I g2g..
|
05 Aug 2010, 00:09
|||
|
|||
Vine luni A terminat ficul
Yeey! De-abia astept sa te intorci Bell Cu muulta inspiratie pt RPG And btw , parca ziceai ca aveai idei pentru un fic nou ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
05 Aug 2010, 00:17
|||
|
|||
Pai eu am zis pentru ca mia spus mie ca are idei pentru un fic nou dar nu mia spus si despre ce e vorba
![]() ![]() |
|||
09 Aug 2010, 19:12
|||
|
|||
ati off-topacit ceva pe aici
ma bucur asa mult ca m'am intors mi'a fost dor de voi si da..am terminat fic'ul si am idei pentru unul nou, care va fi o colaborare, o maare surpriza veti vedea la timpul potrivit |
|||
09 Aug 2010, 19:13
|||
|
|||
Bell ce dor mia fost de tine nu neau ajuns minutele si mesajele abia astept sa vad despre ce e vorba in noul fic nu ne dai niste detalii
EDIT:cum tiam promis, miam schimbat avatarul iti place ![]() |
|||
09 Aug 2010, 19:15
|||
|
|||
hehe
si mie mi'a fost dor de nunima mea prin telefon si internet si nu primiti niciun detaliu pana nu deschid topicul Al~inca mai am mesaje si minute |
|||
09 Aug 2010, 19:16
|||
|
|||
nu pentru mult timp in schimb eu nu mai am bani mai am 3 euro ma folosesc de telefonul lui Soph ca are 400 de mesaje, ce pnm
![]() |
|||
09 Aug 2010, 19:16
|||
|
|||
Bell,welcome back
Sper ca te-ai distrat pe acolo Si sper ca stii ca asteptam nexturi pe banda rulanta
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
09 Aug 2010, 19:17
|||
|
|||
n'ai vreo poza facuta la mare cu obiectivele turistice din eforie nord daca exista asa ceva
![]() |
|||
09 Aug 2010, 19:21
|||
|
|||
eu mai am 300 din 500
am mai vorbit si Dess..am sa ma apuc si de copiat |
|||
09 Aug 2010, 19:28
|||
|
|||
Bell
Mi-a fost dor de tine Welcome back Si apuca-te de transcris capitolele Vrem next la fic! Iar la ficul nou vei colabora tu si Al? Cam am impresia ca nu prea mai e o surpriza asta pentru mine Anyway , abia astept sa-l incepeti Presimt ca va fii interesant ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|