O mancare pe cinste.
11 Dec 2009, 22:33
Marie era in camera ei ascultand muzica in casti.Dar in acelasi timp era si foarte infometata,asa ca hotara sa faca o vizita in bucatarie ca sa haleasca ceva pana nu lesina
Ajunse in fata cunoscutului tablou si intra in camera mare si plina de spiridusi.Se intalni cu Dobby.

"-Salut Dobby.As vrea o portie deeee.....defapt vreau.....nu,nu mai bine iau....of.Firar.Punemi cate o portie din toate pentru Dumnezeu."
"-Sunteti sigura?intreba spiridusul cam nedumerit."
"-Normal.Mai sunt inca patru ore pana se serveste cina,asa ca treci la treaba!Vrei sa mor de foame aici???"
Marie zambi si se intoarse pe calcaie gandindu-se sa-si ia un suc apoi il auzi pe spiridus zicand:
"-Da,sa traiti."
Facu o mutra ciudata si il privi in ochi.
"-Ce ai spus?"
"-D-da sa traiti,raspunse spiridusul speriat."
Probabil se intreba ce era cu ea.
"-Deci,asa se pare.TU VREI SA MOR DE FOAME!!!E,las ca-ti dau eu tie!"
Apoi Ginny di Hahalina:
"-In numele Dezvoltarii cunostintelor,in fine,stii tu povestea,iti interzic sa ii faci ceva acestui spiridusi.Numai membrii din acest club pot facemancare din ei .Va multumim."

~Rachel~

[Image: collec11.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
17 Mar 2010, 10:13
Alexander, deoarece ii placea sa spioneze pe oricine a vazut-o pe Marie intrand in bucatarie si s-a intrebat oare ce vrea sa faca acolo!
El a intrat in bucataria si a salutat-o pe Marie:
-Buna Marie!
-Buna Alexander!
-Ce faci aici? a intrebat Alexander curios!
-Imi era foarte foame! a raspuns Marie. Vrei sa mananci si tu cu mine?
-Desigur! a raspuns bucuros Alexander ca isi facea o noua prietena! Dobby, adu ceva de mancare aici si rapid, ca de nu te vrajesc!
07 May 2010, 14:17
Bell se strecura pe usa masiva din bucatarie, cu gandul la mancare. Se trezise brusc, adormind dupa ora de Istoria Magiei cu un gol imens in stomac. Nu era sigura daca acesta se produse din cauza foamei sau a emotiilor cauzate de ultimele intamplari, dar cert era ca nu mai mancase de la cina de aseara.
Timida, se uita dupa un spiridus, pana cand o observa pe Marie care fu la fel de suprinsa sa o vada acolo.
"-Heyy, ce faci aici??" o intreba ea.
"-Pai, mi s'a facut foame si pana la pranz mai este" murmura Bell.
"-VIZITATOOORI!!!" tipa Ginny, iesind cu o tigaie in mana si lovindu'l pe Zen cu ea in cap.
"-Poti sa'ti tii tigaia aia acasa?" mormai baiatul, enervat la culme.
"-Nu!" raspunse Ginny, scotand limba si incepand sa loveasca tigaia cu un polonic. "Inainte, Mars!!" tipa ea la spiridusii care treceau speriati pe acolo.
In cele din urma, Dobby se intoarse cu o portie de mancare pentru Zen si una pentru Marie.
"-Domnisoara Evans!!" spuse el, facand o reverenta.
"-Buna, Dobby" spuse Bell.
"-Ce va aduce pe la noi?" intreba micuta creatura, cu ochii cat mingile de tenis.
"-Pai, as vrea ceva de mancare daca e posibil" spuse fata.
"-Imediat se intoarce Dobby" raspunse spiridusul, disparand.
Nu dura mult si o tava argintie, cu bucate alese fu asezata in fata cercetasei, care incepu sa manance cu pofta din toate mancarea..
08 May 2010, 16:48
Stefan se strecura prin intrarea secreta din portretul Doamnei Han in bucatarie. Cand sa intre in bucatarie, o observa pe Ginny conducand un sir de spiridusi in timp ce batea la o tigaie cu un polonic. Aceasta se opri brusc si arunca in spate tigaia si polonicul. Din partea cealalta a bucatariei se auzi un "Au". Apoi, Ginny scoase din buzunar un pergament lung de 734629 metri si incepu sa il citeasca spiridusilor. "Legea masinilor de spalat roz cu stelute, fara indoiala" gandi baiatul. Se strecura discret pana in cealalta parte a bucatariei, unde o gasi pe Bell, impreuna cu o alta colega.
"Buna!" sopti el.
Bell ii intoarse salutul, dupa care facu prezentarile:
"Marie, el e Stefan Wandcore, Stefan, ea e Marie Jojo Austen."
"Incantata!" spuse cercetasa, dand mana cu Stefan.
Langa cei 3 veni Dobby, care spuse:
...

Razbunarea cea mai mare

Este cand dusmanul tau

E silit a recunoaste

Ca esti bun si el e rau!
08 May 2010, 17:10
"-Ce doreste domnul??" chitati spiridusul, dar fu intrerupt de Ginny si polonicul ei rasunator:
"-Haideti, miscati'va!!!" urla ea la spiridusii care isi fluturau pumnisorii, aparent incomodati de zgomotul teribil pe care il facea fata cand lovea polonicul de tigaie.
"-Ginny, nu'i mai chinui!" spuse Marie, razand.
"-Nu te aude" chicoti Stefan. "Dobby, vreau sa imi aduci o friptura de curcan, nist cartofi copti si suc de dovleac, mi'e foarte foame" continua baiatul, iar Bell uita ca Dobby era langa ei.
"-Da, domnule, Dobby adus mancare imediat" chitai spiridusul, disparand printre picioarele meselor acoperite cu fetel de masa albe ca zapada.
"-Ti'e foame tare?" intreba Bell, razand.
"-Nu am mai avut rabdare pana la micul-dejun, stomacul meu protesteaza" raspunse Stefan.
"-Uite'l pe Dobby" murmura Bell, in timp ce o tava argintie fu asezata in fata baiatului.
"-Dobby ureaza pofta buna" spuse mica vietate, in timp ce Stefan multumi si incepu sa manance cu pofta din bunatati..
28 May 2010, 23:08
"Multumim, Dobby! Trebuie sa plec, Stefan. Pa, fetelor." a zis, luand tava cu mancare.
"Unde te duci sa mananci?"
Marie era doar curioasa.
"Nu stiu... cred ca in camera mea. Sau poate... nu. Nu cred! Ba da... posibil in camera mea. Acolo trebuie sa imi fac si temele."
"De ce?" a ripostat Ginny.
Fata asta nu se putea abtine sa nu comenteze.
"In numele tutror, vrem sa'ti faci temele cu noi. Te rugam!"
"Daca tu insisti... Mai vedem!"
Bell se strecura usor pintre spiridusi, iesind din bucatarie.

[Image: 20090723022350m.jpg]

I love DOLLS. I love R.
29 May 2010, 10:51
Ajunse in holul imbracat in mantia noptii, dar nimeni alta decat Dna Norris ii iesi in cale.
"-Mata afurisita" sopti Bell, intorcandu'se spre bucatarie. Incepu sa alerge cu tava de mancare in mana, incercand sa nu cada. Patrunse in bucatarie, unde ii gasi pe prietenii sai mancand in liniste.
"-Te'ai razgandit, Bellyshor?" intreba Stefan, zambind.
"-De fapt, viitoarea sotie a lui Tom mi'a iesit in cale" raspunse cercetasa, respirand greu.
Tom se ridica din bratele lui Stefan si veni spre ea, miorlaind trist.
"-Ti'e dor de ea?? Atunci du'te" sopti Stefan, in timp ce motanul se cuibari in bratele lui Bell. Aceasta incepu sa'l mangaie, in timp ce rontaia o briosa cu capsuni.
"-Deci, ce vreti sa facem acum?" intreba Marie, care fusese tacuta pana atunci.
"-Nu am nicio idee" raspunse Alex, dar Ginny aparu de dupa colt cu un capac de cratita roz, cu stelute stralucitoare.
"-Sa terorizam spiridusii!!!" urla ea, zambind.
"-Aaa, alta sugestie?" intreba Lizzie, razand.
"-Ce'ar fi daca.." incepu Stefan.
28 Jul 2010, 18:52
- Daca i-am ajuta ! spuse Sophie aparand de dupa colt.
- O idee buna, zise Bell, luand o tigaie.
- Si, ce sa facem ? intreba Sophie. Ce spuneti sa facem... suc de dovleac, rase ea. Nu de alta, insa e printre singurele lucruri pe care le pot face fara sa arunc in aer bucataria.

- Eu ma pricep sa fac placinta cu mere, zise Bell.
- Eu cred ca as putea face o pizza, zise Stefan in timp ce o gloata de spiridusi se duceau sa il ajute.

-Bell, ce spui, vrei sa facem impreuna placinta? intreba Sophie in timp ce decojea un mar. Incepu sa il taie marunt, fiindca putea sa se descurce si fara razatoare.

[Image: sig.png]
10 Aug 2010, 23:34
"-Sper sa nu ma tai si pe mine!!" chicoti Cercetasa.
"-Bell, o mana de ajutor!?" spuse Sophie, cu trei mere in mana. Unul aproape cadea. Fata il lua si il aseza pe masa.
"-Sigur vor sa ii ajutam? Par..molestati!" spuse Marie, venind langa ele.
Spiridusii se adunasera intr'un colt si ii priveau speriati.
"-Dar nu facem nimic rau!" spuse Bell, mirata.
"-Poate nu vor sa ii deranjam" spuse Stefan, care aparu langa ei impins de cateva maini micute.
"-Domnii trebuie sa stea cuminti. Dobby se descurca!!" spuse spiridusul, desprinzandu'se din multime.
"-Dar nu faceam nimic rau" sopti Lizzie.
"-E ok, mai bine stam aici!" spuse Sophie, ganditoare.
Se asezara din nou la masa si se cufundara in ganduri..

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Dezastru si mancare ! Katya Sokorov 5 1,812 17 Aug 2010, 14:48
Last Post: Klavdia Belikov