O noua potziune
|
06 Sep 2007, 21:17
|||
|
|||
Mooamaa...de abia astept...Este concursul care mi-a placut cel mai mult.Impreuna cu cel de poezie...Haideti cu potiunile..Fara numar fara numar...
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
07 Sep 2007, 12:49
|||
|
|||
Uff... scz k nu am mai intrat... dar mi-a facut probleme mari de tot netul l-am dus la reparatii si vreo doua zile a ramas acolo... oricum concurez
dau un edit mai incolo |
|||
11 Sep 2007, 09:04
|||
|
|||
Mmmhh... Punkish_Girl pls alege alt titlu pentru ca este copiat... Adik exista si in carte.
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
11 Sep 2007, 13:25
|||
|
|||
K atunci titlul este "mortalovivamania"
|
|||
11 Sep 2007, 23:17
|||
|
|||
Shi eu vreau sa ma inscriu!!!! :-D
![]() |
|||
12 Sep 2007, 11:48
|||
|
|||
Daca se inscrie si Ginny si Joana e bine si 4. Dar va rog sa va grabitzi. Cand incepe scoala nu o sa mai pot intra asa de des...
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
13 Sep 2007, 10:29
|||
|
|||
si eu ma inscriuuuuuuuuuuuuuu!!
potiunea mea o fac maine ca acum nu am idee de un nume ![]() ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
13 Sep 2007, 17:35
|||
|
|||
Ok uite potiunea mea:
Saloria Ustensile: - Un ceaun de piatra - Un cutit mai mic - Un baston lung de cel putin 85 de centimetri - Un castron Ingriedente: - Patru aripi de fluture (neaparat verde) - Piele de Sarpe Irlandez Negru - 105 grame de zahar - 48 grame de piper facut de goblini - Flori culese din munti, de preferat uscate - Doi dinti de Dragon Rosu - Trei samburi de la prune - Miere Mod de preparare: Se pune apa la fiert. Se adauga pielea de sarpe, se asteapta fix 2 minute si se arunca in ceaun cei doi dinti de Dragon Rosu. Se amesteca cu bastonul 20 de minute in sensul opus acelor de ceas. In timp dintii de dragon se dizolva. Apoi se toaca marunt aripile de fluture si se adauga in potiune. Se amesteca inca 5 minute in sensul acelor de ceas si se pun samburii de prune. Se adauga si zaharul si se asteapta 10 minute sa fiarba. Dupa ce se scurg cele 10 minute, potiunea va avea o nuanta de roz pal. Se pune si piperul (gustul lui nu se va pastra). Dar sa se aiba grija sa nu se piarda, deoarece trebuie sa fie fix 48 de grame, altfel potiunea devine otrava. Se amesteca de 4 ori in sensul ceasornicului. Florile uscate se presara pe deasupra. Mai amestecati de 3 ori invers acelor de ceas si puneti la sfarsit mierea. Acum se toarna potiunea in castron si se asteapta sa se raceasca. Aspect: Potiunea ia la sfarsit culoarea de visiniu inchis. Efect: Aduce celui care bea o stare de relaxare si comfort. Totul dureaza doua ore. Mod de administrare: Se iau 7 inghitituri mari. Gustul nu e prea bun, dar trebuie baut incet.Daca ramane potiune, nu puteti sa o pastrati pentru mai tarziu. Aceasta oricum dispare dupa o ora. Atentie! Nu beti prea des aceasta potiune. Cel putin odata la sase ani. |
|||
13 Sep 2007, 20:51
|||
|
|||
HoNoLuLu- potiunea intelepciunii
Ustensile:
Ingrediente:
Mod de preparare+ aspect final+ utilizarea corecta+ proprietati: Se aprinde focul sub ceaun. Apoi se pune hellabora. Se lasa sa fiarba la foc mic timp de 10 minute. In acest timp in castron se amesteca sangele de salamandra cu cel de dragon. Apoi radacinile de stanjenel se strivesc cu latul lamei pumnalului de argint. Radacinile strivite se adauga peste sangele de dragon si salamandra si se amesteca bine. Se pune amestecul intr-o eprubeta ce se acopera cu un dop si se agita foarte bine. Apoi se varsa peste hellabora si sa lasa sa fiarba la foc mic in timp ce se amesteca in sensul acelor de ceasornic odata la 2 amestecari in sens invers acelor de ceasornic. Daca a fost facuta bine, pana acum potiunea ar fi trebuit sa ajunga galbena. Apoi se adauga firele de unicorn si se amesteca iarasi. Acum potiunea trebuie sa fi prins o nuanta mai inchisa de galben. Apoi petalele de margareta, frunzele de matraguna se strivesc si ele si apoi se amesteca cu solzii in castron. Se adauga apoi in potiune. Se amesteca iar si apoi se lasa 20 de minute fara foc sub ceaun. Cand e gata aceasta ar trebui sa fie de culoare Auriu deschis. Daca este consumata regulat, adica un pahar odata pe an aceasta aduce bautorului intelepciunea legendara. Daca cura este intrerupta intelepciunea va incepe sa scada. ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
14 Sep 2007, 19:52
|||
|
|||
Nici nu av putetzi imagina cat de greu i-a fost sa aleg... Am ales mai mult dupa ce efect au pentru ca totzi vatzi descurcat minunat! Bravo!!!
Locul I: HellRidelGirl Locul 2: Punkish_Girl Locul 3: andreea may Mentiune: Ginny Felicitari tuturor!!! Sper sa nu va suparatzi Oricum toate au fost de nota 10! Repet. Mi-a fost foarte greu sa decid... ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Conferinta noua | Raizen Isildur | 121 | 27,771 |
05 Jan 2011, 22:01 Last Post: Daniel Cruplud |
|
Thema noua | Raizen Isildur | 16 | 4,244 |
29 Dec 2009, 13:24 Last Post: Ella Tamashi |
|
Noua profesoara | Cheyenne Laurette | 1 | 1,314 |