Slujbe si Magazine
|
16 Aug 2010, 11:47
|||
|
|||
S-a prezentat si ideea reintroducerii slujbelor si a magazinelor de pe Aleea Diagon. Membrii mai vechi stiu despre ce e vorba, cei noi vor invata.
Practic fiecare magazin de pe Aleea Diagon va avea un forum si un vanzator. Vanzatorul isi face topic cu reguli, cu marfa samd. Vanzatorul este de asemenea si moderatorul acelui forum. Cand un user posteaza o cerere de cumparat, vanzatorul este responsabil sa adauge obiectul respectiv in cufarul userului si de asemenea sa reduca din numarul acestuia de galeoni. Va rugam sa postati comentarii cu privire la aceasta sugestie. |
|||
16 Aug 2010, 12:01
|||
|
|||
Mi se pare super, suna chiar foarte interesant si distractiv.
![]() Twinkle, twinkle, little bat! How I wonder what you're at! Up above the world you fly, Like a tea tray in the sky. Twinkle, twinkle, little bat! How I wonder what you're at! |
|||
16 Aug 2010, 12:49
|||
|
|||
Dap, si mie mi se pare o ideea grozava.
Astfel va fi mult mai amuzant si, cine stie, poate vor fi si mai multi membri activi daca vor fi si vanzatori si vor avea aceasta responsabilitate. Apropo, Raiz, as putea sa intreb, ce magazine sunt? You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
16 Aug 2010, 12:54
|||
|
|||
Eu as zice sa se faca propuneri pentru magazine, adica poate sunt magazine care nu ar trebui sa existe neaparat ...
![]() |
|||
16 Aug 2010, 13:58
|||
|
|||
Eu as zice sa ramana lucrurile asa. Adica, posturle tip RPG nu vor mai fi posibile daca se reintroduc magazinele, cererile si galleonii, nu? Vom pune cererea si gata.
Nu s-ar face prea mult tam tam, care poate fi evitata de altfel, acum ca elevii ar fi limitati la marfurile inventate de vanzatori? Sau vor fi posibile si comenzile? ; ![]() Cum stim cati galleoni avem? cum ii vom castiga? cum se va scadea din ei? totul va fi doar teoretic sau vor aparea sumele la profil? Va fi obligatoriu? Vor conta in vreun fel obiectele cumparate si depozitate in cufar? Daca vor fi cruciale la orele tinute (si in RPG-uri in general), atunci nou venitii vor fi dezavantajati ori vor primi o suma de "logare" care sa le permita cumpararea obiectelor necesare primului an? ok, sunt plina de intrebari intortocheata azi xD ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
16 Aug 2010, 14:02
|||
|
|||
Ma gandeam sa se faca totul in RP, inclusiv cand cumperi, si sa se poata face RP si la magazine ^_^
![]() |
|||
16 Aug 2010, 14:05
|||
|
|||
cred cã putem obþine galeoni la concursuri, deci ar trebui sã vedem ºi partea cu "sã fie mai multe concursuri, ca sã strângem ºi noi galeoni".
mi se pare o idee genialã partea cu magazinele. Mai ales cã aºa se dezvoltã ºi acest RPG. o sã fie fun (: ![]() |
|||
16 Aug 2010, 15:35
|||
|
|||
Toate probleme astea sunt gandite de data trecuta. Cand au fost magazinele si slujbele introduse intiail totul mergea perfect deci nu-i problema. Se poate face RP la magazine insa comenzile nu o sa fie in RP ca nu sta nimeni sa citeasca postu si sa si raspunda cu un post RP. Vanzatoru are alte de facut.
|
|||
16 Aug 2010, 15:38
|||
|
|||
OK
![]() Oricum stiu ca ideea aste e buna, dar ma mai gandeam la ceva, fiecare membru sa aiba un maxim de comenzi pe saptamana, fiinndca altfel faci multe posturi repede comandand, si nu se mai face RP ... ![]() |
|||
16 Aug 2010, 17:10
|||
|
|||
Ollivanders Ollivanders Ollivanders
Ideea de la inceput a fost geniala, da o anumita complexitate forumului. Plus ca e si distractiv. Mai ales castigarea galeonilor. Face forumul activ si membrii vor munci mai mult. Plus ca o idee de aseara era in legatura cu concursurile. Mai am cate ceva de stabilit si apoi suntem gata sa incepem ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|