am plecat la colindat
|
17 Aug 2010, 22:11
|||
|
|||
Mkay. Thread Closed.
|
|||
17 Aug 2010, 22:12
|||
|
|||
Noi nu cautam cearta.
Insa trebuie sa intelegi si tu ca actiunile tale nu au fost tocmai...hmmm..obisnuite. Si in primul post te-ai exprimat ca si cum noi suntem de vina. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
17 Aug 2010, 22:13
|||
|
|||
Apropo pune-ti si tu avatar.
|
|||
17 Aug 2010, 22:16
|||
|
|||
Am redeschis topicul ca sa ma anunti cand iti pui avatar.
|
|||
18 Aug 2010, 02:00
|||
|
|||
Azræl Sephiro† Wrote:Îmi voi pune un avatar, atunci când îl voi crea, pânã atunci nu cred cã vã deranjeazã profilul meu cu nimic. Sincer, nici nu ºtiu dc mai stau pe aici, la cât de politicoºi ºi primitori sunteþi. Însã nu-mi stã în fire sã renunþ aºa uºor, aºa cã mã ve-þi mai suporta o vreme. Nu prea cred. Poate de pe la 1 septembrie, pana atunci, ban. |
|||
18 Aug 2010, 12:24
|||
|
|||
Mai, mai, mai, Azrael. Da stiu ca suntem mici, rai si misteriosi, nu? Sti ce imi place in toata chestia asta pe care ai creat-o tu, cu acest Topic? Ai venit pe forum, apoi ai spus ca pleci, te-ai intors pe forum, dar pe Invizibil, apoi te-ai intors pe forum cum trebuie, acum urmeaza sa ne spui iar ca pleci? Foarte tare, frate. Maxim cel mai tare. No, pe bune.
Si care insulte? Te-au insultat membrii forumului in vreun fel? Eu nu cred. Adevarul doare? Da, doare al naibii de tare. Corect? Corect.. Deci.. nu rezolvi nimic daca te pui in gura cu membrii acestui forum. Trebuie doar sa nu mai fii tu cu nasul pe sus si sa te gandesti ca toti au ceva cu tine, cand defapt tu ai ceva cu ei. Sti foarte bine la ce ma refer. Mno, cam atat am avut de spus. Pare rau de tine ca reactionezi asa. Salut ![]() ![]() |
|||
18 Aug 2010, 12:35
|||
|
|||
Lasa-l ma ca el e satanist si pune demonii iadului pe noi
|
|||
18 Aug 2010, 12:37
|||
|
|||
Repede, repede, cineva sa aduca.. demonocidul? Mai bine Biblia si niste Apa Sfintita :-j
![]() ![]() |
|||
18 Aug 2010, 12:39
|||
|
|||
CRUCEA e calea fiule !!!!!! =)))) Sa ne aparam de acest demon inflacarat rapitor de suflete. aaaaahahaha =))))
|
|||
18 Aug 2010, 12:42
|||
|
|||
Oo, inteleptule. ^
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||