Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
04 Aug 2010, 09:10
|||
|
|||
^=))
- Domnule doctor, sotia mea spune ca sunt nebun. - De ce? - Deoarece de fiecare data cand beau cafea mananc ceasca! - Cummm?!! Mananci ceasca cu totul?? - Nu, toarta o las! - Chiar ca esti nebun! Toarta e cea mai buna! ![]() ![]() |
|||
04 Aug 2010, 09:13
|||
|
|||
Un cuplu apare la un curs de biologie si pentru ca erau certati, femeia se aseaza in primul rand, iar barbatul in ultimul rand. La un moment dat, profesorul zice: - Un taur sanatos trebuie sa aiba pana la 12 cuplari pe zi... Femeia din primul rand: - Ma scuzati, domnule profesor, cate? - Pana la 12. - Repetati, va rog, pentru ultimul rand! Barbatul din ultimul rand: - Spuneti-mi, profesore, este vorba de cuplarile cu o singura vaca sau cu 12? - Desigur, cu 12. - Multumesc, repetati, va rog si pentru primul rand... In mijlocul desertului un om canta dumnezeieste din vioara. Un leu se apropie ii da tarcoale cantaretului si se aseaza la cati-va pasi de el miscandu-si capul in ritmul muzicii. Mai vin doi lei si se aseaza si ei langa cantaret. Dupa inca ceva timp vine un al patrulea leu care il mananca pe cantaretul nostru. Pe o craca in apropiere doi vulturi fac conversatie: - Ti-am spus eu ca daca vine surdul s-a zis cu muzica....
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
04 Aug 2010, 09:24
|||
|
|||
- Ce faci atunci cand iti spune doctorul ca ti-au mai ramas 6 luni de trait? - Te duci si le petreci cu soacra - vor fi cele mai lungi zile din viata ta… - Vecine, cainele tau mi-a muscat pana acum de trei ori soacra! - Vai, mii de scuze. Cainele asta e incorigibil. Nu stiu ce sa fac cu el! - Vinde-mi-l mie!… ![]() ![]() |
|||
04 Aug 2010, 10:02
|||
|
|||
In urma unui studiu european s-au aflat urmatoarele lucruri:
- 1 belgian din 7 este sarac; - 1 roman din 7 este sarac, iar ceilalti nu au putut raspunde din cauza foamei... Niste nebuni erau transportati cu avionul la un alt spital. Doctorul statea in cabina pilotului. La un moment dat vine sa verifice ce faceau nebunii. Astia jucau fotbal. Ca sa vada daca sunt toti ii numara si vede ca lipseste unul. - Ba nebunilor, unde-i Gigi? - Pe aripa avionului. Executa cornerul!
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
04 Aug 2010, 11:09
|||
|
|||
Intr-o dupa-amiaza un vanator trece prin padure si deodata vede un tigan legat la mijloc cu o sfoara atarnat de o craca. Vanatorul intreaba:
- Tigane ce faci, ma, atarnat acolo? - Uite, m-am spanzurat, vere... - Pai sfoara trebuie sa ti-o pui in jurul gatului, prostule! - Am incercat mancateas, da ma sufoc! -Alo familia Popescu? -Nu stiu, manca-ti-as, ca abia am intrat.. ![]() ![]() |
|||
04 Aug 2010, 13:35
|||
|
|||
La un spital de nebuni vine inspectorul. Acesta treubie sa vada cat de eficient este testul.
- Deci, cum ii testati pe pacienti sa vedeti daca ii puteti externa ? Directorul il duce la o cada plina cu apa (care avea si dop) iar pe margine erau trei lucruri: o galetusa de 5 l, o cana si o lingura. - Pe care o alegeti ca sa goliti cada cel mai repede ? - Galeata, desigur. - Vreti un pat la fereastra sau la perete ? intreba directorul. Trebuia sa scoateti dopul, asa e cel mai rapid ! motiva el. ![]() |
|||
04 Aug 2010, 16:58
|||
|
|||
Un tigan isi conducea Mercedesul si deodata face pana de cauciuc. Se da jos din masina sa schimbe roata. Un alt tigan apare si il intreaba:
- Ce faci aici, manca-ti-as? - Pai scot roata. Atunci al doilea tigan sparge parbrizul si spune satisfacut: - Gata, frate, eu iau casetofonul. Un tigan si un roman isi fac case una langa alta. Isi cumpara exact aceleasi materiale, mobila, etc si au facut casele identice. Peste un timp stau ei de vorba. romanul: - Eu daca vand casa asta probabil o sa primesc 5 milioane de euro pe ea. Tiganul: - A pai daca e asa, eu primesc 7 milioane de euro pe ea. - Pai cum sa primesti tu 7 milioane pe ea daca a mea este identica si valoreaza 5 milioane? - Pai da, dar eu nu am vecini tigani! ![]() |
|||
04 Aug 2010, 21:22
|||
|
|||
Hai ca revin si eu cu cateva bancuri...
![]() I: - Ce este de-a dreptul rautacios? R: -In Vinerea Marea , sa-i urezi lui Iisus un weekend placut... Iisus merge prin desert si intalneste un batran. Il intreaba: -Ce faci aici singur prin desert? -Imi caut fiul. -Cum arata fiul tau? -Are cuie batute prin maini si prin picioare. La care Iisus: -Tata! La care batranul: -Pinocchio! ![]() Doi alpinisti la marginea unei prapastii. Zice unul: -Aici a picat anul trecut ghidul nostru! Celalalt scandalizat: -Si asta o spui tu asa calm si linistit? -Ei si tu , era si asa destul de vechi si avea cateva pagini lipsa... Un boxer renumit isi lanseaza primul CD , cu toate ca nu era cazul. Un critic intreaba producatorii: -Care a fost asa de tampit incat sa-i spuna ca e in stare sa cante? Ragetele astea sunt de toata jena!!! -Nimeni , dar nimeni nu a fost asa tampit incat sa-i spuna ca nu poate sa cante..., spuse cu vocea gatuita un producator. -Ai auzit ca boxerul Colosso Mamello a fost descalificat? -Dar pentru ce? -Din cauza ca era superstitios! A ascuns o potcoava in manusa...=)) ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
04 Aug 2010, 22:23
|||
|
|||
Un cuplu decide sa plece in Caraibe. Sotia decide sa vina mai tarziu din cauza serviciului. Cand sotul a ajuns la hotel, a decis sa-i scrie un mail sotiei dar a gresit o litera din adresa si mailul a fost trimis la alta adresa. Mailul ajunge din greseala la o vaduva ce venise tocmai de la inmormantarea sotului. Citeste mailul si lesina. In mesaj scria: "Draga mea, am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale, dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta, vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de liniistita ca a mea. Nu-ti lua multe haine ca aici e o caldura infernala.
|
|||
06 Aug 2010, 18:42
|||
|
|||
Scara rautatii
1. Mori de ras 2. Muritul de ras e patetic, nu face bine unuia rau 3. Zambesti doar, rasul e daunator 4. Afisezi un zambet mic pe care il ai ca sa fie 5. Plictisit, fata neutra 6. Fata trista, ca sa inspiri tristete 7. Plangi ca sa ii faci pe ceilalti sa planga pentru tine fara sa stie de ce plangi 8. Casti ca sa ii indemni pe ceilalti sa se culce si sa le retezi capul cand dorm 9. Esti Pure Evil , ai retezat capul tuturor si te vei duce sa il omori pe singurul care iti mai e in cale 10. Ai omorat pe toata lumea si nu mai ai pe cine chinui sau omori 12. Esti singurul pe care il mai poti omori, asa ca te gandesti sa te omori 13. Realizezi ca daca te omori nu va mai fi nimeni pe care sa il chinuiesti sau sa il omori ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|