Mai in gluma mai in serios!!!:)
23 Jul 2010, 19:43
Un om foarte gras statea in fata unei gradinitze de copii. La un moment dat vine la el o educatoare si-l intreaba:
-Nu va suparati, asteptati un copil?
Ca replica, barbatul gras spune:
-NU...asa sunt eu mai gras!

Un om mergea linistit prin desert cand deodata ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in spate, nimeni. Se uita in sus: senin.
Mai merge si iarasi ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in spate, nimeni. Se uita in sus: senin.
Merge mai departe: la fel, iarasi ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in spate, nimeni. Se uita in sus: senin.
Si asa a luat trei palme din senin.

Cine rade la urma,nu s-a prins de gluma

2 pereti vorbesc:
-Ne intalnim la colt!

Un elefant mergea linistit cand deodata calca una din miile de furnici care treceau pe langa el.Toate se urca revolate pe elefant iar una ajunge la gat.Celelalte striga de jos:
-Sugruma-l,sugruma-l!

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
23 Jul 2010, 19:46
Un tip bine intalneste o tipa, la fel de buna si vrea s-o ia de nevasta pe loc, orbit de frumusetea ei.
- Dar nu stim ninic unul despre celalalt, spune ea.
- Dar nu-i nimic, aflam pe parcurs, ne descoperim incetul cu incetul, o linisteste el.
Asa ca ea a acceptat, s-au casatorit, si au plecat in luna de miere la mare. Intr-o dimineata, pe cand erau la plaja pe marginea piscinei, el se ridica de pe sezlong, se catara la trambulina de 10 metri si executa o saritura surub cu 2 intoarceri la 90 de grade si o rotatie completa, apoi o intrare perfecta in apa la aterizare. Dupa inca vreo cateva demonstratii, se intoarce inapoi pe sezlong ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
- Ai fost incredibil, iubitule, il intampina ea, inca surprinsa de reperezentatie.
- Am fost campion olimpic la sarituri. Vezi, ti-am spus ca ne vom cunoaste incetul cu incetul.
Ea se ridica de pe sezlong, intra in piscina si incepe sa inoate. Dupa 30 de lungimi de bazin, fara pauza, se intoarce inapoi pe sezlong, nearatand nici cel mai mic semn de oboseala.
- Oooo, incredibil, te pomenesti ca si tu ai fost campioana la vreo proba de rezistenta la inot?
- Nu, spune ea, am fost curva la Braila, dar lucram pe ambele maluri ale Dunarii...

[Image: 2igkmd1.png]
23 Jul 2010, 19:50
Penal bancul,Al

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
23 Jul 2010, 19:51
Politistul catre fiu-sau:
− Mai, nu mai fuma! E prea devreme la varsta asta sa te apuci de fumat!
− Da, tati, da' si tu fumai cand erai in clasa a 5-a!
− Da, dar eu aveam 19 ani!

Invatase si Bula rima la scoala..
I:Copii...spuneti'mi o rima...la care bula...foaie verde barabula stau in apa pan' la brau!
IToungeai bine Bula....dar rima unde e ?
B:sub apa Finna

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
23 Jul 2010, 19:53
Un patron catre altul:
- Cum de angajatii tai sunt mereu asa punctuali?
- Simplu: am 30 de angajati si 20 de locuri de parcare.

Seful catre secretara:
- Cine ti-a spus ca doar pentru ca te-am sarutat de cateva ori ai dreptul sa lenevesti toata ziua?
- Avocatul meu.

Se deschide un nou magazin. La inaugurare, patronul, le atrage atentia angajatilor:
- Va ia mama dracu daca aud ca vreun client, unul singur, pleaca nemultumit din magazinul meu!
Scena surprinsa dupa cateva zile in magazin:
Intra un domn, aparent grabit.
- Domnisoara, va rog o pereche de manusi!
- De piele sau din material sintetic?
- Nu conteaza domnisoara, din material sintetic.
- Avem mai multe modele, simple, cu fermoar, cu capsa...
- Nu stiu, cu capsa, nu conteaza....
- Uitati, avem mai multe variante de culori, aveti vreo preferinta?
- Nu domnisoara, care-o fi...
- Nu se poate domnule, va rog sa mergeti acasa si sa va intoarceti cu haina la care vreti sa purtati manusile, pentru a putea gasi ceva care sa se potriveasca. Usor nedumerit, acesta se indreapta bombanind spre iesire. Chiar atunci intra in magazin un domn ducand un WC in brate, pe care-l tranteste nervos in fata vanzatoarei:
- Alaltaieri v-am adus o mostra de faianta, ieri v-am aratat curul, azi v-am adus si WC-ul. Ce trebuie sa mai fac pentru un sul de hartie igienica??? =))
23 Jul 2010, 19:56
^Tare ultimul =)))

Bula la scoala la ora de romana. Profesoara ii anunta ca maine vor avea inspectie, si ca tema pentru inspectie, trebuie sa faca mici poezii cu rima. Lui Bula ii atrage atentia sa nu care cumva sa vorbeasca prostii sau altele.
− Copii, daca il auziti pe Bula ca incepe cu prostii, fugiti pe usa pe geam, pe unde apucati!
A doua zi vine inspectia. Bula cu mana pe sus, sa raspunda. Profesoara stiind ce-i poate capul, il ignora.Inspectorii vazand ca e asa de nerabdator il ridica la raspuns. Bula incepe:
− Sus in deal la brutarie, se deschide o f...tarie........., si toti copii o rup la fuga, pe geam, pe usa, pe unde apuca. La care Bula:
− Ho ba, ca nu s-a dat in folosinta!!!

23 Jul 2010, 19:58
Cocosul organizeazã o sedintã cu gãinile. Despacheteazã o cutie si scoate din ea un ou de strut.
- Nu vreau sã vã critic, dar nu stricã sã fiti la curent cu ce este în stare concurenta!

Gigel ii spune mamei:
- Mama, ieri dupa ce-ai plecat de-acasa, a venit o tanti blonda si frumoasa si s-a dus cu tata in camera si...
Mama-sa il intrerupe:
- Stii ce, sa repeti asta cand vine taica-tu acasa!
Ajunge acasa tatal, mama ii face semn copilului, iar acesta reia:
- Si cum iti spuneam, mama, ieri cand tu n-ai fost acasa, a venit o tanti blonda si s-a dus cu tata in camera si...
- Si? Siiiii??? intreaba mama nerabdatoare.
- Si tata a tavalit-o-n pat exact asa cum te tavaleste pe tine de obicei postasul...
=))
23 Jul 2010, 20:11
Invatatoarea catre bua:
− Bula, schimba-ti numele, pt ca dak inlocuiesti prima litera, iese un cuv f urat!
A doua zi vine bula la scoala:
− D-na invatatoare! Mi-am schimbat numele!!
− Bravo! Cum te chrama acum?
− Denis!!!

Bula si bunica sa se plimbau ...In drum spre gradina Bula gaseste pe jos 200 euro si ii zice bunicii:
-Bunica pot sa-i iau?
-Nu nepotule ,ce e jos,jos ramane ...!
Mai tarziu bunica cade intro groapa adanca de 1 metru si disperata incepe sa tipe:
-Bula scoateme de aici ,te rog mult scoate-ma!
-Nu bunico ce e jos,jos ramane!

23 Jul 2010, 20:16
Bell Evans Wrote:Gigel ii spune mamei:
- Mama, ieri dupa ce-ai plecat de-acasa, a venit o tanti blonda si frumoasa si s-a dus cu tata in camera si...
Mama-sa il intrerupe:
- Stii ce, sa repeti asta cand vine taica-tu acasa!
Ajunge acasa tatal, mama ii face semn copilului, iar acesta reia:
- Si cum iti spuneam, mama, ieri cand tu n-ai fost acasa, a venit o tanti blonda si s-a dus cu tata in camera si...
- Si? Siiiii??? intreaba mama nerabdatoare.
- Si tata a tavalit-o-n pat exact asa cum te tavaleste pe tine de obicei postasul...
=))

Cat de adevarat

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
23 Jul 2010, 20:45
Intr-o zi Bula merge la scoala. Invata despre ce ne dau animalele. Doamna profesoara intreaba:
− Copii ce ne da porcul?
− Carne.
− Dar ce ne da gaina?
− Carne si oua.
− Dar vaca?
− Teme pentru acasa.

Un prieten bun iti plateste cautiunea, dar cel mai bun prieten e langa tine in celula si tipa " ce tare a fost!"

Olteanul merge la casa de bilete:
− Vreau un bilet!
− Unde?
− Aici, în palmã!
− Dar unde vreþi sã mergeþi?
− La cumnatu'meu.
− Bine, bine, dar unde stã cumnatul dv.?
− Lîngã niºte prieteni!
− Dar în care sat?
− În Scorniceºti.
− Ia biletu'.
Olteanul iese pe peron ºi vede cã trenul tocmai a ieºit din garã. Se mai uitã o datã la tren, dupã care se uitã la bilet ºi spune rîzînd: biggrin
− Tu poþi sã pleci, biletu'-i la mine.