Gustarea de la miezul nopþii.
|
18 Aug 2010, 18:02
|||
|
|||
-Hai ca asta e tare , zise Luna in timp ce Klavdia aproape ca arunca cu cana in spiridus .
Ea si Ahlyn incepura sa rada iar spiridusul se uita de la una la alta . -E ceva in neregula ? -Dobby , niciodata sa nu imi mai dai nimic care iese dintr-un dragon ! tipa razand Klavdia . -In regula , o sa va aduc o specialitate . -Lasa-o balta , zise Klavdia gandindu-se la ce putea sa puna inauntru . -Desigur , raspunse spiridusul . -Pa , spuse Ashlyn spre spiridus . Toate trei incepura sa rada iar Ashlyn spuse : OCC : se pare ca am trimis in acelasi timp ... ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
18 Aug 2010, 18:04
|||
|
|||
OOC: de unde le scoþi?
BIC: Avea un gust de ars - normal! era de dragon, dãã! - combinat cu gust de ºosete vechi ºi ponosite. "Mulþumesc, cel de vacã e clasic, da' comestibil" am spus în timp ce râdeam. "Mi-e milã de Spiriduº, oricum. Sã cureþe pe urma noastrã..." Spiriduºul ridicã privirea ºi rânji. Dinþii lui galbeni pãreau albi în comparaþie cu pielea verzuie. "Domniºoarã,vã e milã de MINE?" se emoþionã spiriduºul. Am ridicat din sprâncene, miratã. "Da, de ce?" "Niciodatã nu i-a fost cuiva milã de Spiriduºi. Toþi ne cred urâþi, mici ºi proºti, dezordonaþi ºi bãgãcioºi." 'Aºa ca mine' am adãugat în gând. Dupã acest mic incident, am privit ceasul care atârna deasupra uºii. "Abia 12? Tare greu trece timpul. Vã este somn, fetelor?" ![]() |
|||
18 Aug 2010, 18:15
|||
|
|||
OOC: Luna, nu-i nimic. Se mai intampla. Reiau eu.
OOC 2: Klavdia, am deschis un topic, la Imprejurimile Hogwarts-ului, Lacul .. topicul se numeste '' Pe malul lacului,descoperind ceva ciudat''. - Mie personal nu-mi este somn. De obicei bantui castelul pana e la 2 noaptea. Nu sunt foarte somnoroasa de fel.Voua va este?intreba Ashlyn. - Nu prea, raspunse Luna. - Eu am o pofta de mancare ! ofta Klavdia. - Sa stii ca ingrasa ! raspunse Ashlyn. Insa si mie imi este destul de foame. Ce ati zice sa trimtem spiridusii la ''culcare'' si sa facem clatite?:>intreba Ashlyn amuzata. - E o idee destul de buna , si amuzanta ! raspunse Luna. - Poate o sa sarim in aer ! spuse Klav entuziasmata. - Cu bacatareasa din mine aici, nu prea cred. Am mai gatit odata clatite, si au iesit bune, singura diferenta era ca erau putin mai negre decat trebuia. Dar Poppy a spus ca au fost bune ! spuse Ashlyn inocenta. - Cine e Poppy ?intreba Klavdia si Luna deodata. - Catelusul meu ! raspunse amuzata. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
18 Aug 2010, 18:22
|||
|
|||
-Tare, zise Luna privind ceasul .
-Deci ... ce facem in continuare ... cautam lapte? intreba Klavdia . -Nu stiu , raspunse Ashlyn . Cautam ceva comestibil ? -Vezi ca te aude spiridusul , spuse Ashlyn . Spiridusul care incepu sa bombane : ,,Auzi , dupa ce ca suntem considerati niste ... asa , mai considera si ca nu ne intereseaza parerea lor . " -Si ce daca ? intreba Luna ironica . Nu se supara , i-am auzit pe unii spunand si mai si . -Asa e . Viperinii aia , rase Klavdia , moment in care Ashlyn arunca o privire de ,,stiu-eu-ce-stiu" . Si chiar stia , stia cat de mult o enerveaza pe Luna impresiile astea . -Doar unii , sublinie Luna . -Asa e , spuse Klavdia . OOC : iar ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
18 Aug 2010, 18:25
|||
|
|||
Am râs.
"Abia aºtept!" am spus sãrind în sus de bucurie. Dar am luat o poziþie fermã, serioasã ºi m-am dus la spiriduº. "Gata, ai terminat aici..." "Dar mai e o patã..." "LA CULCARE!" am rãcnit la ei. "Te rog." Nu ºtiu dacã spiriduºul a plecat de rãcnetul meu sau de cuvintele rugãtoare. În fine. În mai puþin de 10 minute, bucãtãria era cu susul în jos. "Existã vrajã de curãþenie?" am zis rânjind. OOC: iar ![]() |
|||
18 Aug 2010, 18:34
|||
|
|||
-Sigur , este una ,,Curatenius" si ... hai sa va zic un secret , zise Luna zambind si apropiindu-se de celelalte doua fete .
-Ce secret ? intreba Ashlyn . -Pai ... nu e secretul meu deci nu pot sa va zic decat partea mea . Intr-o zi cand incercam sa invat Occlumanie i-am cam intrat din gresala in minte lui Severus si ... -Stai putin ! o intrerupse Klavdia ridicand o mana . Severus ? intreba ea sarcastica . -Profesorul de Potiuni , raspunse Luna . Snape . -Si de ce ... incepu Ashlyn intrebarea . -Habar n-am , zise Luna . Obisnuita . Vreti sa va spun sau nu ? -Da , raspunse Ashlyn . Chiar vreau sa stiu ce ai vazut ! -Si am vazut o amintire in care ... iar aici deja se termina partea mea . -Dar , spuse Ashlyn . Vrau sa stiu ... -Atunci de ce nu te duci sa il intrebi ? rase Luna . Sau poate te duci tu la Minerva MCgonagall si ... o intrebi . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
18 Aug 2010, 18:40
|||
|
|||
Continui eu.
![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
18 Aug 2010, 18:43
|||
|
|||
- Wow ! exclama Klavdia amuzata.
- Minerva si Snape? intreba Ashlyn, apoi se prapadii de ras. Ashlyn o privii pe Luna. Sa o creada sau nu ?. Ehh, parea cam pusa pe farse si pe glume azi. - Haidee, despre ce este vorba? intreba Ashlyn. - Daa! spune-ne. Ce ai vazut ? intreba Klavdia. - Te rugam ! au spus cele 2 fete deodata. - Deci este ceva intrebe MCgonagall si Snape ? intreba Ashlyn curioasa. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
18 Aug 2010, 18:45
|||
|
|||
Am tras de Luna sã ne spunã.
"O sã fac Vraja Bâlbâitului dacã nu ne spui în clipa asta!" Luna se apropie ºi mai mult de noi, dar ezitã. "HAI ODATÃ!" i-am zis supãratã. "Uite cât e ceasul!" ![]() |
|||
18 Aug 2010, 19:01
|||
|
|||
-Nu , nu este nimic de genul asta intre Severus si MCgonagall , Ashlyn . Stiti doar ca Snape a iubit-o inatodeuna pe Lily , nu ?
-Care Lily ? intreba Ashlyn , moment in care Luna isi dadu seama ca spusese prea multe . -Lily Evans ? Devenita mai apoi Lily Potter ? -Pe bune ? intrebara Klavdia si Ashlyn in acelasi timp . -Da ... nu stiati ? Se gandi ca acum cel mai bine ar fi sa continue cu subiectul de acum , cel putin nu era atat de ... bine sa fie incuiat intr-un colt si lasat acolo , ca celalalt . -Pe bune ? Asta vroiai sa ne spui ? zise Klavdia . -Nu ... nu chiar . Dar nu are nici o legatura amoroasa cu Minerva MCgonagall , incerca Luna . Profa aia are mai multi ani decand preda decat are Snape de cand s-a nascut . MCgongall ... OOC : ma refer la amintirea aceea in care James si Sirius radeau de Snape , iar cu anii lui MCgongall ... am calculat mai demult ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Gustare la miezul noptii | Darkason Pain | 46 | 12,505 |
12 Sep 2011, 21:14 Last Post: Adnana Hale |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,319 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|
Pofta de briose..la miezul noptii | Bell Evans | 18 | 4,486 |