Parerea despre membrii
|
09 Aug 2010, 21:11
|||
|
|||
dapp, si eu ador accentul tau de suceveanca imi povesteai de profa ta de romana [ ] si in loc sa spui
"A murit" cum corect gramatical, si cum spun galatenii tu zici: "O murit" cu un accent incredibil sau cand am vorbit prima oara la telefon, ma scuzi ca dau pe post, dar imi spunea despre o fosta relatie, cu R. si faci tu "O fost o relaatie ataat de deschisaa" nu o sa uit niciodata Dapp, scz de off ![]() |
|||
09 Aug 2010, 21:47
|||
|
|||
Aly..
Pai.. ma inteleg destul de bine cu tine.. Si imi place ca esti activa, scrii la ficurile tale [nu ca.. altcineva.. eu, de exemplu =))] si ca scrii la RPG-uri.. Uu si ca esti activa pe MyWorld.. Deeci.. numai cuvinte de lauda. ; )) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
09 Aug 2010, 21:54
|||
|
|||
dapp, Izzy, cum am zis, nus nici eu chiar asa de speciala
dar tu esti esti o persoana deosebita, o prietena foarte buna, nu mie, ci in general esti talentata la rpg si la ficuri [ nu si la constanta cu care postezi nexturi ] si ai un simt al umorului e nota 10 altceva nu stiu ce as mai putea sa spun ![]() ![]() |
|||
10 Aug 2010, 10:13
|||
|
|||
Chiar am spus "o murit"
si la faza cu "ataat" eu mereu zic asa anyway imi place de nunima mea prin telefon nici nu puteam gasi alta mai buna |
|||
10 Aug 2010, 11:20
|||
|
|||
nici eu nu puteam gasi o nunima mai buna doar pe Sophie dar ea e "soramea" si uneori mai e si Batman si eu la fel si ii mai zic si "copil"
Deci, Bell, tu mereu cand folosesti perfectul compus spui "O" in loc de "A" e o chestie moldoveneasca Deci, am uitat sa spun mai sus ca esti si un bun psiholog si noi mai mult ne'am imprietenit dupa ce am facut pe psihologul una pentru cealalta ![]() |
|||
10 Aug 2010, 11:29
|||
|
|||
Alice, erm, personal, nu te cunosc : p Defapt, personal nu cunosc pe nimeni asa ca nici nu cred ca era nevoie sa mentionez
Alice, esti o persoana inteligenta, sociabila, sigura de sine, erm... si esti capricorn Da, da, e o calitate, ca doar si eu sunt un capricorn cu orgoliul cam sensibil xD ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
10 Aug 2010, 11:30
|||
|
|||
Sam
o soimeanca minunata esti foarte de treaba..si ma bucur mult ca suntem prietene |
|||
19 Aug 2010, 13:20
|||
|
|||
o prietena cu care ma distrez pe forum!
|
|||
25 Aug 2010, 10:56
|||
|
|||
Nestiind cine esti voi spune despre Bell.
Bell, esti geniala. Si te admir din toate punctele de vedere. Esti o prietena adevarata si esti buna cu toata lumea. Esti tot ce eu nu voi fi niciodata. Cat despre Rp-uri nu trebui sa zic pentru ca sti deja parerea mea, dar eu insist si-ti zic ca sunt fabuloase. Sper sa intalnesc persoane minunate ca tine si in lumea reala > ![]() my momma { raised } me a prophet
|
|||
25 Aug 2010, 10:58
|||
|
|||
Zoya
Pentru mine ,tot Zoya ramai Imi plac foarte mult rpg'urile tale si imi pare rau ca nu am apucat sa facem unul impreuna . Pari o persoana amabila si prietenoasa ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 42,204 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,159 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|
Totul despre zodii | Bell Evans | 79 | 17,321 |