Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
01 Aug 2010, 13:07
|||
|
|||
Bell Evans Wrote:^Niciunul din ei doi =))Asa spuneam si eu toata lumea pe care am intrebat raspundeau "nimeni" iar eu ziceam: "dar a iesit pe usa" Intr-o zi, un iepure alerga vesel prin padure, cind deodata sub un copac vede un cerb care fuma un trabuc. - Ce faci, ai innebunit? Intr-o zi frumoasa ca asta, in mijlocul naturii, tu te intoxici? Hai cu mine sa alergi, sa-ti oxigenezi plaminii! - Ai dreptate, spune cerbul, si incepe sa alerge cu iepurele. In timp ce alergau, cei doi vad vulpea, care tocmai statea cu nasul in cocaina. - Hei, spune cerbul, aici in mijlocul naturii ti-ai gasit sa iei cocaina? Hai mai bine cu noi sa alergi, sa-ti oxigenezi plaminii. - Ai dreptate, raspunde vulpea, si incepe sa alerge cu iepurele si cerbul. Putin mai incolo, il intilnesc pe lup, cu seringa in mina si cu o doza de heroina pura la indemina. - Hei, suntem in mijlocul naturii, si tu te droghezi? face vulpea. Mai bine vino sa alergi cu noi, sa-ti oxigenezi plaminii. - Da' mai duce-ti-va naibii, face lupul, de fiecare data cind iepurele ia extasy, noi incepem sa alergam ca idiotii prin padure? ![]() |
|||
01 Aug 2010, 13:16
|||
|
|||
Iepurasul la farmacie:
-Dati-mi va rog un kil de morcovi. -Ba smechere , aici e farmacie nu aprozar. Dispari imediat ca ma enervezi! A doua zi: -Va rog frumos , dati-mi si mie un kil de morcovi. -Faci pe nebunu' , da? Daca te prind ca mai vii odata aici sa-mi ceri morcovi te agat de urechi pe perete! A treia zi: -Va rog frumos , vreau si eu niste morcovi. L-a luat si l-a agatat pe perete. Pe peretele opus , poza lui Ceausescu. Zice iepurasul: -Si tu , tot pentru morcovi? ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
01 Aug 2010, 13:18
|||
|
|||
O raþa intra intr-un bar :
- Aveti paine? - Nu, raspunde barmanul. - Aveti paine? - Nu! - Aveti paine? - Nu, nu si iar nu! - Aveti paine?... Barmanul, infuriat la culme : - Daca ma mai intrebi o data daca avem paine, te iau de cioc si ti-l bat in cuie pe bar! Sa vedem atunci! - Aveti cuie? - Nu. - Aveti paine? ![]() |
|||
01 Aug 2010, 13:20
|||
|
|||
Imparatul Roman catre cetatenii revoltati:
- V-am adus victorii si onoare, v-am dat aur si bogatii, v-am dat paine si circ... Ce mai vreti ?! - Jos Sclavagismul ! Traiasca Feudalismul, viitorul luminos al omenirii ! In timpul crizei economice: Pesimistul: - Mai rau de atat nu se poate. Optimistul: - Ba se poate! ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
01 Aug 2010, 13:22
|||
|
|||
Un terorist intra intr-un petshop la parterul unui zgarie-nori urland:
- Am aici o bomba, in 30 de secunda sa fiti afara!!!!! Din spate se aude o broasca testoasa: -Ce magar esti, bah!!!! "ce magar esti ba!"-asa ma adresez eu lu varmio ![]() |
|||
01 Aug 2010, 13:24
|||
|
|||
- Am descoperit ceva ce va permite sa vedem prin perete.
- Foarte fun! Si cum se numeste? - Fereastra. - Oxigenul este absolut necesar vietii. A fost descoperit secolul trecut. - Si cum s-au descurcat oamenii pana atunci? I know , sunt seci ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
01 Aug 2010, 13:26
|||
|
|||
Creierul este un organ oarecum indispensabil capului
Un tip dorea sa scape de motanul sau si il ducea cat mai departe de casa, dar motanul se intorcea de fiecare data inapoi. Si asa de cateva ori. In sfarsit, tipul a dus motanul foarte departe alegand un drum cu cotituri, dorind sa-l incurce. Ca rezultat, la intoarcere se rataci singur. O suna pe sotie: - Motanul a venit? - Da! - Cheama-l, te rog, la telefon... ![]() |
|||
01 Aug 2010, 13:29
|||
|
|||
Cioc, cioc la poarta raiului! Raspunde Sf.Petru!
Cand stupoare in usa era Ben-Laden! - Tu, tu aici, tu care ai facut atatea rele, tu vrei sa intrii in RAI?!? Ben-Laden sictirit ... - Am zis eu ca vreau sa intru? Aveti 2 min sa iesiti cu totii!!! Un seic arab se plimba in desertul Arabiei Saudite. Cu 50 de metri in fata e sotia acestuia. Se intalneste cu un alt seic, care suparat intreaba: - Ce faci Ahmed? E scris in Coran ca femeia e cu 50 de metri in spatele barbatului, nu in fata. - Ai dreptate prietene, dar cand era scris Coranul nu existau mine in desert. Un roman avea un vecin arab. Intr-o dimineata plangea romanul de mama focului. Arabul il intreaba: - De tze blangi, mei ? - Mi-a murit capraaaaa... - Laza, mei, uite dau la tine bani, iei alda gapra. Zis si facut. A doua zi plangea romanul si mai tare. - Aguma de tze mai balngi ? - Pai, daca nu-mi murea mie capra, acuma nu avea doua ? ![]() |
|||
01 Aug 2010, 13:45
|||
|
|||
- Zi si mie niste cuvinte calde Ioane!
- Sa te arza focu' Marie! Un ardelean vine acasa mai devreme de la cîmp si aude zgomote în dormitor. Se duce în fuga si-si gaseste nevasta dezbracata complet, întinsa pe pat, transpirata si gîfîind... - Ce-i, ma nevasta, ce ai? - Am infarct, zice ea. Ardeleanul da sa fuga afara sa cheme pe doctor, cînd copilul lui de 4 ani zice: - Tata, tata, unchiu' Gheorghe este sub pat în pielea goala... Ardeleanul fuge înapoi, ridica patura si-l vede pe Gheorghe sub pat dezbracat si zice: - Pai bine, ma nenorocitule, nevasta-mea moare de inima si tu umbli ca un bezmetic prin casa în pielea goala de-mi sperii copilul ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
01 Aug 2010, 16:28
|||
|
|||
Ce tare e ultimul banc,Helena
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|