The house of fears
|
06 Aug 2010, 10:23
|||
|
|||
Ba da, si o sa le insist pana iti bag in cap complimentele alea
![]() Si, ah, stiai ca eu am standarde diferite, nu ? Eu ma refer la continut, nu la lungime/exprimare atata timp cat citesc cel putin 30 de secunde si nu e incomod sa citesc PS: daca ghicesti ce urmeaza la ficul meu o sa iti dedic un capitol si il mai si scriu pe deasupra azi ca stiu ca mi-ai zis ca astepti nextul... ![]() |
|||
06 Aug 2010, 10:24
|||
|
|||
Hmm.. suna interesant
Poate imi pun mintea la contributie Dar deocamdata ma duc sa mananc ceva ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
06 Aug 2010, 10:24
|||
|
|||
Pai cine nu scrie un fic de placere? Cam toti scriu ficuri din placere
Si cum sa nu fii o scriitoare buna?Vrei bataie? Si nextul mi-a placut Desi mi-ar placea sa faci capitolele mai mari Next
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
06 Aug 2010, 10:31
|||
|
|||
Stiu .
Si mie mi'ar placea . Dar ma plictisesc repede Cand o sa ajung pe la ultimele capitole , o sa imi dau silinta mai mult ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
06 Aug 2010, 13:00
|||
|
|||
Hai ca am aterizat si eu si am citit..
Si ghici ce? Mi-a placut! Asa ca numai spune ca nu esti o scriitoare buna , cand toti iti zic contrariul. Si asta nu pentru ca tu sa nu te superi, e pur si simplu adevarul. Asa...revenind la capitol (la care speram sa fie mai lung ) , hmm...eclipsa?(de luna sau soare?) Pentru mine suna ca si cum ar fii o oportunitate pentru familia aia sa faca un ritual ciudat cu gaini cu capul taiat...hai ca incetez Next! ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
06 Aug 2010, 13:15
|||
|
|||
Deci, am citti si eu, si chiar mi'a facut ziua mai buna zi care oricum a inceput naspa
deci, da... capitolul imi place felul in care scrii, nu se intampla prea multe dar ce urmeaza se anunta a fi palpitant desi nu stiu cand o sa urmeze deci, cred ca sa inteles si de mai sus: Next! ![]() |
|||
06 Aug 2010, 13:42
|||
|
|||
Ma bucur ca ti'a placut
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
08 Aug 2010, 14:42
|||
|
|||
Pe aici cand avem next?
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
08 Aug 2010, 14:45
|||
|
|||
Azi nu .
Poate maine - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
08 Aug 2010, 14:52
|||
|
|||
nu poate
"maine sigur facem cum zici tu" aica Dess ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|