bland : “ – Urmati’ma . “ Ne conduse in living , sau cel putin , asa credeam , apoi ne facu semn sa luam loc pe canapea. Casa era putin de moda veche , dar era frumoasa in felul ei . Unul dintre tablouri imi atrase atentia , dar cand mi’am indreptat privirea spre el , barbatul continua sa vorbeasca : ”- Nu vreau sa fiu nepoliticos , dar as dori sa stau de vorba doar cu domnisoara Evans , intre patru ochi . “ Am vazut cum Megan isi musca buza de suparare , apoi s’a ridicat si a iesit din camera fara sa mai spuna vreun cuvant . Vroiam sa o opresc , dar nu am reusit decat sa scot o soapta , pe care nimeni nu o auzise , in afara de mine . Ma intrebam de ce nu putea sa ramana si ea de fata . Ce putea fi atat de important , incat trebuia sa ascund fata de prietena mea cea mai buna . L’am privit din nou pe barbat . Acum ii puteam vedea mai bine trasaturile fetei . Avea cateva riduri , dar ochii lui pareau inocenti , precum cei ai unui copil . El continua sa vorbeasca , fara sa imi dea atentie . “- Stiu ca poate cer prea mult , dar mi’as dori ca maine seara , cand este eclipsa de luna , sa ramai peste noapte aici . “ Vocea lui parea foarte serioasa , fara nici o urma de amuzament in ea . Am aprobat din cap , apoi am intrebat , incercand sa nu par prea indiscreta : ”- Daca vreti sa fiu dadaca , imi puteti spune ce varsta are copilul de care trebuie sa am grija ? “ ”- De fapt , domnisoara Evans , nu este intocmai un copil .” Am ramas putin socata , si banuiesc ca fata mi s’a albit . Pentru ce avea nevoie de o doica , daca nu pentru a avea grija de un copil ? P.S. : Scuze de dublu post. Stiu ca e o tampenie , dar am scris'o pentru voi , asa ca sper sa ma iertati. Si nu vreau sa ma contraziceti . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
23 Jul 2010, 10:26
|||
|
|||
e foarte tare [nu am folosit cuvantul "nu" deci nu te'am contrazis ]
imi place foarte mult "Domnisoara Evans" si faza cu dadaca a fost buna e cumva un varcolac sau ceva?! si de ce i'a atras atentia un tablou? vrem next |
|||
23 Jul 2010, 10:28
|||
|
|||
O sa vezi
Dar iti pot spune ca nu e varcolac . E ceva mai rau Adica .. e o finta umana , pana la urma . Dar in fine . Vei vedea tu. Cat despre tablou , voi scrie in urmatorul capitol . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
23 Jul 2010, 10:29
|||
|
|||
Ooo
Eclipsa de luna Devine interesant Si normal ca te contrazicem.Cum sa fie o prostie?
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
23 Jul 2010, 10:30
|||
|
|||
Desiree
Am spus sa nu ma contraziceti Ma bucur ca ti'a placut cat de cat > ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
23 Jul 2010, 12:21
|||
|
|||
Bella Cullen Wrote:Cand asta oricum, e tare capitolul, si putin scary, si da, te contrazic ce o sami faci lasa RPGul si punete la scris :-W ![]() |
|||
23 Jul 2010, 12:23
|||
|
|||
Promit ca ma voi pune pe scris.
Dar mai intai la " Reintoarcerea " . Apoi aici . Cat despre rpg'uri . Chiar mi s'a facut pofta de viata Si de scris Datorita lui Alice si lui Atsuko [ viperinele mele ] - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
23 Jul 2010, 12:36
|||
|
|||
Ma bucur ca ti s-a facut pofta de viata
Si mi-a placut capitolul , oricat de scurt ar fii fost el "Domnisoara Evans" P.s: NU stiu unde sa scriu ca vreti sa scrieti la RPG ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
23 Jul 2010, 12:37
|||
|
|||
Scrie la topicul ala , cu mine , Bell si tu
P.S. : Ma bucur ca ti'a placut , Helena ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
23 Jul 2010, 14:54
|||
|
|||
Capitolul V
~ Partea I ~ L’am mai privit o data , apoi am intrebat cu un glas aproape sugrumat , ca intr’un fel de transa : ” – Dar pentru ce aveti nevoie de o dadaca , daca nu aveti copil ? “ “ – Pentru mama mea . Este o femeie foarte invarsta si nu o sa iti faca probleme . Sunt sigur de asta . Nu are nevoie de nimic ; nu este nevoie sa mergi in camera la ea. Vreau doar sa stai aici , ca sa nu o las singura in casa . “ Mi se parea ciudat . Pentru ce mai avea nevoie de mine ? Nu stiam ce sa fac . Intr’un fel vroiam sa accept , pentru ca aveam nevoie disperata de bani . Sirul gandurilor mi’a fost intrerupt din nou de catre acel tablou agatat pe perete. Era atat de fascinant intr’un fel . Era cu un fel de zeitate . Il priveam de cateva minute intregi , fara sa imi dau seama ca in camera a mai aparut o alta persoana . Am cercetat’o cu privirea. Banuiam ca era sotia barbatului . Aceasta s’a apropiat de mine si mi’a intins mana , apoi mi’a spus cu un glas destul de impunator : ” – Buna ! Tu trebuie sa fi Samantha . “ ” – Da..” am spus eu , fara prea multa tragere de inima. “ – Sotul meu a reusit sa te convinga sa ramai la noi maine seara ? “ Nu stiam ce sa raspund . As fi strigat cat de tare ma tin plamanii ca nu . Nu’mi placea deloc familia asta , dar tot ce am reusit sa spun a fost : ” – Inca nu stiu sigur . “ ” – Ah. Asa sunt toti adolescentii de varsta ta. Esti in primul an la facultate , nu’i asa ? “ Eu am aprobat din cap . Nu stiam de unde isi daduse seama , dar nu mai imi pasa. Tot ce vroiam era sa plec si sa ajung in masina , alaturi de Megan . Mi’am luat la revedere si le’am spus ca le voi telefona maine dimineata , pentru a le spune raspunsul exact . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|