Dedicatii muzicale
|
24 Jul 2010, 16:21
|||
|
|||
Vreau sa dedic "over and over"-3DG lui Matt, si tuturor celor care le place trupa
![]() |
|||
24 Jul 2010, 16:33
|||
|
|||
Multumim de dedicatii
Si tie Sophie , Bella , Alice > ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
24 Jul 2010, 17:06
|||
|
|||
gata, deci cum va-ti decis voi sa faceti asa ceva..... fara mine
am aparut si eu mai tarziu dar sper sa va placa melodiile pe care vi le dedic Pntru sormea: If today was your last day Pentru restul membrilor de pe site [ ] 3DG-Never too late [nu va mai pun link, ca compu asta merge extrem de greu] Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
24 Jul 2010, 17:11
|||
|
|||
Eu ii dedic ''Love is for free'' lui Matt.. Because we know better.
![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
24 Jul 2010, 17:57
|||
|
|||
multumesc Soph pentru dedicatie si eu dedic tuturor aceiasi melodie
vreau sai mai dedic lui Bell Hannah Montana-True Friend mai mult pentru versuri, ca melodia nu e cine stie ce geniala ![]() |
|||
24 Jul 2010, 19:21
|||
|
|||
aww Al ms
si eu stiam de melodia asta eu iti dedic White horse [ni se potriveste amandurora ] iar pentru ceilalti membrii Say all I need |
|||
24 Jul 2010, 19:27
|||
|
|||
Multumim de dedicatie Bell Iubesc melodia aia
Imi aduce aminte de primul ep. VD :-< ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
24 Jul 2010, 19:30
|||
|
|||
dap, Helena
as vrea sa va dedic si melodia asta..in fond, versurile spun totul.. one life to live, one love to give Alex Band~Only one |
|||
24 Jul 2010, 19:34
|||
|
|||
Iii.. thanks, Bell. X
Melodia e superba. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
24 Jul 2010, 20:04
|||
|
|||
Bell Evans Wrote:eu iti dedic White horse [ni se potriveste amandurora ]ms mult ador melodia si mie mi se potriveste doar pe jumatate, si doar o parte din versuri si refrenul dar ms oricum as vrea sa dedic B.o.B.-Airplaines tuturor celor care viseaza si isi pun dorinte la stele cazatoare[asta imi aminteste de NMA ] ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Dedicatii | Jade A. Crawford | 7 | 2,158 |
21 Nov 2010, 16:32 Last Post: Scarlett Soul |