On/Off like a switch
|
15 Aug 2010, 20:09
|||
|
|||
Salut! In primul rand ca salut salut si in al doilea rand salut ca sunt plecat pana joi seara la munca. deci ne vedem joi seara sau vineri dimineata.
One love le: poate termin pe tren in seara asta capitolul 7 si intru putin din linzs sa va dau link-ul ![]() You must never give in to despair. Allow yourself to slip down that road and you'll surrender to your lowest instincts. In the darkest times, hope is something you give yourself. That is the meaning of inner strength.
Fanfics: Harry Potter si Sarpele Mistic Harry Potter și Metodele de Raționalizare |
|||
15 Aug 2010, 22:17
|||
|
|||
have fun
si te asteptam sa revi |
|||
15 Aug 2010, 22:20
|||
|
|||
Nu stiu cat de mult se va distra, sis, din moment ce pleaca la munca. Daar.. hai sa-l incurajam. Yep, Have fun!
Ne vedem cand te intorci. OFF: Lasa-ma sa-ti spun Flavius la ''Off''. @Bell.. Ce mai face fasola / sis'a / uu-itoarea mea?? ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
15 Aug 2010, 22:20
|||
|
|||
bineee
tocmai a ajuns din oras si aproape am alergat sa ajung la timp pentru conferinta |
|||
15 Aug 2010, 22:22
|||
|
|||
Daa, si eu iesisem putin pe la 8 si ceva, apoi cand era 20:59 eu alergam pe strada.
Anyway.. ma bucur ca.. n-am intarziat. ![]() You run. I con.
|
|||
15 Aug 2010, 22:23
|||
|
|||
dap, nici eu nu am intarziat
sunt punctuala |
|||
15 Aug 2010, 22:26
|||
|
|||
Mhh. Eu nu pot spune acelasi lucru.
Punctualitatea nu e punctul meu forte. Intreab-o pe Bells pentru informatii mai clare. Recordul meu de intarziere e de 18 minute. Atat de mult m-a asteptat saraca intr-o zi ca sa mergem la scoala. You run. I con.
|
|||
15 Aug 2010, 22:27
|||
|
|||
la scoala
Rose sta la usa cateodata si eu rad de ea din banca |
|||
15 Aug 2010, 22:33
|||
|
|||
Hei...bafta la munca Nu stiu daca o sa ai "fun" pe acolo...
![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
20 Aug 2010, 21:37
|||
|
|||
Am revenit. Sry, trebuia sa vin joi dar am avut de facut ore suplimentare si azi.
You must never give in to despair. Allow yourself to slip down that road and you'll surrender to your lowest instincts. In the darkest times, hope is something you give yourself. That is the meaning of inner strength.
Fanfics: Harry Potter si Sarpele Mistic Harry Potter și Metodele de Raționalizare |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|