Ghid angajãri
|
18 Aug 2010, 12:37
|||
|
|||
Dupã cum v-am promis, vom reintroduce slujbele. Mai jos aveți un ghid despre cum funcționeazã acestea.
În primul rând, pentru a vã lua o slujbã aveți nevoie de activitate pe forum, și nu doar la Cafenea, ci mai ales la RPG. De asemenea, adminii, își rezervã dreptul de a refuza orice cerere. Dacã o cerere este refuzatã, puteți aplica din nou peste un anumit timp specificat în acel moment. Dacã sunteți de pãrere cã sunteți demn de o slujbã, urmați pașii de mai jos. În acest forum, existã un topic Sticky numit Fișã Angajare. Dacã sunteți elev puteți alege doar slujbe de elev, dacã sunteți vrãjitor matur puteți alege doar slujbe de vrãjitor matur. Vedeți ce locuri mai sunt libere și vã alegeți unul. Apoi creați în acest forum, un TOPIC nou cu numele dumneavoastrã. Acest topic va conține forumularul completat cu cererea de angajare, pe care îl gãsiți în topicul Fișã Angajare. În topicul pe care l-ați creat dumneavoastrã veți primi rãspuns dacã cererea a fost sau nu acceptatã. Dacã cererea a fost acceptatã, dupã o lunã (30 de zile) de la primirea rãspunsului din partea unui admin, postați un reply în care vã cereți salariul. Apoi din 30 în 30 de zile sunteți rugați sã vã cereți salariul. Dacã doriți sã vã dați demisia, nu trebuie decât sã postați un reply în același topic pe care l-ați deschis când v-ați angajat. Pentru cei care dețin magazine, dacã v-ați luat o astfel de slujbã, va trebui ca în forumul magazinului respectiv sã creați câteva topicuri. În primul rând vã trebuie unul cu marfã. Postați numele, descrierea. eventual o poza și. important, prețul ! Un alt topic pe care îl veți crea este cel în care se fac cererile. Cererile se vor face în genul „Aș dori și eu NUME PRODUS - PRET”. Când primiți o cerere, intrați pe profilul clientului și aveți douã câmpuri pe care trebuie sã le modificați. Galeoni și Cufãr. Din câmpul galeoni, scãdeți prețul produsului cumpãrat de client, iar la Cufãr, adãugați numele acestuia dupã tot ce e scris acolo. Între produsele de la cufãr trebuie sã existe „;” (Punct Virgulã). Puteți crea topicuri gen, ofertã, sau orice altceva. Folosiți-vã imaginația ! Sub nicio formã sã nu vã editați propriul vostru profil sau al altcuiva decât al clienților. Și la aceștia nu scãdeți mai puțin din numãrul galeonilor și nu adãugați aiurea obiecte în cufãr. Dacã sunteți prinși cu orice care contravine regulilor și bunului simț primiți ban PERMANENT pe IP fãrã nicio discuție indiferent dacã aveți 10,000 de posturi și 10 ani vechime. Unele slujbe au mai multe locuri. E important ca cei care au magazin împreunã sã facã cumva sã se înțeleagã. Banii sunt aceiași, nu se împart, însã munca voastrã e mult mai ușoarã când sunteți doi. Astfel cã dacã unul lipsește celalat poate sã serveascã clienții. Colaborați, colaborați, colaborați. Postul de Ministru al Magiei, va fi oferit de noi, adminii, cui și când vom credea de cuviințã. Slujbele care nu vã cer sã faceți nimic, au doar caracter de Role Play, adicã nu trebuie sã faceți nimic, personajul vostru are doar funcția respectivã, care va fi folositã in RPG. Aceste slujbe, cu excepția celor de la minister, sunt plãtite mai prost din acest motiv. Dacã voi considerați cã faceți o treabã foarte bunã, puteți cere o mãrire de salariu, în topicul cu cererea de angajare. Dacã vom considera cã e nevoie, o vom lua în considerare. Un personaj poate avea doar o singura (UNA) slujbã în același timp. Dacã aveți orice întrebare sau nelãmurire, vã rog sã postați un rãspuns la acest topic ! Vã mulțumim, Staff-ul Darkmark. |
|||
18 Aug 2010, 14:34
|||
|
|||
as avea o intrebare..in ce consta mai exact postul de "Ajutãtor în Aripa Spitalului"
as vrea sa ma angajez, dar nu stiu sigur ce trebuie sa faci in slujba asta |
|||
18 Aug 2010, 17:28
|||
|
|||
Bell Evans Wrote:as avea o intrebare..in ce consta mai exact postul de "Ajutãtor în Aripa Spitalului" Nimic. |
|||
18 Aug 2010, 18:52
|||
|
|||
Cam cât de mare ar trebui sã fie reputaþia ca sã am ºansa sã primesc un post?
![]() |
|||
18 Aug 2010, 19:02
|||
|
|||
Nu depinde totul de reputație. Depinde și de felul în care faci RP și seriozitatea de care dai dovada. Avem nevoie de o persoanã maturã în care sã putem avea încredere.
Sfat pentru tine: Schimbã stilul de RP adica nu mai scrie atât dialog, folosește multã descriere, nu mai controla personajele altora și fã posturi mai lungi de 5-6 rânduri. |
|||
18 Aug 2010, 19:10
|||
|
|||
O intrebare :
Nimic de moderat la biblioteca ? S-ar putea face o gramada de lucruri. Spre exemplu, ar putea fi: 1. Topic "Despre biblioteca" : reguli, lista neagra (cei care nu au voie in biblioteca) etc. 2. Topic cu abonamente la biblioteca : Ar putea fi si aici reguli, gen "Nu ai voie sa intri in biblioteca fara abonament; abonamentul trebuie reinnoit lunar/la 2 luni/la 3 luni/whatever" si de genul 3. Topic cu carti care pot fi inchiriate : Aici e o lista cu toate cartile care pot fi inchiriate, de asemenea si formular de propunere de titluri de carti, de asemenea notat in paranteza cate sunt libere 4. Topic pentru inchiriere si returnare carti : Aici e lista de carti care sunt inchiriate si formularele de returnare si inchiriere carti 5. Ar putea fi chiar si un fel de prescurtare a cartilor : Cand inchiriezi o carte, ai putea primi prin PM un fel de rezumat a ceea ce ar fi cartea, spre exemplu ce ar contine daca ar fi real[/b] 6. Sa inchida topicurile vechi sau unde s-a scris ca ar trebui inchis : daca un topic are un post gen "CLOSED" atunci acesta ar trebui inchis, la fel ca restul topicurilor inca deschise dar unde nu se mai posteaza Sa nu uitam nici de asistentii de bibliotecar, care insa (daca se accepta sa poate modera bibliotecarii biblioteca) au treaba numai in RP si il ajuta si pe bibliotecar prin PM: 1. Ii trimite PM bibliotecarului despre : topicuri care trebuie inchise, in caz ca bibliotecarul nu a observat in decurs de 2 zile; 2. Ii ia locul acestuia in caz ca trebuie sa lipseasca si chestii de genul : numai temporar, desigur ![]() |
|||
18 Aug 2010, 19:16
|||
|
|||
Okey, te-am promovat. Sa vedem ce poti.
|
|||
19 Aug 2010, 09:47
|||
|
|||
Am si eu o intrebare : in ce consta ,,Ajutor al paznicului vanatului" ?
![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
19 Aug 2010, 10:46
|||
|
|||
Nu faci nimic. Are caracter role-play.
|
|||
20 Aug 2010, 17:05
|||
|
|||
Intreb aici , pentru ca nu stiu exact unde sa intreb...
Um...Raizen , I have a problem Deci , userii imi fac cereri &etc. , galeonii imi apar ca sa extrag banii insa la profilurile lor nu-mi apar Cuferele. Tin sa precizez ca nu numai mie nu-mi apar. June are aceeasi problema. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|