Urari Zile de Nastere
|
07 Aug 2010, 20:40
|||
|
|||
>
![]() ![]() Multumesc mult pentru urari! ^^ Alice, am baut doar suc si sampanie... deocamdata. [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
07 Aug 2010, 20:43
|||
|
|||
Cu placere,Bree
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
07 Aug 2010, 20:47
|||
|
|||
Ai grija sa nu te imbeti de la sampanie it might happen eu am patito la o nunta acum 4 ani, am baut vreo 2 pahare si eram deja ametita, dar aveam aproape 10 ani deci, se scuza
si nici nuti doresc sa bei altceva care sa contina alcool, inafara de sampanie ![]() |
|||
07 Aug 2010, 20:54
|||
|
|||
Breeeee..
Laa muuuulti anii !! Sa fii fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele! ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
07 Aug 2010, 23:28
|||
|
|||
Cu placere Bree
Sa stii ca iti trimite si Bell un "La multi ani" din partea ei ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
08 Aug 2010, 08:20
|||
|
|||
Imi cer scuze , Bree
Dar ieri nu am putut sa intru pe forum ![]() La multi ani , cu intarziere Sa ai parte de ceea ce iti doresti - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
15 Aug 2010, 14:29
|||
|
|||
La multi ani, Ginny!! [sper ca n-am gresit ziua =))]
Isabella [ CoS ]: pss... puiu'.. gasii sempanie in barlogu' lu' Smolly.. hai la baut Isabella [ CoS ]: Ginny: asa Ginny: Ginny: Isabella [ CoS ]: nu esti bucuroasa? Isabella [ CoS ]: ) Ginny: acu baui sampanie Ginny: ) Ginny: alege si tu o bere Ginny: nu mai pot Isabella [ CoS ]: ei, dracie Isabella [ CoS ]: Ginny: ) Ginny: e sf maria Ginny: nu?? azi e nu? Isabella [ CoS ]: la muti anii Isabella [ CoS ]: [nush ] Isabella [ CoS ]: Ginny: eo credeam ca e marti Ginny: azi e luni? Ginny: o.o Isabella [ CoS ]: duminica Ginny: mersi Isabella [ CoS ]): Isabella [ CoS ]: ) Ginny: asa=]]] totuna Ginny: Ginny: aprox Asa. Acum ca am pus informatia secreta. Sii: Ginny: nu nu urmaresc sa ma treci in testament=]]] Isabella [ CoS ]: iii Ginny: desii o acadea..doua Isabella [ CoS ]: ) Ginny: ) Ginny: deja l'am corupt pe matt sa imi dea vreo 10 Ginny: saracul Ginny: Isabella [ CoS ]: )) =))) Asta era prea tare. Bun, deci.. Din nou, la muti ani, Ginny. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
15 Aug 2010, 14:31
|||
|
|||
La multi ani, Ginny!!!
Later Edit: Sunt Bell, nu mi'am dat seama ca eram pe contul asta anyway, la multi ani inca o data, hahi a mea # Bell Evans Clone ![]() Just because you've got the emotional range of a teaspoon doesn't mean we all have. |
|||
15 Aug 2010, 14:49
|||
|
|||
wiii
![]() ![]() eo ziceam ca plec ![]() u're so sweet ![]() (puiu de curca:> tu stii deja ce cadou am primit de la stii tu cine..nu spune nimanui;; ) =]]]] ube ![]() |
|||
16 Aug 2010, 09:07
|||
|
|||
La multi ani,Helena
Sa fii fericita si sa primesti ceea ce iti doresti in viata Happy Birthday
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Urari | Charlizze Di Rino | 14 | 4,844 |
29 Apr 2008, 22:22 Last Post: Deea Potter |