^_^ Ives, Ives, Ives[yeah,my art]^_^
|
05 Aug 2010, 18:19
|||
|
|||
iei si comenzi?
Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
05 Aug 2010, 18:20
|||
|
|||
Sunt foarte faine toate
Desi eu o prefer pe cea fara border
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
05 Aug 2010, 18:25
|||
|
|||
Imi place mult cum faci semnaturi si o prefer pe cea fara border dar crezi ca poti sa imi faci si mie o semnatura dupa poza asta
http://fc04.deviantart.net/fs41/f/2009/0...sar777.jpg am incercat si eu ceva dar daca ma crezi sau nu, am folosit Paint ca sa o pixelez, sa o decupez si apoi Microsoft office picture maneger ca sa ii maresc contrastul si sa o micsorez si a iesit ce vezi la semnatura mea si miar placea sa faci tu ceva, si sa scrie "Alice Morris" si "Be the change you wish to see in the world!" sper ca nu cer prea multe ![]() |
|||
06 Aug 2010, 17:45
|||
|
|||
*Helena, Desiree, tnx!>
![]() *Sophia, binenteles ca iau comenzi.:-> *Alice, ti-am facut semnatura, sper sa-ti placa..:-s Desi mie mi se pare cam simpla..>.< Probabil din cauza ca obisnuiesc sa folosesc 2 rendere, nu unu singur. ![]() ![]() |
|||
06 Aug 2010, 21:01
|||
|
|||
Yvy..
![]() Partenera mea de ''uu''-it.. Pot sa fac si eu o comanda? Ori cu astea doua: ![]() ![]() Ori doar cu ultima. Multumesc anticipat. > ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
06 Aug 2010, 21:04
|||
|
|||
Wow , deci e super semnatura Alice , sa fii mandra de ea si sa o porti sanatoasa
Poate vin si eu in curand cu o cerere...Tot zic asta , dar nu stiu ce poze sa aleg , ca am o gramada de imagini preferate ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
06 Aug 2010, 21:12
|||
|
|||
Helena.. am trecut si eu prin asta. Deci stiu cum e..
Yvy.. daca imi faci semnatura.. un simplu ''Isabella'' e de ajuns. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
06 Aug 2010, 22:26
|||
|
|||
Yv, merci moolt de tot e super semnatura si ador felul in care miai scris numele chiar daca e cam inchisa pentru gusturile mele, miar fi placut ca fata din poza sa iasa mai mult in evidenta dar iti multumesc mult ca tiai pierdut timpul pentru mine si, ah da, mi'am schimbat semnatura, nu s'a mai intamplat de mult
![]() |
|||
07 Aug 2010, 18:05
|||
|
|||
Deci...Ivy...:-) Am venit la tine cu o cerere dupa multe cercetari amanuntite prin folderele cu miile de poze preferate...si...evrika!
Te rog eu frumos , imi faci o semnatura cu pozele astea si astea? Si daca vrei , sa-mi faci si un avatar Ah da , iar borderul sa fie negru ![]() Imi faci cand ai timp ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
08 Aug 2010, 09:19
|||
|
|||
Imi place mult semnatura cu Emma Watson
Si cea a lui Alice e superba Bravo , Yvy - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|