The house of fears
|
06 Aug 2010, 09:08
|||
|
|||
Doamne ajuta sa avem azi next pe aici
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
06 Aug 2010, 09:15
|||
|
|||
Deja m'am apucat si am scris 5 randuri
Deci sunt tare :> - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
06 Aug 2010, 09:17
|||
|
|||
Wow,nu-mi vine sa cred
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
06 Aug 2010, 09:43
|||
|
|||
Capitolul VI
~ Partea I ~ Da, mi’am spus eu in gand. Eram gata sa accept slujba , asa ca am sunat la familia Jones , pentru a’i anunta . Din nou , mi’a intrat nenorocita de casuta vocala . Uram cand se intampla asta , dar nu aveam ce face. Speram ca ma vor suna ei peste cateva ore , dar acest gand a disparut brusc , cand am auzit telefonul meu vibrand pe masuta din bucatarie . Am raspuns cu un glas ragusit , incercand sa par cat de normala puteam . Familia asta mi se parea din ce in ce mai ciudata , dar era prea tarziu sa mai dau inapoi . Toata ziua mi’am petrecut’o dormind , pentru ca la televizor erau numai stiri legate despre eclipsa . Mi se pareau prea plictisitoare . Era doar o eclipsa ; mare chestie . Pe la ora 17 : 30 , m’am gandit ca ar fi timpul sa ma pregatesc . Dupa ce m’am schimbat am iesit in graba afara . Megan deja se sprijinea de portiera masinii si ma privea cu subinteles. “ – Esti sigura ca vrei sa faci asta ? “ ” – Deja am acceptat . Nu mai pot da inapoi . “ M’am urcat in masina si am privit’o din nou pe Megan . Parea putin iritata de raspunsul meu , dar stiam ca e doar putin ingrijorata , desi nu prea avea de ce. Tot drumul nu am scos nici un cuvant . Priveam peisajul intunecat , care parea a fi din basme . Sincer , niciodata nu mi'ar placea sa locuiesc intr'un astfel de loc . Dintr'o data, acest gand mi'a amintit de casa mea ; de casa mea adevarata . Imi era atat de dor de mama . Imi faceam griji pentru ea . Ma gandeam cum se descurca singura , in lipsa mea . La telefon mereu incerca sa para fericita , desi nu prea reusea . O lacrima arzatoare imi aluneca pe obraz . Mi'am sters'o repede , nedorind ca Megan sa ma vada . Am inceput sa privesc din nou pe geam si am observat ca eram aproape de casa familiei Jones . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
06 Aug 2010, 09:48
|||
|
|||
Imi place
L-am citit in cateva secunde Si urmatorul next cand vine ? ( ) ![]() |
|||
06 Aug 2010, 09:53
|||
|
|||
Woow
Ma bucur ca l'ai citit Sophie Si ma bucur si mai mult ca iti place Urmatorul next banuiesc ca o sa vina diseara sau maine dimineata , daca sunt binedispusa :> - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
06 Aug 2010, 09:57
|||
|
|||
Atunci sper sa fii binedispusa toata ziua ca sa vina diseara
PS: Cum sa nu imi placa ce ai scris ? Esti o scriitoare de milioane spre deosebire de mine... ![]() |
|||
06 Aug 2010, 10:02
|||
|
|||
Si eu sper sa fiu binedispusa
Desi , daca sunt , inseamna ca stau mult timp afara Dar o sa vad eu P.S. : Eu nu sunt o scriitoare buna . Si acum vorbesc la modul cel mai serios . Sunt multe alte persoane pe forum , care se descurca de o mie de ori mai bine decat o fac eu . Eu doar am incercat sa fac un fic . E primul meu fic , deci va rog sa ma scuzati ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
06 Aug 2010, 10:14
|||
|
|||
Bine ... Tot sper sa fii binedispusa.
PS: Nu, ba nu, nu esti o scriitoare buna. Esti una foarte, foarte, foarte buna ![]() ![]() |
|||
06 Aug 2010, 10:20
|||
|
|||
Sophie , nu e nevoie sa imi faci complimente
Eu stiu ca nu e adevarat . Mai am mult de munca , dar o fac din placere. E ca un ..hobby ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|