~Alice Swan~
|
19 Jun 2010, 14:04
(This post was last modified: 03 Jun 2012, 13:08 by Alice Swan.)
|||
|
|||
[align=center][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2824-alice-swan">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2824-alice-swan">conectat pentru a vedea acest link]</span>
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2824-alice-swan">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2824-alice-swan">conectat pentru a vedea acest link]</span> Draga jurnalule Incep prin a-ti spune ca vor exista doua tipuri de jurnal si anume Povestea si Viata mea de zi cu zi.Astazi voi incepe cu povestea datorita pozei de mai sus.Totul s-a intamplat intr-o zi idioata de Sambata spun idioata pentru ca eu deobicei sambata mereu eram afara,dar azi nu se pare ca cele mai bune prietene ale mele erau plecate.Pe net era foarte plictisitor asa ca stateam pe mess fara sa fac nimic special.Dintr-o vorba in alta m-am bagat in seama cu o prietena a unei prietene de ale mele.Am intrat pe un forum al ei si m-am cunoscut cu un prost ca sa ii spun asa pentru ca era foarte inganfat.Am vorbit pe forum si nu mi-a placut de el deja imi facuse o imagine cam urata.Apoi in seara aceea am vorbit cu el pe mess.Era chiar dragut am vorbit despre multe lucruri desi eu nu prea eram interesata de el.Numele lui era Andrew.Defapt nu il cheama asa,insa asa imi place mie sa ii mai spun.Am vorbit asa cam cateva saptamani pana ce m-am hotarat sa ies cu el deoarece statea la 5 minute de mine.Ceea ce s-a intamplat in ziua aceea a fost minuntat ,dar asta o sa o spun in continuarea viitoare! Ma linisteste faptul ca privim impreuna acelasi cer! ![]() |
|||
21 Jun 2010, 12:36
|||
|
|||
[align=center][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2824-alice-swan">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2824-alice-swan">conectat pentru a vedea acest link]</span>
Nume:Alice Marie Swan Varsta:17 ani Casa: Bacheta: Bagheta Unicorn Animal de companie: o bufnita pe nume Wilow Locuieste:Resedinta Swan ,Londra. Motto-ul:Yume no naka ni zembu ga arimasu! {in traducere} In interiorul viselor tale totul exista! Viitor ![]() Animalele de acasa:2 caini si 3 pui {ce nu mai sunt acum} Rona,Yaris{soricelul}Ice{buldozerul} Ike {duda} Sara.Ii iubeste mult pe toti! Incheiere:Va pup dulce pe toti! ![]() |
|||
08 Jul 2010, 12:23
|||
|
|||
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2824-alice-swan">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2824-alice-swan">conectat pentru a vedea acest link]</span>
Draga Jurnalule Am editat acest post deoarece nu mai gandesc ca atunci!Te iubesc mult pisoi si stii ce? Ma linisteste faptul ca privim impreuna acelasi cer ! ![]() |
|||
11 Jul 2010, 14:19
|||
|
|||
Draga Jurnalule
Ieri am avut una dintre cele mai oribile zile din viata mea.Mi-am dat seama ca viata trece pe langa mine ,iar eu nu am absolut nici o amintire de la viata.Ma refer la poze simplele poze.Ieri am vazut ceva frumos aproape de pus in rama,o poza ce ma marcat.O poza aproape perfecta.Si mi-am dat seama ca am un an de zile cu prietenul meu si am o poza o singura si nenorocita poza.Mi-am dat seama ca viata trece pe langa mine si eu nu pot sa imi amintesc de ea.Mi-am dat seama ca am o viata nenorocita si prin simplu fapt ca nu am poze ci prin simplu fapt ca nu exista zi sa nu fie ca precedenta.Nu exista ziua cand lucrurile vor fi mai bune si voi spune ca traiesc si nu ca supravietuiesc.Nu stiu ce am mai putea spune cu siguranta nimic pentru ca am ramas fara cuvinte.Astazi nu voi spune acel lucru cu care inchei eu ci cu promisiunea ca voi incerca sa imi imortalizez existenta. ![]() |
|||
12 Jul 2010, 11:59
|||
|
|||
Draga Jurnalule Ieri a fost o zi suuuuuper!!!!!!!! Da stiu ca sunt ciudata acum un post era trista si inca sunt ,insa ieri a fost super.Prietenul meu a stat toata ziua cu ochii pe mine si iar o facea pe cuceritorul :Am iesit cu fosta clasa a fost si o mica bataie ,dar nah.Apoi am stat in parc si am ras pana la 22 si ceva . In fine am avut si un vis suuuper aseara deci ziua de azi am inceput-o super ,insa cu siguranta se va intampla ceva azi care sa ma intristeze . Ooops prea multe emoticoane ! ![]() |
|||
13 Jul 2010, 11:24
|||
|
|||
Draga Jurnalule Nici nu stiu cu ce sa incep poate prin faptul ca nu am nimic de spus.Poza de mai sus spune totul.Ieri a fost oribil am exagerat mult cu tot si am crezut ca o sa imi fie rau fizic ,dar nu mi-a fost psihic.Stii ce nu pot sa cred ca acele lucruri s-au petrecut ca nu a fost un vis ca nu s-a petrecut in imaginatia mea ci chiar a fost real..Stiu ca tot ce am scris e in ceata precum eu in poza de mai sus.Mi-as dori sa pot canta la chitara si sa ma descarc prin ea . [align=center]Pt dragostea vietii mele: Te iubesc enorm si iarta-ma pentru ieri ! Tu esti singurul care a contat conteaza si va conta in viata mea. Te iubesc mult! [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2824-alice-swan">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2824-alice-swan">conectat pentru a vedea acest link]</span> ![]() |
|||
16 Jul 2010, 14:42
|||
|
|||
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2824-alice-swan">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2824-alice-swan">conectat pentru a vedea acest link]</span>
Draga Jurnalule A plecat fratemiu dar eu chiar tineam la el .O sa treaca si plecarea lui ,dar sincer o sa treaca greu nu credeam k o sa ma atasez asa de mult de el offfffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!! Drum bun fratemiu ori unde ai fi ![]() |
|||
19 Jul 2010, 12:01
|||
|
|||
Uite ca a ajuns si fratemiu in italia si uite ca cica s-au linistit apele ,dar nu e asa.Aseara prietenul meu a plecat la un majorat.Stiu ca nu am de ce sa fiu trista sau suparata ,insa nu am incredere in ce s-a intamplat acolo.Nu am incredere in nimic.Orice mi-ar spune oricum nu voi crede pentru ca ce s-a intamplat a ramas acolo ascuns in acea casa ,iar eu nu pot avea acces la acele informatii.Astazi trebuie sa nu mai pun la suflet si sa trec peste pentru ca nu poti arunca un an jumate pe o zi de gelozie. P.S:Nu ma fa sa regret aceste cuvinte te implor! ![]() |
|||
25 Jul 2010, 12:23
|||
|
|||
Of nu stiu ce sa mai fac acum sincer!Prietena mea cea mai buna este plecata la mare si stiu ca mereu ieseam cu ea.Bella a plecat ieri si ma simt foarte trista ![]() ![]() |
|||
31 Jul 2010, 13:32
|||
|
|||
Draga Jurnalule
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2824-alice-swan">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2824-alice-swan">conectat pentru a vedea acest link]</span> Zilele astea au fost bune desi a lipsit ceva.Nu pot spune ca nu am fost fericita atata timp cand iubirea mea a fost alaturi de mine.Am fost si la film am stat tot timpul impreuna,insa simt ca zilele trec prea repede si acusi o sa ma vad vara viitoare cand toata viata mea se va naruii.Stiu ca e grav sa incep de la ora asta un capitol din acest jurnal fiind trista,insa simt cum toate zilele sunt la fel.Insa sunt fericita de faptul ca toate zilele sunt la fel,insa alaturi de el. "Te iubesc enorm si stii ca orice zi cu tine chiar daca este la fel este perfecta!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Alice Morris | Alice Morris | 125 | 17,146 |
01 Dec 2011, 23:50 Last Post: Alice Morris |
|
Alice Gontier | Alice Gontier | 8 | 2,053 |
30 Jul 2011, 16:07 Last Post: Alice Gontier |
|
~ Luna Anne Swan ~ | Luna Anne Swan | 0 | 950 |