Reguli si indrumare!
|
17 Nov 2009, 10:43
|||
|
|||
Da...cam asa ceva...sper sa te descurci....
Succes... ![]() Poate facem un Rpg impreuna... Trimite-mi id-ul tau printr-un PM daca vrei... ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
21 May 2010, 20:08
|||
|
|||
1. nu cred ca ai ales topicul potrivit
2. avem ceea ce se numeste Google [nu ma intelege gresit, dar oricum dura mai putin sa afli] 3. dar ca sa-ti raspund la intrebare: rpg- Role-Playing game. Prespunand ca stii engleza? ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
23 May 2010, 17:29
|||
|
|||
Am o propunere :
Numai la inceputul anotimpurilor sa se poata deschide topicuri cu titluri care indica in mod explicit anotimpul respectiv la RPG-ul avansat si sa fie inchis la sfarsitul lui. ![]() |
|||
03 Aug 2010, 19:15
|||
|
|||
asta e o idee buna Sophie , ar trebui sa le spui administratorilor
![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
30 Mar 2011, 16:45
|||
|
|||
Defapt nu este deloc o idee buna.Dar daca asta este parerea ta nu ma bag pentru ca tu crezi ce vrei.
|
|||
25 Apr 2011, 08:03
|||
|
|||
Am sters postul trecut ca daca mai puneam unul iesea dublu-post si daca dadeam edit nu se intelegea deci...
Avem voie sa folosim lucruri din alte opere? Lucruri. Nu replici. Cum ar fi bagheta din soc sau Baghete false. ![]() |
|||
27 Apr 2011, 15:15
(This post was last modified: 27 Apr 2011, 15:24 by Melisse Y. Carter.)
|||
|
|||
Mai este ceva. Spuneati ca nu e voie sa existe decat 5 topicuri, insa sunt 18 neinchise :| Avem voie cu mai multe?
Nu de alta, insa as vrea si eu sa scriu :-s # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
27 Apr 2011, 17:51
|||
|
|||
Bun, sa nu uit sa va spun. Momentan nu se primesc galeoni si puncte la RPG avansat.
Nicolas, da, poti folosi lucruri ce apartin lumii Harry Potter, cum ar fi baghete etc. Mel, vad ca acum topicurile astea sunt inchise. Ideea e sa fie doar cinci deschise, unde se posteaza. Deci puteti sa faceti alte topicuri acum. ^_^ Have fun! "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
27 Apr 2011, 18:09
(This post was last modified: 27 Apr 2011, 18:09 by Melisse Y. Carter.)
|||
|
|||
Multumesc mult pentru lamurire, Kennya!
![]() ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
07 Jun 2011, 22:35
|||
|
|||
Se pun ca posturi topicurile de la RPG avansat?
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|