Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
01 Aug 2010, 12:48
|||
|
|||
^^tare ultimul
"Petre, cioban de meserie, era in armata. Ii trimite un plic sotiei, in care era un desen. Pe foaie erau desenate o floare, doi copii, o fantana, soare, o baba si niste bolovani. Sotia a descifrat desenul: "Floareo, sa ai grija de copii, sa nu cada in fantana, ca te ard, soarele ma-tii, Petre... " ![]() |
|||
01 Aug 2010, 12:50
|||
|
|||
De ce adolescentii seamana cu pisicile?
1. Si adolescentii si pisicile isi intorc capul cand ii strigi. 2. Rar vezi o pisica mergand pe strada cu stapanul ei. De-asemenea nu vezi un adolescent mergand pe strada cu parintii lui prea des. 3. O pisica nu are aceleasi gusturi muzicale ca si stapanul. La fel si adolescentii. 4. Si pisicile si adolescentii stau ore intregi pe canapea fara sa se miste. 5. Pisicile asteapta ca tu sa le prepari mancarea, la fel si adolescentii. 6. Daca spui o gluma nici pisicile, nici adolescentii nu vor rade. 7. Daca faci o miscare brusca in directia lor si pisicile si adolescentii vor tresari speriati. 8. Pisicile strica mobila, la fel si adolescentii. 9. Pisicile vagabondeaza si vin acasa tarziu noaptea, de-asemenea si adolescentii. In concluzie: este acelasi lucru daca acasa ai o pisica sau un adolescent. =)) ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
01 Aug 2010, 12:52
|||
|
|||
Cand eram mai tanar, uram sa ma duc la nunti.Matusi de-ale mele ma piscau de obraz si ziceau razand: ''tu urmezi'' Au terminat cu porcaria asta cand am inceput la inmormantari sa fac si eu acelasi lucru cu ele!
![]() |
|||
01 Aug 2010, 12:56
|||
|
|||
Doi studenti la inginerie mergeau prin campus cand unul dintre ei spune:
- De unde ai bicicleta asta superba? Al doilea raspunde: - Sa vezi, ieri mergeam pe aici gandindu-ma la referatele mele, cand a aparut in fata mea o femeie foarte frumoasa pe aceasta bicicleta. Si-a scos toate hainele si mi-a spus: "Ia de la mine orice poftesti". Celalalt da din cap intelegator si zice: - Ai facut o alegere buna. Hainele ei probabil nu ti se potriveau! ![]() |
|||
01 Aug 2010, 12:58
|||
|
|||
Un macelar vede intrand in magazinul sau un caine cu o bancnota de $10 si un bilet pe care scria: "10 antricoate de miel, va rog." Amuzat, ia banii, pune antricoatele intr-o punga in gura cainelui, si inchide repede magazinul. Il urmareste pe caine si vede cum opreste la culoarea verde a semaforului, se asigura in ambele sensuri si traverseaza in statia de autobuz. Cainele verifica lista cu orarul si se aseaza pe banca. Cand autobuzul apare, se uita sa verifice numarul autobuzului, apoi se urca. Macelarul il urmeaza perplex. Dupa un timp, cainele se aseaza in fata, se pune pe labele din spate si apasa butonul "stop", iar macelarul il urmeaza afara. Cainele alearga pana in fata unei case si lasa punga la intrare. Se intoarce pe alee, mai face o cursa, si latra catre usa. Si latra, si latra. Nici un raspuns. Atunci sare pe perete, alearga in jurul gradinii, se bate cu capul de geam, sare, si asteapta din nou la usa. Un tip masiv iese injurand si bombanind cainele. Macelarul incepe sa strige la tip, "Ce dracului faci? Cainele asta e un geniu!" Stapanul ii raspunde, "Geniu, pe dracu'! Este a doua oara saptamana asta cand isi uita cheia."
![]() |
|||
01 Aug 2010, 12:58
|||
|
|||
Prost si Nimeni merg cu barca la pescuit.Deodata Nimeni prinde un peste.Pestele il trage pe Nimeni din barca.Prost suna la salvamar:
− Veniti repede,se ineaca Nimeni! − Ba tu esti prost? − Da, da de unde stiti? epic il stiu de cand eram mica ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
01 Aug 2010, 12:59
|||
|
|||
Q: De ce au elefantii urechile lungi ?
A: Ca sa zboare din floare in floare. Q: Dar de ce nu se umbla duminica prin padure ? A: Ca zboara elefantii din floare in floare. Q: De ce au elefantii degetele de la picioare crapate ? A: Ca sa le dea si furnicilor o sansa ... Q: Si de ce e crocodilul plat ? A: Ca a umblat duminica prin padure. Q: Cum incap patru elefanti intr-un trabant ? A: Simplu: doi in fata si doi in spate. Q: Dar cum stii ca patru elefanti stau la hotel ? A: Vezi trabantul in fata hotelului. Q: Dar stii care elefant e conducatorul ? A: Ala de la volan. Q: De ce au elefantii coada ? A: Ca sa nu se termine asa brusc ! Q: De ce poarta elefantii chilotei roz ? A: Pentru cei bleu sunt la uscat ... Q: Ce a zis Tarzan cand a vazut ca vin elefantii spre el ? A: "Iata ca vin elefantii ! " Q: Dar Jane ce a zis ? A: " Iata vin prunele !" ( nu deosebea culorile ... ) Q: Ce au elefantii diferit de celelalte animale ? A: Copii de elefanti ! Q: De ce se ascund elefantii dupa copaci ? A: Ca sa pacaleasca furnicile ! Q: Cum iti dai seama daca un elefant ti-a intrat in congelator ? A: Ii vezi urmele pe care le lasa in pachetul cu unt ! Q: Cum poti sa-ti dai seama daca ti-au intrat 2 elefanti in frigider ? A: Sunt doua perechi de aprente in pachetul de unt .. Q: De unde stii daca ai 3 elefanti in frigider ? A: Nu se inchide usa ! Q: De unde stii daca 4 elefanti sunt in frigider ? A: Este un Volkswagen parcat in fata casei tale ! Q: De ce poarta elefantii sandale ? A: Ca sa nu se afunde in nisip ! Q: De ce isi baga strutul capul in nisip ? A: Ca sa caute elefanti care nu purtau sandale ! Q: Cum poti sa-ti dai seama daca un elefant s-a ascuns la tine sub pat ? A: Daca atingi tavanul cu nasul ! Q: Cum faci statuia unui elefant ? A: Iei o bucata mare, mare de marmura, si incepi sa cioplesti pana seamana cu un elefant ! Q: Cum ii spui unei elefantite cu casti in urechi si cu fustita roz ? A: Oricum vrei tu, ca s-asa n-aude ! Q: De ce au elefantii asa de multe riduri ? A: Elefantitelor nu le place sa calce ... Q: Care specie de elefanti sare cat Turnul Eiffel ? A: Oricare; cat sare Turnul Eiffel sare orice elefant. Q: De ce au elefantii urechile mari ? A: Ca sa poata zbura din floare-n floare. Q: Cum ii spui unui elefant cu o mitraliera in mana ? A: Domnule ! Q: Cum ii spui unui elefant care asculta muzica la walkman ? A: Oricum, ca tot nu te aude. Q: De ce cade un elefant din copac ? A: Era mort. Q: De ce cade al doilea lea elefant din copac ? A: Era legat de primul. Q: De ce cade al treilea lea elefant din copac ? A: Credea ca e un fel de joc. Q: De ce au elefantii arcuri la picioare ? A: Sa sara in copaci sa violeze maimute. Q: Care e sunetul pe care il urasc cel mai mult maimutele ? A: Boooiing, booooiiing, boooiiing. Q: De ce nu se circula prin jungla noaptea intre 12 si 2 ? A: Se parasuteaza elefanti. Q: De ce sunt crocodilii plati ? A: Au circulat prin jungla noaptea intre 12 si 2 sec, stiu |
|||
01 Aug 2010, 13:03
|||
|
|||
sau:
Nimeni si nimic sunt intr'o camera. Nimeni iesa pe usa si Nimic pe geam. Cine ramane in camera? ![]() ![]() |
|||
01 Aug 2010, 13:03
|||
|
|||
^Niciunul din ei doi
|
|||
01 Aug 2010, 13:06
|||
|
|||
La scoala, invatatoarea le da ca tema de casa elevilor sa faca cate o fraza cu cuvantul “evident”. A doua zi, fiecare copil citeste ce-a scris:
− Aseara, eu cu mama si cu tata am mancat la restaurant. Evident, mama nu a mai gatit si acasa, zice unul. − Ieri, am fost la Paul acasa. Evident, ne-am jucat, zice altul. − Ieri seara, zice Bulisor, am vãzut-o pe bunica cu ziarul New York Times in mana. Evident, mergea la toaleta, pentru ca ea nu stie sa citeascã in engleza. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|