Aimi June Rawkuro
|
19 Aug 2010, 23:10
|||
|
|||
Poza:
![]() Nume: Rawkuro Prenume: Aimi (trad- iubire si frumusete) Porecla : "June"(datorita faptului ca s-a nascut in iunie) Sex: feminin Varsta: 16 ani Slujba: Vanzatoare la Pete&Caligrafie Casa: Cercetasi Data nasterii: 03/06/1994 Locul nasterii: Franta Nationalitate: britanica Statutul sangelui: Pur Provine: dintr-o straveche familie japoneza. Personalitate: Vorbareata(prea), gata de actualizarea cunostintelor si de noi aventuri. Este o fire putin ironica. Ii plac glumele si veselia. O fire simpatica dar suficient de nesuferita datorita faptului ca vorbeste mult si e putin increzuta(si egoista). De cele mai multe ori o ia gura pe dinainte si spune lucruri pe care le regreta. Ii place sa isi faca prieteni noi. Trecut: Nascuta in Franta, Aimi a trait acolo pana la varsta de 7 ani cand s-au mutat in Anglia. Acolo a primit nationalitatea de britanica. La varsta de 11 ani a intrat la Hogwarts, Scoala de Farmece si Vrajitorii unde a cunoscut multe persoane simpatice, printer care si cineva care intr-un sfarsit se dovedeste a fi cineva care intr-adevar nu s-ar fi asteptat sa fie. Familie: Mama- Rin Rawkuro: Provine din familie straveche japoneza. Vrajitoare- Lucreaza ca si casnica. Tatal- Pierre Rawkuro: Provine dintr-o familie franceza. A luat numele sotiei. Frati/Surori: o sora mai mare Juliet, de 17 ani si una mai mica Lorelei de 13 ani. Alte rude: Iseult Cromwell Prieteni apropiati : (care se considera destul de apropiati pot pune sa ii scriu. Si ii pot muta si pe cei de la "Prieteni" daca se considera apropiati) Prieteni: Helena D. Rose, Alice Morris, Desiree Rose, Bel Evans, Bella Cullen. Culoarea preferata: Aproape toate Culoarea detestata: Cele care sar in ochi Mancarea preferata: Supa, Ramen, Tsukimen,piure, carne, legume..etc Mancare detestata: Nu prea are Activitatea preferata: Cititul, vorbitul si petrecerea timpului cu prietenii, noile aventuri, sa asculte muzica si multe altele. Activitatea detestata: Nu prea are. Materia preferata: Legitimatia, Transfigurarea, Apararea contra magiei negre Materia detestata: Previziuni despre viitor Puteri: Controlul Naturii (multe chestii) PS: Sunt June...Toti ma stiu dupa June. Daca doriti sa va trec la prieteni, spuneti ^_^ Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
20 Aug 2010, 01:07
|||
|
|||
Merci Alice de atentionare. La ora asta
V-am trecut fetelor Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
20 Aug 2010, 09:18
|||
|
|||
Draguta descrierea,June
Daca vrei poti sa ma treci la friends
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
20 Aug 2010, 10:31
|||
|
|||
foarte tare descrierea, June
sau Jenny trece'ma si pe mine la prieteni daca vrei |
|||
20 Aug 2010, 10:32
|||
|
|||
June
Imi place foarte mult descrierea Sper sa ne vedem la Rpg ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
20 Aug 2010, 10:57
|||
|
|||
Thanks fetelor pentru primire
V-am trecut la prieteni Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
20 Aug 2010, 11:24
|||
|
|||
frumoasã descriere þi-am trimis o cerere de prietenie (:
distracþie plãcutã pe forum! :] ![]() |
|||
20 Aug 2010, 12:09
|||
|
|||
faina descriere!!!
|
|||
20 Aug 2010, 12:10
|||
|
|||
1. Merci Klavdia. Acum iti accept cererea de prietenie.
![]() 2. Merci si tu Alexander. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
20 Aug 2010, 12:16
|||
|
|||
June , imi place descrierea
Daca vrei , ma poti trece la prieteni ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Yuuki Rawkuro | Yuuki Rawkuro | 10 | 3,282 |
23 Sep 2010, 22:32 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
Vechea si nelipsita, dar cu alte nume (Pe romaneste, vechea June) | Jenny Spring | 24 | 5,761 |
09 May 2010, 18:29 Last Post: Jenny Spring |
|
June Emma Ginston | Jenny Spring | 16 | 3,704 |
04 Jan 2009, 17:43 Last Post: Jenny Spring |