Deborah C. Richiard
|
16 Aug 2010, 16:20
|||
|
|||
Deborah Charlotte Richiard.
![]() NUME COMPLET.Deborah Charlotte Richiard NICKNAMES.Debby VARSTA.13 DATA NASTERII. 30 August INALTIME.1.69 GREUTATE.45 FORMA CORPULUI.Supla,firava. CULOAREA PARULUI.Blond CULOAREA OCHILOR.Albastru. CEEA CE II PLACE.
PERSONALITATE.Debby,asi avea multe de spus despre ea, este o fire atat de naiva,firava, gingasa, incat nu pot spune mai multe. Este Debby, si doar atat. O fire copilaroasa si plina de entuziasm. PARINTI. Debby a ramas orfana de la varsta de 3 ani, ambii parintii au fost ucisi de boala, iar Debby a ramas cu bunica si fratele ei. A trecut greu peste acele momente, iar fara bunica ei nu ar fi reusit. Tatal-Petter Richiard
LOCUL NASTERII.Anglia![]() Mama-Elwen Richiard ![]() Bunica-Angela Richiard ![]() Fratele-Aidan Richiard ![]() ALTE PERSOANE IMPORTANTE.Fratele sau (My guardian angel) ANIMAL DE COMPANIE.Pisicuta, Chesor PS:Am sa-mi fac o descriere mai amanuntita a personajului in jurnalul meu. ![]() "Ochii pot fii pacaliti,Dar inima vede clar." |
|||
16 Aug 2010, 16:46
|||
|
|||
Hi there , Deborah
Welcome on DM...respecta regulile , speram sa fii activa and...have fun! P.s: Ti-am trimis o cerere de prietenie ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
16 Aug 2010, 16:56
|||
|
|||
ºi eu þi-am trimis o cerere de prietenie (:
apropo, descrierea îmi place mult (ºi încadrarea e fainã rãu.) happy posting ![]() |
|||
16 Aug 2010, 17:08
|||
|
|||
Bine ai venit pe forum !
Ai cont cumva si pe alt forum HP ? Have fun around here ! > ![]() |
|||
16 Aug 2010, 17:29
|||
|
|||
Bine ai venit, Debby ! Te-am vazut la rpg :>. Sa fii cat mai activa !
![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
16 Aug 2010, 21:32
|||
|
|||
Bine ai venit
Sper sa iti faci multi prieteni aici Ne vedem la Rpg P.S. : Iti dau si eu o cerere de prietenie > ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
17 Aug 2010, 12:15
|||
|
|||
heyy bun venit
sper sa te distrezi pe aici si sa'ti faci multi prieteni [~ti'am dat si eu o cerere de prietenie ![]() citeste regulile si fi activa poate scriem si un rpg impreuna |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|