Regulile forumului - CITITI AICI !!!
|
22 May 2007, 09:50
|||
|
|||
voi respecta regulile si promit ca nu mai scriu mesaje scurte de acum.
![]() |
|||
22 May 2007, 13:58
|||
|
|||
Fleur Wrote:Dar nu ma-m suparat! uite ca aqm ma supar pe tn, nu ai inteles: am vb q deeutzkk ca am facut o prostie (dak se poate numi asa), shi nimik mai moolt. Fine, fine , gt !!! ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
22 Jul 2007, 20:01
|||
|
|||
Dap...o data ce sunt o membra noua,a trebuit sa citesc aceste reguli...sunt usoare si foarte usor de respectat.Dupa parerea mea,normal.
|
|||
01 Aug 2007, 21:44
|||
|
|||
ce gonzo.......io n-o sa le respect daca spui ca primim ban.........chestia i cati bani????nu uita sa mentionezi si moneda(lei,euro????)
Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
06 Aug 2007, 14:42
|||
|
|||
eh..Ban adik nu mai potzi intra o perioada p site..Nu trebuie sa platesti nik
![]() ![]() In rest regulile sunt usoare...Ma acomodez repede.. ![]() |
|||
17 Aug 2007, 18:29
|||
|
|||
Ok...am observat necesitatea unei noi reguli : ( aviz special pt WAYDREAMER )
7. Este interzis abuzul de caractere ( prea multe litere de acelasi gen, semne de intrebare,semne de exclamare, puncte etc. ) .Orice mesaj de acest gen va fi editat. Numarul maxim de caractere de acelasi gen la rand e 3 . Va rog sa tineti cont de aceasta regula ( ai auzit, waydreamer?? ) si sa nu credeti ca ma pacaliti in ceea ce priveste caracterele + literele sau semnele de punctuatie prea multe la un loc, chiar daca nu sunt de acelasi gen, sunt interzise ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
17 Aug 2007, 18:38
|||
|
|||
Stiam eu ca nu o sa mearga
![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
17 Aug 2007, 19:42
|||
|
|||
Si mie...Adik eu puneam muulte puncte..Asa m-am obisnuit p mess!Dupa fiecare 5-6 cuvinte pun puncte.Incerc sa nu mai pun multe puncte si sa le inlocuiesc cu 1-2 pcte..
![]() |
|||
17 Aug 2007, 22:18
|||
|
|||
lolll...acuma spuneti???dupa ce am mai facut ceva posturi cu 6-7 puncte???vai de capu meu///lol crezi ca nu te pot pacali???asta i doar o demonstratie:!?-na acest lucru sa stii ca nu incalca nici o regula..deoarece nu sunt 3 asemenea una dupa alta,sunt diferite...dar sa nu spuneti k trisez o sa ''respect'' regula
Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
17 Aug 2007, 22:43
|||
|
|||
vai...te rog sa observi ce am adaugat la regula..apropo, 50 de pct minus la vipi , pt ca nu cred ca ai observat ca vorbesti cu o administratora...indrazneste..sa vezi cum zboara punctele...si te duci direct inspre BAN ...
Mai adaug o regula ( aviz special pt toti cu forumuri/site-uri personale ): 8. Sunt interzise reclamele la site-uri pe forum. Exista un loc special la Profile pentru asta, deci numai acolo sa va scrieti site-ul. ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|