Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
01 Aug 2010, 23:32
|||
|
|||
Merge bula cu taicas-o pe drum si vede bula un cal si zice:
− Uite o vaca! − Ala ii cal! Merge mai departe vede bula o vaca: − Uite un cal! − Aia ii o vaca! Vede un bou bula: − Uite tata un taur! − Bula,ala ii un bou! Merg mai departe si vede un taur: − Uite,un bou! − Ala ii taur.Stai sa-ti explic,bou nu simte nimic cand trece pe langa vaca,dar taurul simte ceva. Merg mai departe trec doua fete in fusta mini.Bula: − Tata ai simtit ceva? − Nu! − Esti un bou! ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
02 Aug 2010, 02:15
|||
|
|||
02 Aug 2010, 08:05
|||
|
|||
Deci sunt prea tari
"Harry Potter must marry Dobby"
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
02 Aug 2010, 09:14
|||
|
|||
Aia imi place si mie
Defapt , toate sunt foarte tari ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
02 Aug 2010, 09:54
|||
|
|||
No, no, no! Harry Potter must mary me! ........ Bine, asta a fost ciudat
![]() ![]() ![]() |
|||
02 Aug 2010, 11:06
|||
|
|||
Matt, toata poza aia a fost ciudata rau =)))))
Platiti-va datoriile! Nick era un cavaler al regelui Arthur si avea o obsesie deosebita pentru frumosii sani ai reginei, stiind bine ca daca i-ar fi atins ar fi fost condamnat la moarte. Intr-o zi Nick isi face cunoscuta dorinta lui secreta la magul Merlin care gaseste o solutie pentru a satisface dorinta acestuia dar asta il va costa 1000 monede de aur. Nick accepta fara sa ezite. In dimineata urmatore, magul Merlin prepara o pulbere urticanta si o pune in sutienul reginei in timp ce ea isi facea dusul. Imediat ce regina se imbraca incepe sa simta o mancarime din ce in ce mai mare. Regele Arthur il convoaca pe mag pentru a-i cere un remediu si acesta ii spune ca doar o saliva speciala aplicata pentru patru ore ar putea trata aceasta teribila urticarie si ca din testele facute de el a observat ca doar saliva lui Nick are aceste caracteristici. Regele il cheama imediat pe Nick, care deja si-a luat antidotul pentru pulberea urticanta. Nick saruta si linge pentru cateva ore sanii pe care i-a visat dintotdeauna si pe deasupra vine sarbatorit de curte ca un erou. Inainte de a se intoarce in camera lui Nick este oprit de mag care ii reaminteste datoria de 1000 de monede de aur. Nick, deja satisfacut, refuza sa plateasca, deoarece magul nu ar fi putut confesa deoarece era complice la ceea ce s-a intamplat. In dimineata urmatore magul Merlin pune aceeasi pulbere urticanta in chilotii regelui... =))) ![]() |
|||
02 Aug 2010, 12:12
|||
|
|||
Miezul noptii. Un betiv se leagana din gard in gard, cand e oprit de un politist.
- Actele la control, va rog si sa-mi spuneti unde mergeti! Betivul se uita lung si raspunde: - Ma duc la o conferinta despre efectele nocive ale alcoolului si despre riscul betivilor de a deveni ratati. Politistul se uita la el fix si intreaba: - La ora asta? Cine tine o conferinta despre asa ceva la miezul noptii? - Nevasta-mea si mai mult ca sigur si soacra-mea. ![]() |
|||
02 Aug 2010, 12:54
|||
|
|||
"Harry Potter must marry Dobby!"
![]() Sunt super tari Ginny Iar pe unele dintre ele le stiam Deviantart? ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
02 Aug 2010, 12:57
|||
|
|||
Mi'am amintti ceva tare un coleg de'al meu avea un trico pe care scris
"She's fat I'm drunk It's on" si ma pune pe mine sa traduc, la care eu: "Ea e grasa, eu sunt beat... ![]() ![]() |
|||
02 Aug 2010, 14:32
|||
|
|||
Am si eu cateva B.D.-uri salvate de pe DeviantArt.
![]() ![]() ![]() ![]() Sunt bestiale..=)) OH..SNAP! ![]() VOLDEMORT LIKES TO PLAY ![]() SNAPE'S XMAS SOCKS ![]() SEVERUS DISCOVERS DEVIANTART ![]() ERISED ![]() HEAVENLY NEWS ![]() Imi plac indeosebi a doua si penultima.=)) Frate..=)) Si fata lui Plesneala din ultimul cadru la HN.=))))) ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|