Cartea mea
|
06 Jun 2010, 20:59
|||
|
|||
da, intai a venit numele din romana
Piatra in forma de inima apoi am zis-o si in engleza ca sa sune mai "cheezy" Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
07 Jun 2010, 19:59
|||
|
|||
Oricum,suna perfect
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
11 Jun 2010, 19:44
|||
|
|||
Ne mai dai niste detalii?
Spre exemplu,cam cate pagini va avea cartea?
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
13 Jun 2010, 18:52
|||
|
|||
Desi, stiu ca am ajuns prea tarziu
nu am vazut mesajul tau vineri abia am ajuns acasa pai deocam data nu stiu cate pagini are cartea eu abia am scris un capitol si jumatate[si nici capitolul ala nu e cat de intreg vroiam eu sa fie la inceput] dar la cat de multe se vor intampla cred ca va avea mai mult de 200 de pagini word vara asta vreau sa reusesc sa termin de scris sper ca te-am lamurit Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
21 Jun 2010, 17:02
|||
|
|||
Sophi.pana la urma cate volume va avea??
Si mai faci o carte cu personajele noastre?? ![]() Totul este ceea ce pare dar nimic nu seamana!!
![]() |
|||
03 Aug 2010, 21:23
|||
|
|||
oameni buni.... sunt in impas
am un blocaj imens si nu mai pot sa scriu stiu exavt ceea ce trebuie sa se intample si mai am ceva si termina capitolul 2[ l-am luat de la inceput si actiunea e total diferita fata de capitolul 2 anterior ] dar pur si simplu nu pot sa continui pentru ca m-am oprit la ceva banal dar crucial Aici intervine partea unde am nevoie de ajutorul vostru ; ![]() Imi trebuie un nume si pur si simplu nu pot sa continui daca nu am numele ala Initial, personajul pe care trebuie sal denumesc se numea "Melody Thompson" da nu prea cred ca i se potriveste sa va descriu un pic ca sa va dati seama despre ce e vorba 1 esta unul dintre cele 6 personaje importante ale cartii 2 este printesa 3 cand a fost mica a fost rapita din universul paralele unde sa nascut si adusa pe pamant intr-un oras din argentina 4 sa mutat cu familia in america si este colega de clasa cu Sophia care este personajul principal Bell mia sugerat via Sms ca numele sa fie Maya. Imi place da nu prea mi se pare potrivit PS: miar placea sa inceapa cu M PS2: va rog din suflet sa ma ajutati Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
03 Aug 2010, 21:31
|||
|
|||
Ce spui de Mary Thompson? Suna bine Sau.. Miuriel (glumesc, glumesc
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
03 Aug 2010, 21:48
|||
|
|||
Mandy e bun?
![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
03 Aug 2010, 21:58
|||
|
|||
Leeloo ? (nu, glumesc, aia e din al cincilea element )
Lydia ? Kate ? Nadia ? Kathleen ? Kittie ? Natasha ? Natalie ? ![]() |
|||
03 Aug 2010, 22:23
|||
|
|||
ma bucur ca a sarit atata lume cu sugestii
Mi-am amitit si eu cum vroiam eu so cheme acum vreo 3 saptamani si din pacate am uitat sa notez undeva mie-mi pare ca suna bine: Marlo as face sondaj, da mi-e lene mai astept cateva sugestii si dupaia ma hotarasc Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|