Site of the moment
|
17 Aug 2010, 15:47
|||
|
|||
Intru pe un top Harry Potter si ce vad?
Site Of the Moment: Harry Potter Romanian RPG An romanian active forum-based RPG on Harry Potter world. Automatic sorting, interesting activities, active members and a lot of fun. Dau click si apare forumul nostru.=]]]] Stiam eu ca si strainezii ne iubesc=]]]]]]]]]]]]] Imi aminteste de faza de aseara. Nu are nici o legatura, dar tot e funny. Ajung acasa, deschid laptop-ul..Scriu la adresa darkmark.com si imi apare o imagine cu totul si cu totul diferita de forumul nostru. Eu in gandul meu "Ce rapid a fost Raizi cu schimbarile O.O". Cand el zicea ca o sa ia ceva timp pana schimba culorile, si eu deodata vedeam si alta tema, banner diferit etc etc. Asta pana sa ma uit la adresa si sa vad ca e darkmark.com, nu darkmark.org. Batuta in cap mai sunt=]]]] In concluzie forumul nostru ruleaza peste toate celelalte! "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
17 Aug 2010, 15:51
|||
|
|||
Nici nu e de mirare.
DarkMark.org [org, Kennya, org. ca dupa ce mi-ai spus, ma gandeam ''Bai, hai sa vad si eu ce schimbari a facut Raiz. ![]() ![]() Daa.. strainezii astia ne adora. Datorita muncii pe care o depuneti voi, adminii, si.. contributia noastra, a membrilor. [cum am zis si aseara: eh, suntem toti importanti si gata, ce naiba ![]() So.. again.. DarkMark.org RULLZ !! [DarkMartieni.. DarkMartieni.. \ ![]() ![]() Folosesc vorba Ginnucai.. ''Suntem asa de culi. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
17 Aug 2010, 15:55
|||
|
|||
Suntem pe primul loc sau nu vad eu bine?!=]]]]
http://themagicalcommunity.gotop100.com/index.php Dati si voi un vot(10 desigur). Harry Potter Romanian RPG. Sa ne mentinem in topuri desigur=]]]] Isa, esti nebuna=]]] Imi place cand pui "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
17 Aug 2010, 16:00
|||
|
|||
Da, da, da, eu acum am votat.
Baai, votati cu totii.. Asa tre' sa ne mentimen in top. Ori votam si-i mituim si pe altii sa o faca. [ ] ooooriiii.. fraudam sistemul ala de votare. =)))))) Daa.. primul loc. Kennya.. eu.. nebuna? [-X ... Da, asa e. Si sunt mandra. Dar si tu esti nebuna.. in sensul bun, normal. [puneti toti semnul ''\m/'' ca sa avem pile la Hahi Senior. ] You run. I con.
|
|||
17 Aug 2010, 16:22
|||
|
|||
Am votat si eu acum. Ma bucur ca suntem pe primul loc , era si normal
Yep , Dark Mark rullz! ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
17 Aug 2010, 16:23
|||
|
|||
am votat si eu nici nu ma mir ca suntem primii, cu astfel de membrii si admini
DarkMark rullz ![]() |
|||
17 Aug 2010, 16:44
|||
|
|||
eo le'am dat celor de dupa noi nota2 ca sa nu ne prinda din urma=]]]]]
|
|||
17 Aug 2010, 17:08
|||
|
|||
Ginny Malfoy Wrote:eo le'am dat celor de dupa noi nota2 ca sa nu ne prinda din urma=]]]]] Esti absolut criminala =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
17 Aug 2010, 17:51
|||
|
|||
Vedeeeti, vedeeti. Ginnuca [pui de curci si berze.. ;; ) ] are idei criminale & malefice si in exclusivitate.. aa.. mi-am uitat cuvantul.
Ei la naiba. Asa. Deci.. Faceti o alegere: ori votati cu 10 pentru DarkiMarki ori cu 2 pentru alte forumuri. ![]() You run. I con.
|
|||
17 Aug 2010, 18:07
|||
|
|||
Sau ambele=]]]]
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
At the moment | Alice Swan | 348 | 61,450 |
19 Mar 2018, 01:28 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
Ce inseamna pentru tine acest site? | Dianne D. McLarren | 15 | 5,126 |
28 Nov 2010, 21:58 Last Post: Isabella River |