I g2g..
|
02 Aug 2010, 13:30
|||
|
|||
Familia Flinstone, cum poti sa uiti Yabba da ba doo
si, Diabolik era cu un agent secret sub acoperire, care se imbraca mereu in negru, si avea o asistenta blonda, frumoasa, nici eu nu stiam, dar miam amintit cand am vazut o poza vai, ce copilarii frumoase am avut din ce se difuzeaza acum pe CN imi place Familia mea de spioni Casa Foster Insula dramei totale si Actiune drama totala si, da, stiu ca e putin ciudat ca la cei 14 ani si 7 luni ai mei inca ma uit la desene animate dar sunt chiar misto si uneori imi place sa dau in mintea copiilor sau, imi amintesc acum de un serial, cu povesti de groaza, spuse de un craniu dar nu mai tin minte chiar exact oricum, am impresia ca il dadea pe minimax dupa parerea mea, generatia tanara de azi se uita doar la tampenii adica, doar lupte si extraterestrii miam mai amintit acum de un serial Curaj, cainele fricos si imi amintesc perfect ca, pe stapanul cainelui il cheam Eustache nu pot sa cred ca tin minte toate chestiile astea ![]() |
|||
02 Aug 2010, 14:35
|||
|
|||
Pffai , Eustache Si cand scotea masca aia sa sperie potaia...=))
Hei, si eu stiam de desenul ala de pe Minimiax Sau ma rog , ce program era. Stiu ca il dadea seara si spunea ala povesti de groaza Btw , asta e episodul meu preferat de la "Copii de la 402" http://www.youtube.com/watch?v=efCE0pK9V...re=related Eu si acum rad la ele Ah da , si asta ![]() ![]() I miss old times ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
03 Aug 2010, 18:57
|||
|
|||
Copii de la 402 erau preferatii mei acum 2-3 ani
cine poate uita "guma la mana a doua" sau colectia de linguri a lui Polly sau cand au ramas Jessey si Vinny blocati in caruselul de la Monsterland nu ma mai puteam opri din ras si imi place al nebunie Viata lui Louie.... cel mai mult imi place de tatal lui si cum facea el mereu glume.... acum sunt numai prostii la televizor Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
03 Aug 2010, 19:35
|||
|
|||
Si mie imi placeau
Nu aș putea uita de colecția de linguri sau de episodul în care fata roșcatã (am uitat cum o cheamã...) a fost ”avertizatã” cã stãtea numai printre bijuterii... și când a aflat cã ea era cea care le ștergea de praf Și îmi plãcea și ”Ce-i cu Andy” Și îmi plãcea și regele Shaman ... îmi amintesc cã o datã am stat sã mã uit la episoade în fiecare searã și apoi îmi recapitulam în minte episodul cuvânt cu cuvânt înainte sã adorm (apropo, tare faza aia cu cãsãtoria ) Le mai dã pe unele pe Jetix Play... Prințesa Sissi (mã uitam când aveam... hmm... cred 3 ani) ... și WunschPunsch, și Spiderman parcã îl dãdea pe Jetix-Play și și familia Tofu Familia Tofu are nume de nâncaare și râdeam de nu mai puteam la fazele alea cu ursulețul-telefon Edit 2 minutes later : Robogândãcelul... pânã sã vãd titlurile desenului ãsta animat îmi aminteam numai cã ”exista” un serial cu un gândãcel care mereu fãcea bine Mi-aș dori sã le mai dea din nou la televizor... ![]() |
|||
03 Aug 2010, 19:58
|||
|
|||
Vrei sa spui pe Jetix care acum a devenit Disney Channel
Eu acum stau si ma uit la "Ce-i cu Andy?" pe teava.ro I miss old times...:-< ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
03 Aug 2010, 22:28
|||
|
|||
Miuriel =))))))
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
03 Aug 2010, 23:34
|||
|
|||
vai...numi mai aminti de Courage ca mor de ras si cum il cheama pe mos ah da Eustache
cat mai radeam de el "caine prost" si cum tipa el si gaura din dintele lui OMFG si acum mor de ras Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
04 Aug 2010, 23:39
|||
|
|||
Pai, mia trimis Bell un mesaj si mia spus sa va transmit asa:
Bellyshor Wrote:te rog spunele pe forum k mie dor de toata lumea si le trimit un poop mare de la maresi mia mai spus ca a avut azi inspiratie si a terminat de scris ficul, si ca abia asteapta sa se intoarca sa se apuce de RPG cum ar trebui cu totii sa facem ![]() |
|||
04 Aug 2010, 23:42
|||
|
|||
A terminat de scris ficul
Waaai Bell te iubesc Nu a zis cand se intoarce exact?
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
04 Aug 2010, 23:45
|||
|
|||
nu si eu am uitat sa o intreb ii trimit acum mesaj
dar, am aflat ca are idei pentru un fic nou EDIT:Bell se intoarce Luni si spune ca abia asteapta sa vina sa faca RPG si a spus ca vrea nexturi multe Dess ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|