De cate ori ati citit cartile HP?
|
08 Aug 2010, 13:14
|||
|
|||
Eu ºtiu cã am citit seria de ºapte ori fãrã sã mã satur ºi mama mi-a interzis dupã ce am terminat de citit a cincea oarã sã mai ating cãrþile Harry Potter, dar ce ºtie ea ce se întâmplã când e la lucru ºi eu acasã... ºi aºa am citit de ºapte ori seria ºi vreau s-o mai citesc odatã, pentru cã m-am enervat când am zis cã Susan Bones a picat la Ochi-de-ªoim când de fapt ea era la Astropufi... damn. Mãcar ºtiu cã sunt obsedatã de HP.
![]() ![]() ![]() |
|||
30 Aug 2010, 23:30
|||
|
|||
Docamdata o singura data dar le voi cauta si in engleza caci ma pricept foarte bine la aceasta limba cred ca au si mai mult farmec scrise in engleza
Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
14 Sep 2010, 15:53
|||
|
|||
Eu am citit primele 2 carti Harry Potter de 2 ori
![]() |
|||
06 Oct 2010, 21:14
|||
|
|||
Sincer nu sunt adeptul cititorilor care citesc cartea de 100 de ori. Am citit doar o singura data toate cartile, cronologic, fara nicio pauza.
![]() |
|||
06 Oct 2010, 21:27
|||
|
|||
Pai eu am citit toate cele 7 volume o singura data. Si Vladimir. Poti sa citesti o carte de mai multe ori , si de fiecare data sa descoperi ceva nou. Asa mi s-a intamplat mie , dar nu la Harry Potter ^^
~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cate carti ati citit? | Cho_Chang | 72 | 13,015 |
27 Oct 2010, 12:41 Last Post: Evelina R. Potter |
|
Opinie-Cartile Harry Potter ne-au schimbat felul de a fi? | Julia Lilith Potter | 32 | 7,939 |
04 Apr 2009, 15:34 Last Post: Andra Preety |