Peripeţii la Hogwarts
|
23 Jul 2010, 11:27
|||
|
|||
Al
mi'e foarte dor de tine si vreau un next aici cat mai repede |
|||
23 Jul 2010, 11:30
|||
|
|||
Si eu , si eu
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
23 Jul 2010, 11:41
|||
|
|||
Haide Alice
ce mai astepti?? |
|||
23 Jul 2010, 11:42
|||
|
|||
Bell, Bell si eu care speram sa uite toata lumea de ficul asta macar o perioada, pana apuc si eu sa scriu nextul
ca de uitat de tot nu vreau sal uite nimeni nu stiu de ce, dar nu prea mai am idei si inspiratie pentru capitolul urmator stiu ce ar trebui sa se intample teoretic, dar nu pot sa scriu, am o retinere, nu stiu de ce o sa scriu saptamana viitoare, cand o sa ma intorc acasa, promit next, cred ca o sa mai dureze pana weekendul viitor va rog sa nu ma spanzurati ![]() |
|||
23 Jul 2010, 11:44
|||
|
|||
cum sa uit chiar eu de fic'ul asta??
eu..care te iubesc mai mult decat mai iubesti tu pe mine si promitem ca nu te spanzuram [te aruncam de pe un pod mai bine ] |
|||
23 Jul 2010, 11:51
|||
|
|||
Alice
Stii cat de mult vreau nextul aici ? :-w - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
23 Jul 2010, 11:53
|||
|
|||
stiu, stiu, si eu la fel dar nu am inspiratie, si azi noapte eram prea obosita, si numai la ficul asta nu mam gandit ca eu de obicei am inspiratie la ore tarzii am mai spus asta nu?
![]() |
|||
23 Jul 2010, 11:58
|||
|
|||
Sper sa reusesti sa scrii ceva
Oricat de mic ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
23 Jul 2010, 13:15
|||
|
|||
Alice , speram sa iti vina inspiratia si poate primim nextul curand
![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
27 Jul 2010, 15:27
|||
|
|||
Stiu ca o sa ma urati pentru ce voi spune in continuare, dar am hotarat sa iau o pauza la acest fic. Eu de obicei scriu capitolul si cand il termin il postez, dar nu prea pot sa mai scriu la ficul asta, am mai multe idei pentru celalalt. Nu am de gand sa renunt la el, fiindca e primul meu fic si vreau sa'l duc la capat, doar ca vrau sa scriu capitolele dinainte, si abia apoi sa postez.
Sper sa nu va suparati pe mine, promit ca o sa reiau ficul cat mai curand. Chiar acum incerc sa'mi storc creierii pentru putina inspiratie ; )) Deci, sa speram ca voi putea scrie cat mai repede ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Aventuri la Hogwarts | Jack Diggory | 4 | 2,046 |
15 Apr 2011, 16:28 Last Post: Fleur Delacour |
|
La Hogwarts | Anaella L. Hathway | 101 | 20,650 |
03 Apr 2011, 14:42 Last Post: Anaella L. Hathway |